Etätapahtumia

Kuule minua – hengitän sinua

Hiljaisuuden ja luovan rukouksen illat TEAMSissa lokakuussa

Kolme iltaa 19.-21.10.2021 ti ja ke klo 18-18.45 ja to klo 18-19.45

Illat ovat toisiinsa liittyviä, itsenäisiä kokonaisuuksia. Voit osallistua yhteen tai useampaan iltaan. Niissä ollaan yhdessä muun muassa Raamatun tekstien, runojen, kuvien, rukouksen ja hiljaisuuden elementtien äärellä. Joka ilta jää tilaa myös keskusteluun. Torstain ohjelma sisältää rukousmaalausta ja on siksi pidempi.

Varaa iltoihin: Kynää ja paperia sekä torstaille myös maalaustarvikkeet (vesi- tai akryylivärit, pensselit, vesipurkki ja vesiväripaperia).

Matkakumppaneina Teamsissa ovat diakonit Päivi Peittola (KRS) ja Nina Klemmt (Kallion srk).  Ilmoittautumiset: paivi.peittola@sana.fi.  Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköiseen tapaamiseen.
Järjestää: Kansan Raamattuseura sekä Kallion ja Rekolan seurakunnat.

Hoitavan rukouksen kurssi

Rohkaisuksi rukouspalveluun ja avuksi omaan elämään.

29.-30.10.2021 pe 17-21 ja la 9-17.30

Hoitavan rukouksen kurssi antaa valmiuksia rukouspalvelijana toimimiseen.

Opetusaiheet ovat: hoitava rukous palvelutehtävänä, varustetut palvelemaan, rukous sairaan puolesta, sisäinen parentuminen, pahan todellisuus, anteeksiantamisen merkitys ja rukouspalvelu seurakunnassa.

Kouluttajat: Kristiina Tanhua-Laiho ja Päivi Peittola

Hinta: 40 €

Seurakunnat saavat alennusta hinnasta 1 hlö, 37 € / 2–4 hlö, 35 € / 5–10 hlö, 33 €/ 11– hlö, 30€

Ilmoittautuminen: rukoustyo@sana.fi