Heinäveden Kirkastusjuhlille otetaan 200 kirkkovierasta

Heinäveden Kirkastusjuhlat avataan yleisölle. Paikalle voi saapua ennakkoon ilmoittautumalla. Osallistujia otetaan kirkonmäelle 200. Ilmoittaudu kirkastusjuhlat.fi -sivulla.

Heinäveden Kirkastusjuhlien koko ohjelma (la-su 24.-25.7.) streamataan www.kirkastusjuhlat.fi sivulle, KRS:n Facebook-sivulle ja Youtuben KRStube-kanavalle.

-Olemme todella onnellisia, että saamme ottaa kirkkovieraita. Noudatamme juhlilla koronaohjeita. Ensimmäistä kertaa Heinäveden Kirkastusjuhlia voi myös seurata striiminä, iloitsee varatoiminnanjohtaja Kalle Virta.

Heinäveden Kirkastusjuhlat jäävät myös tallenteiksi, kuten Sanan Suvipäivätkin. Sanan Suvipäivät vietettiin vuonna 2021 online-juhlina yhteistyössä Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa Aleksanterin kirkosta. Tallenteita juhlista voi katsoa  www.suvipaivat.fi