Crescendo Finland

creslogo

Crescendo on kansainvälinen, tunnustustusten välinen kristillinen verkosto jossa on mukana kristittyjä klassisen musiiki ja jazz-musiikin parissa toimivia muusikoita, musiikin opiskelijoita.

Työn tavoitteena on mm. luoda yhteyttä eri tahoilla toimivien kristittyjen taiteilijoiden kesken ja  rohkaista heitä, välittää kristillisen uskon sanomaa taiteen keinoin ja palvella seurakuntia ja järjestöjä.

Sveitsissä vuonna 1985 alkanut työ on tunnustusten välistä.  Suomssa työtä koordinoi kapellimestari Lehari Kaustel.

Lue lisää Crescendon kansainvälisestä työstä

Crescendo is a Christian movement of and with professional musicians and music students - and other artists. We are cooperating with cultural institutions and all Christian churches. Founded in 1985, Crescendo operates worldwide. The international office is in Basel, Switzerland. Crescendo is part of the Swiss interdenominational movement (and association) Campus für Christus / Agape Europe / Cru.