Helsinki

Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Tutustu Jeesukseen

Jeesus on luvannut olla pelastajamme, opettajamme, kuninkaamme ja ystävämme. Siksi häneen tutustuminen on yhteisömme tärkein tehtävä. Olet tervetullut joukkoomme riippumatta siitä, kuinka hyvin tunnet Jeesusta. Meidän joukossamme saat kuulla ja oppia kuka hän on.

Alfa

Alfa on kymmenen tapaamisen ja yhden viikonloppuleirin pituinen kokonaisuus, jossa opitaan yhdessä keskustellen, mistä uskossa on kyse. Mukaan saat tulla riippumatta mielipiteistä, maailmankatsomuksesta tms. Kaikkien näkemykset saavat tilaa eikä mitään julisteta vääräksi. Meillä Alfat järjestetään pienryhminä, jotka kokoontuvat joko järjestäjien kodeissa tai etäyhteyksien kautta.

Alfoihin voit hypätä mukaan joka kevät ja syksy. Ajat ja paikat päivitetään tälle sivulle. Kysy lisää jani.heino@sana.fi

Hehku Café

Hehku Café on avoin ryhmä, jossa tutkitaan yhdessä Raamattua viikoittain. Lähdemme aina liikkeelle kunkin tutkimusryhmän omista kysymyksistä. Jos sinulla on siis mielessäsi vaikea raamatunkohta tai kysymys uskosta, tämä on loistava paikka pohtia sitä yhdessä. Tavoitteena on lukea Raamattua soveltaen sitä käytännöllisesti omaan elämään, ja yhdessä rukoillen.

Kokoonnumme Tiedekulmassa, joka on Helsingin yliopiston opiskelijoiden ”olohuone”. Hehku Café ei ole Yliopiston virallista toimintaa, vaan Tiedekulma toimii vain kokoontumispaikkana.

Hehku Cafét ovat kesätauolla ja alkavat syyskuussa.

Tiistaisin klo 18 Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4)