KRS Lahdessa

Syke Lahti

Syke Lahti -illat Joutjärven kirkolla

Suoria sanoja elämästä ja musiikkia mausteeksi.
Pastorit Kia Sammalkorpi ja Kalle Virta keskustelevat tosielämästä suorilla sanoilla. Illassa mukana myös seurakuntalaisen näkökulma illan aiheeseen.

Illat ja teemat (illat Joutjärven kirkon tarjoilusalissa)

• 14.9. torstai klo 18.00 teema vielä avoin - ehdota teemaa kevään illoissa!
  • 12.10. torstai klo 18.00 teema vielä avoin - ehdota teemaa kevään illoissa!
  • 16.11. torstai klo 18.00 Maria Ylipää & Marzi Nyman & Jukka ja Tove Leppilampi konsertoivat kirkkosalissa. Lipullinen tilaisuus, lipunmyynti alkaa keväällä.

Illoissa kerätään kolehti ja on mahdollisuus ostaa kirjoja.

SenioriFoorum

SenioriFoorum on Kansan Raamattuseuran ja paikallisen seurakunnan ikäihmisille järjestämä kaikille avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa kiinnostavia alustuksia ja luentoja elämän eri alueilta.

Lahdessa Foorum pidetään syksyllä Salpausselän kirkossa 19.9. ja 21.11. klo 14. Kahvitarjoilu alkaa klo 13.

Suosittu SenioriFoorum -toiminta alkoi  Helsingissä muutama vuosi sitten. Toimintaa on myös Tampereella, Jyväskylässä ja Lohjalla.

Pienpiirit

Keski-Lahden seurakunnan tiloissa syksyllä 2017

• Sanan äärellä -ilta, pariton tiistai klo 18.30, Kirkkokatu 5, 2. kerros, kokoushuone.
  • Rukouspiiri, torstaisin klo 12.30, Ristinkirkon krypta.