Kansan Raamattuseura Seinäjoella

Tervetuloa mukaan tilaisuuksiin.

Yhdessä sanoin ja sävelin -illat
seurakuntakeskuksen alasalissa klo 18.30

Tilaisuutta ennen  kahvitarjoilu, lopussa mahdollisuus rukouspalveluun.
Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan!

• 31.8. klo 18.30, teemana Pyhä Henki, Herra ja eläväksi tekijä

Aiheesta puhuu Olli Seppänen KRS:sta. Opetus käsittelee mm. kolminaisuutta, Pyhän Hengen olemusta ja tehtäviä, armolahjoja ja Hengen hedelmiä.
Ilta päättyy esirukoushetkeen ja tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Mukana Raili Kaataja ja Pirjo Rautio sekä muita rukoustiimiläisiä.

• 28.9. klo 18.30
  • 26.10. klo 18.30
  • 30.11. klo 18.30

Kaikille avoin raamattupiiri, srk-keskus, kerhohuone 3

• 7.9. klo 18.30
  • 5.10. klo 18.30
  • 2.11. klo 18.30
  • 7.12. klo 18.30

Kasvotusten
Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius

Seinäjoella 5.9. klo 19 Lakeuden ristissä.

Ilmoitus

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat yhteisen Kasvotusten -kiertueen. Heidän iltansa on vuorovaikutuksellinen hetki elämäntarinoille, kohtaamiselle ja lauluille.

Kasvotusten ovat kaksi ihmisyyden ja elämän ihmettelijää ja etsijää. Kasvotusten toistensa kanssa, ikiaikaisessa ympäristössä, kirkossa. Illan aikana musiikki ja puhe vuorottelevat ja rakentavat yleisölle mahdollisuuden viivähtää hetken kasvotusten elämän käännekohtien, kipujen ja kauneuden äärellä.

Tommy Hellsten:
- Neljäkymmentä vuotta aitiopaikalla ihmisyyden äärellä. Sitä on työni terapeuttina, kirjailijana ja kouluttajana ollut. Mitä olen oppinut meistä ihmisistä, keitä me olemme, mikä meitä yhdistää ja mikä erottaa? Missä meissä on ihmeellisintä? Sanoilla ja sävelillä, musiikin universaalilla kielellä yritämme koskettaa sisimpämme salattuja kieliä, tavoittaa jotain oleellista siitä, mitä ihmisenä oleminen tässä maailmassa on. Levollinen pysähtyminen, läsnäolo tässä hetkessä. Siinä sisin tulee kosketetuksi.

Tommi Kalenius:
- Musiikki jatkaa siitä, mihin sanat loppuvat. Lauluilla voidaan osua ihmisyydessä kohtaan, jossa ei tarvita naamioita tai kovia kuoria. Näiden iltojen mahdollisuus on yhdistää ja rohkaista meitä löytöretkeilijöitä, jotka mietimme mistä tässä kaikessa on kyse ja mikä meidät tähän on tuonut. Lauluntekijänä janoan tällaisia ydinkosketuksia. Minulla on tarve jatkuvasti etsiytyä sille ihmisyyden paikalle, jossa sijaa saavat hiljaiset kysymykset varmojen vastauksien sijaan.

Tommi Kaleniuksen mukana kiertueella esiintyvät Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, Pasi Ryökkynen ja Miika Pelkonen.

Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli.

Kasvotusten:

• 29.08 Turku, Mikaelinkirkko
  • 30.08 Tampere, Aleksanterin kirkko
  • 05.09 Seinäjoki, Lakeuden Risti
  • 06.09 Porvoo, Tuomiokirkko
  • 12.09 Helsinki, Kallion kirkko

• 13.09 Jyväskylä, Taulumäen kirkko

Konsertit alkavat klo 19.00.
Kesto noin 2h 30min väliajan kanssa.

Liput: Ennakkoon 25€ palvelupalkkioineen.  Lippu.fi

Ovelta 30€, mikäli lippuja jäljellä.