Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Liity joukkoon

Usko ja Jeesuksen seuraaminen on joukkuelaji. Se ei yksinkertaisesti onnistu ilman keskinäistä tutustumista, tukemista ja ystävyyttä. Olet tervetullut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet.

Hehku-illat

Tervetuloa perjantaisin tutustumaan Jeesukseen, olemaan yhdessä, harjoittelemaan Jeesuksen seuraamista.

Perjantaisin klo 18 Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. kerros

10.12. Talvinen nuotioilta Seurasaaren nuotiopaikalla.

11.12. Opiskelijajärjestöjen puurojuhla, Luther-kirkko (klo 18.00 Fredrikinkatu 42, Helsinki)

Joulutauko…

21.1. Uusi vuosi – Uudet kujeet

Kevätleiri

Hehkun Kevätleiri on viikonloppu Vivamossa Lohjalla. Lauantaipäivän tehdään talkootöitä, jonka ansiosta leiri on ilmainen. Muun ajan nautimme luonnosta, hyvästä ruoasta, saunomisesta, laulamisesta, rukouksesta sekä toistemme ja Jumalan seurasta.

Seuraavan kevätleiri on 22.-24.2.2022.

Ilmoittautumislomake aukeaa tähän kevään aikana.

Leirille mahtuu 30 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.