#KRSKESÄ

#KRSKESÄ valokuvakilpailu 17.6.-31.7. Osallistu! Parhaat kuvat palkitaan lahjakorteilla.

Näin pääset mukaan #KRSKESÄ valokuvakilpailuun

1. Kun käyt KRS:n tapahtumassa tai loma- ja kurssikeskuksessa, ota kesäisiä kuvia, jotka kertovat tunnelmistasi.
Palkitsemme persoonallisimmat kuvat kesäkokemuksista mukavilla palkinnoilla.

2. Julkaise Instagramissa tai Facebookissa kuvasi julkisesti hästäkillä #KRSKESÄ. Näin helposti olet mukana valokuvakilpailussa.

3. Kilpailun tuomaristo valitsee hästäkillä merkityistä kuvista parhaimmat ja julkistaa voittajat 16.9. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

#KRSKESÄ valokuvakilpailun palkintoina KRS:n tuotteita tai palveluja:

1. sija 300 €:n lahjakortti
2. sija 100 €:n lahjakortti
3. sija 30 €:n lahjakortti

Palkkiona annettava lahjakortti on voimassa vuoden luovutusajankohdasta. Sen voi käyttää osamaksuna. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi, mutta sen voi luovuttaa toiselle henkilölle. Palkkiot ilmoitetaan lain mukaan tuloverorekisteriin.

Valokuvakilpailun säännöt

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama, eikä sitä ole aiemmin julkaistu missään toisessa valokuvauskilpailussa, eikä missään kaupallisessa julkaisussa. Mikäli kuvassa esiintyy henkilöitä, kuvaaja tulee pyytää heiltä lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailuun osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeudet kuviin. Kuvan täydet käyttö- ja muokkausoikeudet siirtyvät KRS:lle kisan jälkeen. Kuvia voidaan esittää ja jakaa julkisesti kilpailun
järjestäjän eri viestintäkanavilla sekä toimitiloissa. Valokuvakilpailun tuomareina toimii KRS:n raati ja valinta suoritetaan 16.9.2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
KRS:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.