Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Lähde liikkeelle

Jeesus kutsuu sinua seuraamaa. Tässä kutsussa voi olla mukana kuka tahansa. Jos sinulla on sydämelläsi, että oman lähipiirisi ja elinympäristösi ihmiset saisivat kuulla Jeesuksesta, voit saada siihen rohkaisua, tukea ja ideoita. Jeesuksen antama tehtävä on tarkoitettu yhteiseksi ja siksi tarvitsemme siinä toistemme apua.

Oppimis-

yhteisöt

Tavoitteemme on että jokainen opiskelija voisi kuulla Jeesuksesta omalta ystävältään. Siksi haluamme yhdistää saman kampukse uskovat opiskelijat. Yhdessä tämän joukon kanssaharjoittelemme rukoilemaan ja olemaan avoimesti ja luontevasti Jeesukseen uskovia omien ystävien joukossa. Ota yhteyttä, niin yhdistämme sinut oman kampuksesi oppimisyhteisöön tai perustamme sellaisen.

Henkseli

Henkseli on vapaa lyhennelmä sanoista hengellisen kutsumuksen löytöretki. Se on vuoden kestävä pienryhmä, jossa otetaan selvää yhdessä oppien, mihin Jeesus sinua ja meitä kutsuu. Vuoden aikana on ryhmätapaamisia, yksiövalmennusta, leirejä ja käytännössä oppimista Jeesuksen seuraamiseen. Uuteen ryhmään voi hypätä aina joka kevät ja mukaan pääsee kuka tahansa, jota nämä teemat kiinnostavat. Tälle sivulle tulee ilmoitus kun uutta ryhmää kootaan.

Pienryhmät

Pienryhmät ovat nimensä mukaisesti pieniä joukkoja, joissa voi on mahdollisuus tutustua uskoon syvällisemmin ja säännöllisemmin omien ystävien kanssa. Juuri ystävyyssuhteissa sekä yhteisessä  kasvamisessa on pienryhmä ydin. Jos haluat oman ryhmän, jossa kokea Jeesuksen seuraajien välistä perheyhteyttä, saat meiltä siihen apua. Tarjoamme sinulle valmennusta oman ryhmä perustamiseen ja kasvattamiseen.

Tapaaminen

Jos haluaisit lähteä seuraamaan Jeesusta, mutta et tiedä miten, ota rihkeasti yhteyttä. Varaamme sinulle tapaamisen, jossa voimme yksilöllisesti miettiä sinun elämäntilanteeseesi sopivaa ratkaisua.