Osallistu koulutukseen

Virta Kalle
Olen varatoiminnanjohtaja, pastori ja basso-baritoni. Olen julistajien ja muusikkojen esimies. Vastaan myös monista digitaalisista palveluistamme. Opetan Raamattua ja konsertoin.

Koulutus rohkaisee käytäntöön

Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluiden työnäky on liikkeellä oleva, tavoittava ja avoin seurakunta.
Tarjoamme seurakunnille pitkäjänteistä ja monipuolista koulutusta, jonka kautta seurakuntalaiset voivat löytää oman paikkansa seurakunnan toiminnassa ja Jumalan työtovereina.

Kansan Raamattuseuran motto ”Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta” viestii myös koulutuspalveluidemme tavoitteista. Haluamme avata evankeliumin sanomaa ihmisille niin, että he voivat itse elää siitä käsin ja saada myös välineitä ja rohkeutta palvella muita.

Lorem ipsum

Kuuntele Kansan Raamattuseura podcastit täältä – Uskon askeleista Yhdessä sanoin ja sävelin -iltoihin

Ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus iaculis sed quam id auctor

Koulutus rohkaisee käytäntöön

sit amet consectetur

Vivamus iaculis sed quam id auctor. Integer bibendum ullamcorper lectus vitae tristique. Quisque nulla nisi, tincidunt sed diam at, consequat lacinia metus. Pellentesque accumsan neque at vestibulum venenatis.