Ilta toisillemme -verkkotapahtuma 23.11.

20,00 

Ilta toisillemme ti 25.10. klo 18. Parisuhteen huoltohetki ja piristysruiske. Keskitymme hyvään ja saamme virtaa vertaisuudesta. Palaute aiempaan iltaan osallistujalta: ”Ilta tuntui monella tapaa niin hyvältä!” Saat linkin tapahtumaan sähköpostiisi ostettuasi tapahtuman. Hinta 20 €/pari.

Ilta toisillemme -verkkotapaaminen ke 23.11. klo 18 on parisuhteen huoltohetki ja piristysruiske. Myönteistä palautetta ja virtaa vertaisuudesta.

Tapahtuma toteutetaan Zoom-ryhmävideopuheluna. Olemme paikalla yhtä aikaa ryhmänä, ja tapaaminen sisältää osioita, joissa olette kaksin oman puolison kanssa ja osioita, joissa olemme yhdessä. Ohjelmassa on ohjaajien pieniä virikkeitä ja kysymyksiä pohdittavaksi; paritehtäviä ja mahdollisuus vaihtaa ajatuksia 2–3 parin ryhmässä siitä, mitä paritehtävä herätti. Kuinka paljon sitten ajatuksiaan jakaa ryhmässä, on aina jokaisen itsensä päätettävissä. Lopussa on jokin lyhyt kosketukseen liittyvä pariharjoitus. Pariharjoitusten ajaksi suljemme mikrofonit, jotta niihin on helppo keskittyä, ja olette kaksin. Eri paikoista mukana olevat parit voidaan sijoittaa erillisiin pienryhmiin videopuhelussa, jolloin olette etäyhteyksin yhdessä. Kameraa voi halutessaan pitää kiinni. Ainakin alussa niitä on hyvä pitää auki, niin tulee parempi ryhmätunnelma.

Avaan kokouksen noin 20 min ennen tapahtuman alkua, jotta voimme rauhassa myös tarkistaa laitteiden ja nettiyhteyden riittävyyden. Tarvitset nettiyhteyden ja älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on mikrofoni (ja kamera). Kysyttävää? Laita viestiä: avioliitto@sana.fi tai soita: 0400 762320 / Tuula Tynjä

Saat linkin tapahtumaan sähköpostiisi ostettuasi tapahtuman.