Etätapahtumia

Kutsumuksen kasvihuone

Opetusta, keskustelua ja rukousta kutsumukseen liittyen

Jokaisella meillä on kutsumus ja kasvihuoneessa on erityisen hyvät olosuhteet sen kasvulle.

Lannoitteista ja kastelusta huolehtii KRSn kaupunkityöntekijä Topi Viitasalo.

Voit osallistua paikan päällä Sanan Kulmalla (Tulliportinkatu 22, Kuopio) tai Zoom-verkkoalustalla etänä (hybridi). Jos osallistut Zoomissa, ilmoittaudu etukäteen 7.9. mennessä. Illat ovat toisiinsa liittyviä, itsenäisiä kokonaisuuksia. Voit osallistua yhteen tai useampaan iltaan.

To 9.9. klo 18 Kutsumuksen siemen

To 7.10. klo 18 Kutsumuksen kasvu

To 11.11. klo 18 Kutsumus tuottaa hedelmää

Ilmoittaudu 11.11. Kutsumuksen kasvihuoneeseen Zoomissa

Lähetämme sinulle linkin ja ohjeet Zoom-kokoukseen liittymiseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen noin päivää ennen tilaisuutta. (Jos tulet Sanan Kulmalle, älä ilmoittaudu.)

Kuule minua – hengitän sinua

Hiljaisuuden ja luovan rukouksen illat TEAMSissa lokakuussa

Kolme iltaa 19.-21.10.2021 ti ja ke klo 18-18.45 ja to klo 18-19.45

Illat ovat toisiinsa liittyviä, itsenäisiä kokonaisuuksia. Voit osallistua yhteen tai useampaan iltaan. Niissä ollaan yhdessä muun muassa Raamatun tekstien, runojen, kuvien, rukouksen ja hiljaisuuden elementtien äärellä. Joka ilta jää tilaa myös keskusteluun. Torstain ohjelma sisältää rukousmaalausta ja on siksi pidempi.

Varaa iltoihin: Kynää ja paperia sekä torstaille myös maalaustarvikkeet (vesi- tai akryylivärit, pensselit, vesipurkki ja vesiväripaperia).

Matkakumppaneina Teamsissa ovat diakonit Päivi Peittola (KRS) ja Nina Klemmt (Kallion srk).  Ilmoittautumiset: paivi.peittola@sana.fi.  Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköiseen tapaamiseen.
Järjestää: Kansan Raamattuseura sekä Kallion ja Rekolan seurakunnat.

Hoitavan rukouksen kurssi

Rohkaisuksi rukouspalveluun ja avuksi omaan elämään.

29.-30.10.2021 pe 17-21 ja la 9-17.30

Hoitavan rukouksen kurssi antaa valmiuksia rukouspalvelijana toimimiseen.

Opetusaiheet ovat: hoitava rukous palvelutehtävänä, varustetut palvelemaan, rukous sairaan puolesta, sisäinen parentuminen, pahan todellisuus, anteeksiantamisen merkitys ja rukouspalvelu seurakunnassa.

Kouluttajat: Kristiina Tanhua-Laiho ja Päivi Peittola

Hinta: 40 €

Seurakunnat saavat alennusta hinnasta 1 hlö, 37 € / 2–4 hlö, 35 € / 5–10 hlö, 33 €/ 11– hlö, 30€

Ilmoittautuminen: rukoustyo@sana.fi