Helsinki

Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Alfat

Alfa on kymmenen tapaamisen sarja, jossa opitaan yhdessä keskustellen, mistä uskossa on kyse. Mukaan saat tulla riippumatta mielipiteistä, tietotasosta tai maailmankatsomuksesta. Jokaiseen kokoontumiseen kuuluu kolme elementtiä 1) Vieraanvaraisuus, joka tarkoittaa mm. jotain tarjottavaa, 2) Alustus, joka on lyhyt video viikon teemaan ja 3) Avoin keskustelu, jossa kaikki näkemykset ja mielipiteet ovat tasavertaisia.

Mukaan Alfoihin voi hypätä kolmella ensimmäisellä kokoontumisella. Sen jälkeen ei oteta enää uusia, jotta joukko voi ryhmäytyä.

UlkoiluAlfa

Tässä Alfassa elämän ja uskon pohdiskelu yhdistyy ulkoiluun ja liikuntaan. Ulkoilemme Helsingin ulkoilualueilla, luontokohteissa tms. Usein ilta päättyy makkaranpaistoon jollakin nuotiopaikalla.

Tämä Alfa on suunniteltu alkavaksi syksyllä 2022

 

Kahvila-Alfa

Tässä Alfassa elämän Kokoonnumme pyörittelemään elämän isoja kysymyksiä kahvin tai teen äärelle jossakin Helsingin keskustan kahvilassa.

Tämä Alfa on suunniteltu alkavaksi syksyllä 2022

 

Kotialfa

Tämä Alfa kokoontuu pienenä ryhmänä jonkun vetäjän tai osallistujan kotona. Tapaamisen aikana valmistetaan yhdessä ruokaa ja syödään yhdessä kotoisissa tunnelmissa.

Tämä Alfa on suunniteltu alkavaksi syksyllä 2022

 

Etäalfa

Tämä Alfa voi olla sinua varten, jos sinulla on esteitä osallistua paikan päällä. Alustukset ja keskustelut hoituvat jonkin etävälineen välityksellä, jolloin voit osallistua fyysisestä paikasta riippumatta.

Tämä Alfa on suunniteltu alkavaksi syksyllä 2022