Sielun sivellinvetoja – hoitava taideleiri 2.-5.9.

Kurssin vetäjinä: kuvataideterapeutti Anneli Kärki ja kuvittaja Kirsi-Klaudia Kangas

Nyt on sinun vuorosi. Olet antanut itsestäsi paljon muita varten. Tämä leiri on vain sinua varten. Anna värien ja sivellinvetojen silittää sieluasi. Ei sinun tarvitse osata, ei olla taiteellisesti lahjakas. Sinussa on enemmän kuin tiedätkään. Pysähdymme tarkastelemaan elämän tärkeitä kysymyksiä luovasti, lempeästi ja levollisesti läträten. Luovuta laveeraten lohkare levottomuuttasi ja laskeudu lennokkaasti luottamaan. Juuri nyt on hyvä hetki.

Taiteellinen ja sielunhoidollinen työskentely tarjoaa turvallisen ja luottamuksellisen ympäristön oivaltaa oman elämän suuntaviivat ja maalata näkyväksi jotain sellaista, jota on vaikea sanoittaa. Sielun sivellinvetoihin sinua ohjaa ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja Kristillisen Taideseuran pj. Anneli Kärki. Taidetekniikoihin ja tarvikkeisiin perehdyttää kuvittaja Kirsi-Klaudia Kangas.

Suosittelemme ottamaan mukaan omat taidevälineet, kuten hajuttomat vesipohjaiset akvarellit tai akryylit, kuiva- sekä öljypastellit, hiilet, pensselit, paperit yms. Myös opettajien välineitä on mahdollista käyttää. Kokeilemme mm. sokerilaveerausta.

Sielun sivellinvetoja sinua varten syyskuussa!

Kurssimaksu 150 €.

Täysihoito (sis. ruokailut ja majoituksen) alk. 281,10 €