Kirkastusjuhlat

Heinäveden Kirkastusjuhlat -  heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.-29.7.2018

Leppoisa ja juureva kesäjuhla. Sanan ja musiikin juhlaa. Raamattutunteja, keskusteluja, taidetta, hyvää musiikkia. Heinäveden kirkonmäki  on kesän hieno kohokohta!

Heinäveden kirkko (Small)
Puhujavieraina vuonna 2017 olivat mm. Seppo Jokinen, Lauri Thurén, Ulla Saunaluoma, Kalle Virta, Olli Seppänen, Heli Karhumäki, Juha Auvinen, Kaisa ja Timo Tuikkanen, Reijo Toivanen

Musiikkiohjelmassa olivat mukana mm. Ida Elina, Vilja Riutamaa, Lasse Heikkilä, Oro Bellissimo -orkesteri Lehari Kaustelin johdolla, Heikki Mikkonen, Kristiina Tanhua-Laiho, Tuula Hakkarainen sekä Jussi ja Minna Pyysalo

Tilaa Kirkastusjuhlat 2017 puheäänitteitä

Tästä voit tilata Kirkastusjuhlat 2017 puhecd:t hintaan 7,00 €/kpl + postikulut.

Tilatessasi useamman äänitteen kerralla saat ne edullisemmin yhteishintaan:

• 2 äänitettä yht. 14 €
  • 3 äänitettä yht. 18 €
  • 4 äänitettä yht. 24 €
  • 5 äänitettä yht. 30 €
  • ja seuraavat 5 €/kpl (esim. 6 äänitettä 35 euroa ja 7 äänitettä 40 euroa yhteensä).

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirkon tilaisuudet on numeroitu 1-9. Raamattuteltan tilaisuudet tunnisteella R1-R3. Säynämön seurat tunnisteella S1.

Kuvatunnelmia Kirkastusjuhlilta