KRS Lahdessa

Syke-illoissa keskustellaan elämän aiheista, Sanan äärellä jaetaan elämää ja Raamatun näkökulmia. Seniorifoorumissa kuullaan huippuasiantuntijoita.

Tervetuloa toimintaamme!

2017-11-21 14.33.12 (Large)

Syke Lahti

Syke Lahti -illat Joutjärven kirkolla

Suoria sanoja elämästä ja musiikkia mausteeksi.
Pastorit Kia Sammalkorpi ja Kalle Virta keskustelevat tosielämästä suorilla sanoilla. Illassa mukana myös seurakuntalaisen näkökulma illan aiheeseen.

Illat ja teemat (illat Joutjärven kirkon tarjoilusalissa)

• 1.2. torstai klo 18.00 Toivo
  • 22.2. torstai klo 18.00 Kiireettömyys
  • 19.4. torstai klo 18.00 Kateus ja mustasukkaisuus

Illoissa kerätään kolehti ja on mahdollisuus ostaa kirjoja.

SenioriFoorum

SenioriFoorum on Kansan Raamattuseuran ja paikallisen seurakunnan ikäihmisille järjestämä kaikille avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa kiinnostavia alustuksia ja luentoja elämän eri alueilta.

Lahdessa ensimmäinen kevään 2018 Foorum kokoontuu Salpausselän kirkossa ti 30.1. klo 14. Kahvitarjoilu alkaa klo 13. Foorumissa luennoi Veli-Matti Hynninen aiheesta Mikä uudistaa nyt rauhanliikkeen?

Lue lisää SenioriFoorum -toiminnasta.

lahti sf

Pienpiirit

Keski-Lahden seurakunnan tiloissa keväällä 2018

• Sanan äärellä -ilta, pariton tiistai klo 18.30, Kirkkokatu 5, 2. kerros, kokoushuone.
  • Rukouspiiri, torstaisin klo 12.30, Ristinkirkon krypta.