Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Lähde liikkeelle

Jeesus kutsuu sinua seuraamaa. Tässä kutsussa voi olla mukana kuka tahansa. Jos sinulla on sydämelläsi, että oman lähipiirisi ja elinympäristösi ihmiset saisivat kuulla Jeesuksesta, voit saada siihen rohkaisua, tukea ja ideoita. Jeesuksen antama tehtävä on tarkoitettu yhteiseksi ja siksi tarvitsemme siinä toistemme apua.

Kampuksilla

Yhdistämme saman kampuksen uskovat opiskelijat ja harjoittelemme rukoilemaan ja olemaan avoimesti Jeesuksen seuraajia omien ystäviemme joukossa.

Tavoitteena on harjoitella uskoa, joka on noormaali ja luonteva osa arkea.

Meillä on uskovien opiskelijoiden porukoita seuraavilla kampuksilla:

Sibelius-akatemia

Siltavuorenpenger

Kumpula

Metropolia Myllypuro

Ota yhteyttä, niin voimme liittää sinut olemassa olevaan ryhmään tai auttaa perustamaan ryhmä omalle kampuksellesi.

Pienryhmät

Pienryhmässä on mahdollisuus tutustua uskoon syvällisemmin ja säännöllisemmin omien ystävien kanssa. Pienryhmä on kristittyjen sisarusjoukko, jossa olennaisina osina ovat Raamatun tutkiminen, elämän jakaminen, rukous ja vaivaa näkevä rakkaus.

Ota yhteyttä, niin saat henkilön, joka voi valmentaa olemassa olevaa pienryhmääsi tai auttaa perustamaan uutta.

Henkseli

Henkseli (Hengellisen kutsumuksen löytöretki) on vuoden kestävä pienryhmä, jossa otetaan selvää, mihin Jeesus meitä kutsuu. Vuoden aikana on ryhmätapaamisia, yksilövalmennusta, leirejä ja käytännössä oppimista Jeesuksen seuraamiseen. Uusi kootaan aina keväisin.

Uutta ryhmää kootaan parhaillaan. Jos olet kiinnostunu Henkselistä, ota yhteyttä ja kysy lisää.