Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Lähde liikkeelle

Jeesus kutsuu sinua seuraamaa. Tässä kutsussa voi olla mukana kuka tahansa. Jos sinulla on sydämelläsi, että oman lähipiirisi ja elinympäristösi ihmiset saisivat kuulla Jeesuksesta, voit saada siihen rohkaisua, tukea ja ideoita. Jeesuksen antama tehtävä on tarkoitettu yhteiseksi ja siksi tarvitsemme siinä toistemme apua.

Kampus – ryhmät

Yhdistämme saman kampuksen uskovat opiskelijat ja harjoittelemme rukoilemaan ja olemaan avoimesti Jeesuksen seuraajia omien ystäviemme joukossa.

Henkseli -ryhmä

Henkseli vuoden kestävä pienryhmä, jossa otetaan selvää, mihin Jeesus meitä kutsuu. Vuoden aikana on ryhmätapaamisia, yksiövalmennusta, leirejä ja käytännössä oppimista Jeesuksen seuraamiseen. Uusi alkaa aina keväisin.

Pienryhmät

Pienryhmässä on mahdollisuus tutustua uskoon syvällisemmin ja säännöllisemmin omien ystävien kanssa. Tarjoamme sinulle valmennusta oman ryhmä perustamiseen ja kasvattamiseen.

Tapaaminen

Jos haluaisit lähteä seuraamaan Jeesusta, mutta et tiedä miten, ota rohkeasti yhteyttä. Varaamme sinulle tapaamisen, jossa voimme yksilöllisesti miettiä sinun elämäntilanteeseesi sopivaa ratkaisua.