TIEDOTE 1.3.2024

Pastori Kalle Virta Kansan Raamattuseuran Säätiön uudeksi toiminnanjohtajaksi

pastori Kalle VirtaKansan Raamattuseuran Säätiön hallitus on kutsunut järjestön uudeksi toiminnanjohtajaksi pastori Kalle Virran 1.4.2024 alkaen. Hän on toiminut vuodesta 2010 Kansan Raamattuseuran varatoiminnanjohtajana ja sitä ennen Innofactor Oy:n myynti- ja projektipäällikkönä sekä koulutuspäällikkönä.

Kalle Virta on ensi vuonna 80-vuotisjuhlavuottaan viettävän Kansan Raamattuseuran seitsemäs toiminnanjohtaja.

– Teimme avoimen ja hyvän rekrytointiprosessin. Prosessin aikana hallitus keskusteli Kansan Raamattuseuran tulevaisuudesta ja tähän tilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta toiminnanjohtajasta. Päädyimme yksimielisesti kutsumaan Kalle Virran toiminnanjohtajaksi, hallituksen puheenjohtaja Päivi Nerg kertoo.

– Hallitus näkee KRS:n tulevaisuuden pilvien välistä pilkottavan auringon kaltaisena. Elämme murrosaikaa, jossa armon, ilon ja rakkauden kautta ihmiselle tuotava ilosanoma Jeesuksesta on iso tehtävämme!

– On suuri kunnia aloittaa toiminnanjohtajana yhteisössä, joka on rakastanut minut sisään hyväksymällä, antamalla tilan hengittää ja iloita. Kansan Raamattuseuran ilo, armo ja välittömyys ovat aina rikastaneet karjalaispojan elämää, Kalle Virta toteaa.

– Evankelioimisen kysymykset nousevat kirkossamme uudenlaiseen keskusteluun tämän vuoden aikana, kun Kirkkohallitus julkaisee evankelioimisen toimintaohjeet seurakunnille. Kansan Raamattuseuralla on pian 80 vuotta kokemusta ilosanoman kertomisesta muuttuvassa maailmassa, kykyä uudistua sekä valtavan lahjakas ja taitava henkilöstö. Keskeisintä on kertoa Jeesuksesta, joka tahtoo rakastaa jokaisen luokseen.

Nykyinen toiminnanjohtaja rovasti Ulla Saunaluoma jää tehtävästään eläkkeelle ja jatkaa järjestössä raamatunopettajana.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Päivi Nerg, paivi.nerg@sana.fi
hallintojohtaja Mia Lahti, mia.lahti@sana.fi
toiminnanjohtaja (1.4. alkaen) Kalle Virta, kalle.virta@sana.fi

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa Sana-mediaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemistoimintaa.