Puhun ja kuuntelen -verkkokurssi 25.1.–22.2.2023

100,00 

Puhun ja kuuntelen -verkkokurssi pariskunnille sunnuntaisin 6.11.–4.12. klo 16–18.

Vuorovaikutustaidot ovat tie lähelle. Kurssilla on  viisi  tapaamista ja  kolme timanttista, käytännöllistä työkalua ymmärrystä lisäämään.

Hinta 100 € / pari.

8 varastossa

Puhun ja kuuntelen -verkkokurssi

Vuorovaikutustaidot ovat tie lähelle. Kurssilla otamme käyttöön kolme käytännöllistä työkalua ymmärrystä lisäämään. Tapaamisia on yhteensä 5. Tapaamisten välissä osallistujat saavat pienet videoklipit ja kotitehtävät, jotka pitävät kurssin teemoja mielessä tapaamisten välillä. Tapaamisissa on ohjaajien alustuksia, ryhmäkeskustelua ja harjoituksia oman puolison kanssa kaksin ja 2 parin tiimeissä. Tapaamiset toteutetaan videopuheluina, joihin saat linkin sähköpostitse.

Kurssin sisältö:

Ensimmäisessä tapaamisessa tutustumme kurssin tavoitteisiin (omien tavoitteiden miettiminen on ennakkotehtävänä!) ja harjoittelemme puhumisen ja kuuntelemisen hitaampaa vuorottelua ja pohdimme sitä, mikä itse kutakin auttaa puhumaan ja kuuntelemaan keskittyneesti.

Toisessa tapaamisessa otamme käyttöön tietoisuuden kartan, jonka avulla asioita voi palastella osa-alueisiin. Tämä työkalu auttaa jäsentämään niin ajattelua,  puhumista kuin kuunteluakin.

Kolmannessa tapaamisessa harjoittelemme kuullun ymmärtämistä, jossa kuuntelija toistaa sitä, mitä on kuullut – tämä auttaa välttämään väärinymmärryksiä.

Neljännessä tapaamisessa keskitymme tunnistamaan, ilmaisemaan ja kuuntelemaan tunteita.

Viides tapaaminen on kertausta, arviointia ja parisuhteen tulevaan suuntautumista.

Youtubesta takaa löytyy 6,5 minuuttinen video, jolla kerromme kurssista: https://youtu.be/e91OANvHIb4