KRS Turussa

Tervetuloa Kansan Raamattuseuran Turun työhön. Rakennamme työmuoja, jotka tavoittavat ihmisiä evankeliumilla ja auttavat kasvamaan Jeesuksen seuraajana. Teemme sekä itsenäistä työtä että tiivistä yhteistyötä Turun seudun seurakuntien ja muiden järjestöjen kanssa.

Yksi työmme tavoitteista on auttaa ihmisiä löytämään oma paikkansa muiden kristittyjen yhteydessä. Tule mukaan, etsitään sinulle paikka yhdessä.

Esko Keski-Oja/Turun kaupunki

Kasvotusten - Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius - Turussa 29.8. - Mikaelinkirkko, klo 19

Ilmoitus

Syksyn 2017 ohjelma

Löydät tietoja pienryhmistä, tapahtumista, mies- ja naistyöstä ym. Turun työn alta vasemmasta sivupalkista tai toimintakalenterista.

Tässä lyhyt kooste syksyn tilaisuuksista:

Nokipannukahvit

Yliopistonkadun kävelyosuudella ke 4.10, la 11.11. ja pe 8.12. klo 12-15. Tarjolla keskustelua, rukousta ja kahvia. Voit saada Sana-lehden kainaloosi.

Avoimet ovet joka to klo 16-18 (alk.24.8.)

*laulua, keskustelua, teetä, Aninkaistenk.14 B 4. Kerran kuussa ohjelmaa: 31.8. Kädet-DVD,

• 28.9.Niittyset ja kuvia Kambodzasta,

• 26.10. Rauno Vesti ja kuvia maailmalta,

• 23.11. Aino Haataja ja kuvia Uudesta-Seelannista.

SANAA JA SÄVELTÄ SEURAKUNNISSA

• Su 3.9.klo 10 Messu Halikon kirkossa, saarna Aino Vesti, liturgi Erkki Kiiski. Kolehti opiskelijatyölle

• Ti 26.9.; 3., 10. ja 17.10 klo 18 Jorma Kalajoki: Pyhän Hengen toiminta Apostolien teoissa, Mikaelin raamattukoulu, Puistokatu 13.

• La 29.10. Uskon yö. Katariinan seurakunnan Varissuon kirkossa: klo 17 runonäyttely ja kahvia, klo 18 pyhää runoutta –luento, 19 iltavesper, Aino Vesti, Elina Kerokoski.

• Su 26.11. klo 17 Johannesmessu Maarian kirkossa, liturgi Mikko Laurén, saarna Aino Vesti, KRS:n vapaaehtoisia, Katulähetyksen lauluryhmä.

• Pe 15.12. klo 18 Kaiken kansan joulujuhla Mikaelin seurakuntakodissa, Puistokatu 13.

PIENRYHMÄT

• Aamuvirkkujen aamupiiri ti 5.9.alk. klo 7.30-8.30 Sinitaivassalissa, Rauhank.15 D. Hinta 6€ sis. ohjelman ja runsaan aamiaisen. Järj. vapaaehtoistiimi ja Suomen Liikemiesten Lähetysliitto.

• Rukousta liikkuen –ryhmistä tied. Hannele Tenhu 045 125 5455.

KRITO-TOIMINTA

Kristillisen toipumistyön ydin on sielunhoidollinen vertaisryhmä, jossa voit käydä läpi oman elämän kipukohtia itsestä kertomalla, toisia kuuntelemalla, kirjoittamalla ja rukoilemalla. Tied. ryhmistä aino.vesti@sana.fi tai 040 772 6722.

NAISIA KAIVOLLA

Naisia kaivolla –illat klo 18.30 Mikaelin seurakuntakodissa, Puistokatu 13: kaikenikäisten naisten hoitavaa yhdessäoloa kahvikupin äärellä, hyvän musiikin höystämänä. Kahvikortti 5€.

• ma 4.9. raamattuopettaja Riitta Keskimäki: Mikä minua lohduttaa?

• ma 9.10. muusikko Jippu: Anteeksiantaminen – valinta?

• ma 20.11. Vapaakirkon pastori Sirkka Jortikka: Riitänkö?

Lisätietoja Nina Niittynen  nina.niittynen@pp.inet.fi

MIEHILLE

Miesten syyshuolto 20-22.10.

leirikeskus Sinapissa, Turun Kakskerrassa. Mukana mm. Mikko Matikainen, Jaakko Paakkanen. Raamattuopetusta, yhdessäoloa, ulkoilua, saunomista, miehelle sopivaa laulua ja kavereita. Ota kaveri mukaan! Hinta n.75 € (la 45€). Järj. Koirasen pojat ja Mikaelinseurakunta.

Raamattupiiri parittoman viikon ma klo 18 Sinitaivassalissa alk.11.9. Vetäjänä Lassi Stenman. Yhteistyössä Suomen Liikemiesten Lähetysliiton kanssa.

Saunaillat kerran kuussa ke klo 18 Turun kr. opistolla, Lustok.7. Oma pyyhe mukaan! Iltapala, alustus, keskustelua.

• Ke 13.9. Musiikinlehtori Kari Ylihavunen: Musiikin terapeuttinen voima, Eero juontaa.

• Ke 15.11. Rovasti Jorma Kalajoki: Elämä antaa ja ottaa, Jarmo juontaa.

• Ke 13.12. Turun helluntaiseurakunnan johtaja Pekka Havupalo, Timo juontaa.

Lisätietoja Veijo Westerholm veijo.westerholm@gmail.com .

KAIKILLE

Koko Suomen Kristuspäivä la 2.12. klo 12-21 Turussa

Gatorade Centerissä (Turkuhalli),

Artukaistentie 8, 20210 Turku.

Liput www.lippu.fi, alk. 9,50€.

Lue lisää Kristuspäivästä tästä.

Oletpa sitten nuori, opiskelijaikäinen, työikäinen tai jo eläkkeellä oleva, niin löydät toiminnastamme samassa elämänvaiheessa olevia.

Nuorten toimintaa rippikoulun käyneille http://www.nuoret.fi/nuoret/toimintaa/turku

Opiskelijoille www.opiskelijat.fi/turku