Helsinki

Heino Jani
Olen opiskelijatyöntekijä Helsingissä, jossa johdan nuorten aikuisten yhteisöä. Valmennan opiskelijoita seuraamaan Jeesusta ja jakamaan uskostaan omille ystävilleen tuttavilleen.

Kampuksilla

Yhdistämme ja verkostoimme saman kampuksen uskovat opiskelijat ja tuomme rukouksen normaaliksi ja luontevaksi osaksi opiskeluarkea. Ottamalla yhteyttä työntekijäämme, pääset mukaan olemassa oleviin ryhmiin tai sinua autetaan perustamaan ryhmä omalle kampuksellesi.

Siltavuorenpenger

Siltavuorenpenkereellä sijaitsee Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta. Tällä kampuksella meillä on kuuden hengen ryhmä, jolla on tapana järjestää rukouslounaita koulupäivien lomassa.

Sibelius-akatemia

Sibelius-akatemia on osa Taideyliopistoa ja sieltä valmistuu musiikin ammattilaisia laidasta laitaan. Siballa meillä on neljän hengen aktiivinen rukousryhmä.

Kumpula

Helsingin yliopiston Kumpulan toimipiste on eksaktien luonnontieteiden tutkimuksen ja opetuksen keskus. Tällä kampuksella meillä on kolmen hengen ryhmä, joka haluaa tuoda rukousta ja kristittyjen yhteyttä arjen keskelle.

Porthania

Helsingin yliopiston Porthania on kampus, jossa on pääosin oikeustieteellisen ja teologisen tiedekunnan opiskelijoita. Porthaniassa on muutaman teologin ryhmä, jonka tavoitteena on tuoda rukous säännölliseksi osaksi kouluarkea.

Metropolia Myllypuro

Metropolia-ammattikorkeakoulun Myllypuron toimipisteessä opiskelee yli 6000 hyvinvointialojen opiskelijaa. Täällä meillä on viiden hengen ryhmä, joka rukoilee ja harrastaa yhdessä, sekä haluaa tarjota muille matalan kynnyksen tilaisuuksia tutustua uskoon.

Metropolia Arabia

Metropolia-ammattikorkeakoulun Arabian toimipisteessä on laaja kirjo luovien alojen opiskelijoita. Tällä kampuksella meillä on yksi henkilö, joka haluaisi perustaa rukoilevan ryhmän ja kristittyjen yhteyttä arjen keskelle.

Metropolia Myyrmäki

Metropolia-ammattikorkeakoulun Myyrmäen toimipiste on vihreän teknologian ja kansainvälisen bisneksen kampus. Tällä kampuksella meillä on yksi henkilö, joka haluaisi perustaa rukoilevan ryhmän ja kristittyjen yhteyttä arjen keskelle.

Soc & Com

Svenska social- och kommunalhögskolan on Helsingin yliopiston ruotsinkielinen yksikkö, jossa opiskellaan yhteiskuntatieteitä. Siellä on pieni ryhmä uskovia, jotka ovat kiinnostuneita tuomaan rukouksen olennaiseksi osaksi opiskeluarkea.

12 + 6 =