Uutishuone

Uutisia

Kaamos kutsuu Kairosmajalle

Kairosmajan uutisia | Julkaistu 20. lokakuuta

Kairosmajan joulukuun kaamostapahtumat tarjoavat aikaa rauhoittumiselle hiljaisessa luonnossa.

Vuoden kristillinen kirja 2017 -kilpailun finalistit valittu

Karas-Sanan uutisia | Julkaistu 06. lokakuuta

Vuoden kristillinen kirja 2017 -kilpailu on edennyt loppuvaiheeseen. Karas-Sana Oy kustantama Raamattu alusta loppuun on kuuden finalistin joukossa.

Uskon askeleita arjessa

KRS Koulutuspalvelujen uutisia | Julkaistu 25. syyskuuta

L10T-kurssi on lyhyt oppimäärä arjen kristillisyydessä ja Jeesuksen seuraajana kasvamisessa.

Kristuspäivä juhlistaa satavuotiasta Suomea

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 21. syyskuuta

Suomen Turku kutsuu 2.12. ihmisiä maamme jokaisesta kunnasta, kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä koolle rukoilemaan maamme puolesta. Päivä on myös kiitosjuhla itsenäisestä kotimaasta.

Uusi toimitila Jyväskylässä avattiin

KRS:n kaupunkityön uutisia

Kansan Raamattuseuran Jyväskylän uusi toimitila valmistui sopivasti syksyn työkauden alkaessa.

Timo ja Kaisa Tuikkanen julistavat armon sanomaa sanoin ja sävelin

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 20. syyskuuta

KRS:n julistustyö sai vahvistusta, kun Kaisa ja Timo Tuikkanen liittyivät syyskuun alussa julistajien joukkoon. Heitä voi kutsua myös musiikkievankelistoiksi, sillä musiikki on vahvasti mukana heidän työssään.

Jukka & Tove Leppilampi, Marzi Nyman ja Maria Ylipää lähtevät konserttikiertueelle marraskuussa

Kansan Raamattuseuran uutisia

Luvassa on puhutteleva konsertti.

Missä armo? -näytelmä Jyväskylässä 7.9.-28.10.

Tarinoiden majatalon uutisia

Missä armo? -näytelmä kertoo kohdatuksi- ja hyväksytyksitulemisen tarpeesta eriarvoistuvassa kaupunkiyhteisössä. Katsoja kommentoi: "Vakuuttavaa! Armo löytyi ja puhutteli."

Tiedote: Jyväskylän käräjäoikeuden päätös testamenttiasiassa

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 31. elokuuta

Jyväskylän käräjäoikeus on tänään 31.8.2017 antanut ratkaisunsa testamenttiasiassa, jossa Kansan Raamattuseuran Säätiö sr on ollut haastettuna.

Suomalainen messu Senaatintorilla 26.8.

Kansan Raamattuseuran uutisia

Suomalainen messu kajahtaa Senaatintorilla suuressa yhteisessä juhlassa. Mukana on laulajia sadasta kuorosta sekä 100 soittajaa ja 100 käsikelloa.

Keskeneräinen kelpaa

KRS Koulutuspalvelujen uutisia | Julkaistu 26. kesäkuuta

Olemme matkalla ja keskeneräisïä. Krito-konferenssissa 11.-13.8. käsitellään teemaa Kesken. Teema puhuu myös siitä, että kuljemme matkaa yhdessä.

Toivoa ja tulevaisuutta orvoille ja leskille Intiassa

Kansainvälisen työn uutisia | Julkaistu 21. kesäkuuta

Priya ja Solomon Pamidipamula tekevät työtä Intiassa orpojen ja leskien auttamiseksi. He vierailevat kesäkuussa Suomessa kertomassa työstään.

Sanan Suvipäivien viesti: Armo antaa rohkeutta

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 19. kesäkuuta

Sanan Suvipäivien otsikkona Imatralla 16.-18.6. oli Sie kelpaat eli armo karjalaisittain. Kelpaamisen teema oli esillä eri näkökulmista, suhteessa Jumalaan, vanhempiin, toisiin ihmisiin ja omaan elämänhistoriaan.

Vivamon Raamattukylän uusi näytelmä - Paavalin salaisuus

Vivamon Raamattukylän uutisia | Julkaistu 12. kesäkuuta

Tämän kesän uutuusnäytelmä Paavalin elämästä liittyy hyvin reformaation merkkivuoteen.

Suomalaisen messun juhlaesitykseen kutsutaan kuoroja

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 23. toukokuuta

Lasse Heikkilän Suomalainen messu esitetään lauantaina 26.8 klo 19 Senaatintorilla.Sitä esittämään kutsutaan mukaan kuoroja ja lauluryhmiä kautta maan.

Tiedote: Kansan Raamattuseuran saama testamentti yritetään kumota käräjillä

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 21. toukokuuta

Kansan Raamattuseura on keväällä 2016 saanut tiedon testamentista, jossa KRS on merkitty yhdeksi edunsaajaksi. KRS:lla ei ole ollut testamentista mitään tietoa ennen sen tekijän kuolemaa.

Kristuspaiva 2.12.2017

Kristuspäivä 2017
Kristuspäivä kutsuu  yhteiseen rukoukseen maamme puolesta. Jouluun 2. päivä kansaa kokoontuu Turkuhalliin kaikkialta maasta kiittämään ja rukoilemaan yhdessä kotiemme, seurakuntiemme ja maamme puolesta itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlan tunnelmissa.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.