Aurinkoranta

Ensi-ilta 8.6. klo 14

Aurinkoranta on kesän uutuusnäytelmä, joka kertoo odotuksesta ja kaipauksesta, oman tiensä etsimisestä ja kutsumuksesta. Näytelmä kertoo ihmisistä, jotka ovat ulkopuolisia omassa elämässään. Kertomus hyvyydestä, jota ilmenee siellä, missä sitä ei osaisi odottaa. Muistisairas vanhus, omaa tietä etsivä nuori, yksinäinen pieni tyttö, väsynyt pappi. Näiden ihmisten elämät kietoutuvat yhteen yllättävällä tavalla, kun tutut, turvalliset elämäntilanteet muuttuvat.

Käsikirjoitus: Anna-Mari Kaskinen
Ohjaus: Matias Nyman
Koreografi: Sari Perttu
Musiikki: Tommi Kalenius, Perttu Pölönen
Puvustus: Tarja Mikkola

Näytelmän kesto: n. 1 h 15 min. Näytelmä on ikärajaton.

Esityspaikka: Näytelmä esitetään ulkona. Yleisö siirtyy esityspaikalta toiselle näytelmän aikana kolme kertaa. Osoite: Vivamontie 2, Lohja

Esteettömyys: Näytelmä on pääosin esteetön. Apuvälineiden avulla liikkuville haastava esityspaikka on rantahietikko. Avustaja pääsee ilmaiseksi esitykseen.

Sisareni Martta ja Maria

Ensi-ilta 11.6. klo 11

Toinen kesän uusi näytelmä, Sisareni Martta ja Maria, kuvaa elämää ja ihmissuhteita Betanian pienessä kylässä. Sisarukset Martta, Maria ja Lasarus asuvat siellä ja saavat usein vieraakseen ystävänsä Jeesuksen. He saavat kokea ihmeellisiä asioita, kun Jeesus kohtaa henkilökohtaisesti heistä jokaisen.

Käsikirjoitus: Anna-Mari Kaskinen
Ohjaus: Matias Nyman
Koreografi: Sari Perttu
Musiikki: Tommi Kalenius, Matteus Mykkänen
Puvustus: Tarja Mikkola

Näytelmän kesto: 45 min. Näytelmä on ikärajaton.

Esityspaikka: Näytelmä esitetään ulkona yhdessä esityspaikassa. Osoite: Vivamontie 2, Lohja.

Esteettömyys: Näytelmä on esteetön. Reitin varrella yksi ylä- ja alamäki. Avustaja pääsee ilmaiseksi esitykseen.