Katso Jeesus-elokuva

jeesus ja pietari jf2908 jpg

Luukkaan evankeliumiin perustuva elokuva Jeesus välittää Jeesuksen elämän ja opetuksen ydinasiat. Se on kuvattu Israelissa. Kuvauksia varten perehdyttiin tarkoin ajan tapoihin ja elämään. Elokuva on käännetty yli 1700 kielelle.

Voit katsella elokuvan netissä tai  tilata sen itsellesi dvd:nä. Elokuvasta on oma versio lapsille Jeesuksen jäljillä.

Katso Jeesus-elokuva tästä:

Aikuisten Jeesus-elokuvan voit katsella tästä linkistä.   - Valitse kieliluettelosta Finnish. Valikosta löydät runsaasti eri kielisiä versioita.

Lasten Jeesus-elokuva:

Inspirational Films Inc.

Kustantaja ja jakelu Suomessa: Karas-Sana Oy / Kansan Raamattuseura

Voit tilata Jeesus-elokuvan myös nettikirjakaupastamme.

Jeesus-DVD sisältää elokuvan tekstitettynä seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, norja, tanska, saksa, ranska, italia
Jälkiäänitettynä:  eesti, latvia, liettua, puola, romania, slovakia, tsekki, ukraina, unkari, valkovenäjä ja venäjä

Lapsille: Jeesuksen jäljillä

Jeesuksen jäljillä  jpg-168x146

Mukaansatempaava seikkailu Jerusalemissa:  Jeesuksen elämä lasten silmin nähtynä. Elokuva välittää lapsille pääkohdat Jeesuksen elämästä ja opetuksesta.

DVD:llä elokuva on suomeksi jälkiäänitettynä, tekstitettynä sekä viittomakielellä.

Suositusikä: yli 7-vuotiaille