Työstä ja elämästä

Kansan Raamattuseuran työntekijöiden mietteitä elämän keskeltä. Tervetuloa lukemaan.
6.7.2017 8.00

Tahtoisin toivoa sinulle – Suomi

Mikko Matikainen

Eräässä onnittelulaulussa sanotaan...

Eräässä onnittelulaulussa sanotaan näin: "Tahtoisin toivoa sinulle, mitä en itse voi antaa, saakoon rakkaus Jumalan sinua sylissään kantaa." Tätä laulua lauletaan syntymäpäivänä tai muuten, kun on aihetta juhlaan. Rakas kotimaamme Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Haluaisin olla kanssasi antamassa sille ja täällä asuville, jotain sellaista mitä kukaan meistä ei voi yksin antaa.

Tätä varten me kristityt kokoonnumme yli tunnustuskuntarajojen Turkuhallin 2.12.2017 viettämään Kristuspäivää. Rukoilemme tuolloin tämän maan ja täällä asuvien puolesta sekä lujitamme keskinäistä yhteyttämme, jotta voimme toteuttaa Herramme meille antamaa tehtävää tässä maassa. Auttamaan ihmisiä saamaan elämäänsä uskon Jeesukseen, toivon ja Jumalan rakkauden käyttövoimakseen.

Herramme antoi seuraajilleen valtuutuksen siunata kohtaamiaan ihmisiä kaikkialla missä he vaikuttavat. Ujoinkin voi hiljaa mielessään siunata toisia ja tuoda Jumalan rakkauden ilmapiiriä koettavaksi. Ihmissuhteittemme kautta voimme kuulla toisen ihmisen tarpeista ja auttaa sillä mitä meillä on. Meille saattaa myös avautua mahdollisuus kertoa omalla tavallamme Jeesuksesta.

On hyvä kokoontua Turkuun, rohkaisemaan ja siunaamaan toisiamme, jotta voimme vahvistua yhteisessä tehtävässämme. Rukoilemme esivaltamme puolesta ja haluamme toimia Jumalan valtakunnan hyväksi, jotta ihmiset voisivat löytää Jeesuksen ja tehdä osaltaan maatamme paremmaksi paikaksi elää. Nähdäänhän Turussa?

Mikko Matikainen
koulutusjohtaja