Uutishuone

Uutisia

Suomalainen messu Senaatintorilla 26.8.

Kansan Raamattuseuran uutisia

Suomalainen messu kajahtaa Senaatintorilla suuressa yhteisessä juhlassa. Mukana on laulajia sadasta kuorosta sekä 100 soittajaa ja 100 käsikelloa.

Keskeneräinen kelpaa

KRS Koulutuspalvelujen uutisia | Julkaistu 26. kesäkuuta

Olemme matkalla ja keskeneräisïä. Krito-konferenssissa 11.-13.8. käsitellään teemaa Kesken. Teema puhuu myös siitä, että kuljemme matkaa yhdessä.

Toivoa ja tulevaisuutta orvoille ja leskille Intiassa

Kansainvälisen työn uutisia | Julkaistu 21. kesäkuuta

Priya ja Solomon Pamidipamula tekevät työtä Intiassa orpojen ja leskien auttamiseksi. He vierailevat kesäkuussa Suomessa kertomassa työstään.

Sanan Suvipäivien viesti: Armo antaa rohkeutta

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 19. kesäkuuta

Sanan Suvipäivien otsikkona Imatralla 16.-18.6. oli Sie kelpaat eli armo karjalaisittain. Kelpaamisen teema oli esillä eri näkökulmista, suhteessa Jumalaan, vanhempiin, toisiin ihmisiin ja omaan elämänhistoriaan.

Vivamon Raamattukylän uusi näytelmä - Paavalin salaisuus

Vivamon Raamattukylän uutisia | Julkaistu 12. kesäkuuta

Tämän kesän uutuusnäytelmä Paavalin elämästä liittyy hyvin reformaation merkkivuoteen.

Suomalaisen messun juhlaesitykseen kutsutaan kuoroja

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 23. toukokuuta

Lasse Heikkilän Suomalainen messu esitetään lauantaina 26.8 klo 19 Senaatintorilla.Sitä esittämään kutsutaan mukaan kuoroja ja lauluryhmiä kautta maan.

Tiedote: Kansan Raamattuseuran saama testamentti yritetään kumota käräjillä

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 21. toukokuuta

Kansan Raamattuseura on keväällä 2016 saanut tiedon testamentista, jossa KRS on merkitty yhdeksi edunsaajaksi. KRS:lla ei ole ollut testamentista mitään tietoa ennen sen tekijän kuolemaa.

Raamattu alusta loppuun

Karas-Sanan uutisia | Julkaistu 18. toukokuuta

Kirkkopäivillä Turussa Raamattu 2020 -opetussarjassa Suomen parhaimmat raamatunopettajat käyvät läpi koko Raamatun alusta loppuun kahdessa neljän tunnin kokonaisuudessa.Opetussarja toteutetaan 19.-20.5. Turun Mikaelinkirkossa.

Taidepotpuri tunturin juurella jo 30. kerran

Kairosmajan uutisia | Julkaistu 18. toukokuuta

Kairosmajan tunturikeskuksessa Pyhätunturin juurella luonto avautuu ja koskettaa aivan erityisellä tavalla. Lapin kesän yötön yö ja tunturien avaruus on elämys. Se kirvoittaa luovuutta myös Taidepotpuri-leirillä.

Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius yhteiselle kiertueelle

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 18. toukokuuta

Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius toteuttavat syksyllä yhteisen kiertueen Kasvotusten.

Sanan Suvipäivillä vakuutetaan: Sie kelpaat!

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 10. toukokuuta

Sanan Suvipäivien otsikko Sie kelpaat! on reformaation juhlavuoden Armo-teema karjalaisittain. Suvipäivät vietetään Imatralla 16.-18.kesäkuuta.

Kansan Raamattuseurassa kolmen viikon lomautukset

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 10. maaliskuuta

Kansan Raamattuseuran Säätiö ja sen liiketoimintayksikkö Karas-sana Oy lomauttavat 80 työntekijäänsä tänä vuonna kolmeksi viikoksi.

Vivamon Raamattukylä valmistelee Tuhlaajapoika-näytelmästä tilausversiota

Vivamon Raamattukylän uutisia | Julkaistu 02. maaliskuuta

Uskon päivä kutsuu yhteiseen rukoukseen 30.3.

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 16. helmikuuta

Kansan Raamattuseura kutsuu seurakuntia ja rukousryhmiä yhteiseen rukouspäivään oman paikkakunnan puolesta 30. maaliskuuta, jolloin vietetään Uskon nimipäivää. Se on hyvä päivä rukoilla oman paikkakunnan puolesta.

KRS:n Turun työ muutti uusiin tiloihin

KRS:n kaupunkityön uutisia | Julkaistu 02. helmikuuta

Toimisto sijaitsee nyt Turun palon syttymisen paikalla Puutorilla.

Gospel-lattarit™ -leiri palaa Vivamoon

Vivamon uutisia

Joidenkin vuosien tauon jälkeen Vivamossa järjestetään taas Gospel-lattarit™ -leiri. Leirin ohjaajat kutsuvat mukaan myös tanssin ensikertalaisia.

Krito-konferenssi 11.-13.8.2017 Vivamossa

krito-konferenssi-2017-vieraat-700x400

Ilmoitus

Kristuspaiva 2.12.2017

Kristuspäivä 2017
Kristuspäivä kutsuu  yhteiseen rukoukseen maamme puolesta. Jouluun 2. päivä kansaa kokoontuu Turkuhalliin kaikkialta maasta kiittämään ja rukoilemaan yhdessä kotiemme, seurakuntiemme ja maamme puolesta itsenäisyytemme 100-vuotisjuhlan tunnelmissa.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.