Uutishuone

Uutisia

Heinäveden Kirkastusjuhlat ovat sanan ja musiikin juhlaa

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 26. kesäkuuta

Kirkastusjuhlat kutsuvat juhlaväkeä 28.-30.7. Heinäveden järvimaisemiin jo 71. kerran. Ohjemassa näkyvät Suomen 100-vuotisjuhla ja reformaation merkkivuosi. Teemana on Kirkasta uskoa.

Keskeneräinen kelpaa

KRS Koulutuspalvelujen uutisia | Julkaistu 26. kesäkuuta

Olemme matkalla ja keskeneräisïä. Krito-konferenssissa 11.-13.8. käsitellään teemaa Kesken. Teema puhuu myös siitä, että kuljemme matkaa yhdessä.

Toivoa ja tulevaisuutta orvoille ja leskille Intiassa

Kansainvälisen työn uutisia | Julkaistu 21. kesäkuuta

Priya ja Solomon Pamidipamula tekevät työtä Intiassa orpojen ja leskien auttamiseksi. He vierailevat kesäkuussa Suomessa kertomassa työstään.

Sanan Suvipäivien viesti: Armo antaa rohkeutta

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 19. kesäkuuta

Sanan Suvipäivien otsikkona Imatralla 16.-18.6. oli Sie kelpaat eli armo karjalaisittain. Kelpaamisen teema oli esillä eri näkökulmista, suhteessa Jumalaan, vanhempiin, toisiin ihmisiin ja omaan elämänhistoriaan.

Vivamon Raamattukylän uusi näytelmä - Paavalin salaisuus

Vivamon Raamattukylän uutisia | Julkaistu 12. kesäkuuta

Tämän kesän uutuusnäytelmä Paavalin elämästä liittyy hyvin reformaation merkkivuoteen.

Suomalaisen messun juhlaesitykseen kutsutaan kuoroja

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 23. toukokuuta

Lasse Heikkilän Suomalainen messu esitetään lauantaina 26.8 klo 19 Senaatintorilla.Sitä esittämään kutsutaan mukaan kuoroja ja lauluryhmiä kautta maan.

Tiedote: Kansan Raamattuseuran saama testamentti yritetään kumota käräjillä

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 21. toukokuuta

Kansan Raamattuseura on keväällä 2016 saanut tiedon testamentista, jossa KRS on merkitty yhdeksi edunsaajaksi. KRS:lla ei ole ollut testamentista mitään tietoa ennen sen tekijän kuolemaa.

Raamattu alusta loppuun

Karas-Sanan uutisia | Julkaistu 18. toukokuuta

Kirkkopäivillä Turussa Raamattu 2020 -opetussarjassa Suomen parhaimmat raamatunopettajat käyvät läpi koko Raamatun alusta loppuun kahdessa neljän tunnin kokonaisuudessa.Opetussarja toteutetaan 19.-20.5. Turun Mikaelinkirkossa.

Taidepotpuri tunturin juurella jo 30. kerran

Kairosmajan uutisia | Julkaistu 18. toukokuuta

Kairosmajan tunturikeskuksessa Pyhätunturin juurella luonto avautuu ja koskettaa aivan erityisellä tavalla. Lapin kesän yötön yö ja tunturien avaruus on elämys. Se kirvoittaa luovuutta myös Taidepotpuri-leirillä.

Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius yhteiselle kiertueelle

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 18. toukokuuta

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat syksyllä yhteisen kiertueen Kasvotusten.

Sanan Suvipäivillä vakuutetaan: Sie kelpaat!

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 10. toukokuuta

Sanan Suvipäivien otsikko Sie kelpaat! on reformaation juhlavuoden Armo-teema karjalaisittain. Suvipäivät vietetään Imatralla 16.-18.kesäkuuta.

Kansan Raamattuseurassa kolmen viikon lomautukset

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 10. maaliskuuta

Kansan Raamattuseuran Säätiö ja sen liiketoimintayksikkö Karas-sana Oy lomauttavat 80 työntekijäänsä tänä vuonna kolmeksi viikoksi.

Vivamon Raamattukylä valmistelee Tuhlaajapoika-näytelmästä tilausversiota

Vivamon Raamattukylän uutisia | Julkaistu 02. maaliskuuta

Uskon päivä kutsuu yhteiseen rukoukseen 30.3.

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 16. helmikuuta

Kansan Raamattuseura kutsuu seurakuntia ja rukousryhmiä yhteiseen rukouspäivään oman paikkakunnan puolesta 30. maaliskuuta, jolloin vietetään Uskon nimipäivää. Se on hyvä päivä rukoilla oman paikkakunnan puolesta.

KRS:n Turun työ muutti uusiin tiloihin

KRS:n kaupunkityön uutisia | Julkaistu 02. helmikuuta

Toimisto sijaitsee nyt Turun palon syttymisen paikalla Puutorilla.

Gospel-lattarit™ -leiri palaa Vivamoon

Vivamon uutisia

Joidenkin vuosien tauon jälkeen Vivamossa järjestetään taas Gospel-lattarit™ -leiri. Leirin ohjaajat kutsuvat mukaan myös tanssin ensikertalaisia.

Kirkastusjuhlat 2017

a - Kirkstusjuhlat 2014 -
Heinäveden Kirkastusjuhlat 28.-30.7.2017
Mukana mm. Seppo Jokinen, Lauri Thurén, Ulla Saunaluoma, Kalle Virta, Olli Seppänen, Heli Karhumäki, Juha Auvinen, Kaisa Tuikkanen

Musiikkiohjelmassa ovat mukana mm. Ida Elina, Vilja Riutamaa, Oro Bellissimo -orkesteri Lehari Kaustelin johdolla, Heikki Mikkonen, Kristiina Tanhua-Laiho, Jussi ja Minna Pyysalo.  Lasse Heikkilän Suomalainen messu sisältyy Kirkastusjuhlien ohjelmaan la 29.7.  Katso ohjelma tästä.

Krito-konferenssi 11.-13.8.2017 Vivamossa

krito-konferenssi-2017-vieraat-700x400

Kristuspaiva 2.12.2017

Kristuspäivä 2017
Kristuspäivä kutsuu  yhteiseen rukoukseen maamme puolesta. Jouluun 2. päivä kansaa kokoontuu Turkuhalliin kaikkialta maasta kiittämään ja rukoilemaan yhdessä kotiemme, seurakuntiemme ja maamme puolesta itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlan tunnelmissa.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.