Sanan Suvipäivät Online tuplasi katsojamääränsä

Sanan Suvipäivien Online-kesäjuhlien osallistujamäärä lähes kaksinkertaistui.
-Korona-ajan digityö kantoi hienoa hedelmää näilläkin kesäjuhlilla, iloitsee juhlien koordinaattori varatoiminnanjohtaja Kalle Virta.
– Keskimääräisesti juhlien katsojia oli yli 9 000 päivässä. Odotetusti yksi seuratuimpia ohjelmia oli Gospel Gentlemen-konsertti.

-Katsojamäärät siis lähes tuplaantuivat viime kesän Suvipäivien Online -juhlista, hehkuttaa toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma.
-Juhlia seurasi suorana sellainen joukko, että he eivät olisi mahtuneet yhtä aikaa mihinkään Tampereen kirkkoon.

YouTubessa KRStube-kanava sai 200 uutta tilaajaa. Suvipäivillä vuorovaikutteisuus on aina ollut tärkeässä osassa. Facebook tarjosi suvipäivävieraille hyvän kanavan kommentoida ja esittää kysymyksiä.
-Saimme katsojilta paljon kiitollista palautetta juhlien ohjelmasta. Kiitettiin monipuolisista ja koskettavista ohjelmilta, erinomaisista keskusteluvieraita sekä puhuttelevasta musiikista, kertoo toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma kommentoinnit.
-Iloitsen lisäksi siitä, että tavoitimme runsaasti uusia, ensikertalaisia suvipäivävieraita, tämä selvisi kommenteista.
-Eivätkä nämä juhlat tähän lopu, sillä Roomalaiskirjeen opetussarja jatkuu YouTubessa KRStube-kanavalla aina 1.7. saakka.

Sanan Suvipäivät vietettiin vuonna 2021 online-juhlina yhteistyössä Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa Aleksanterin kirkosta. Tallenteita juhlista voi katsoa  www.suvipaivat.fi