Turku

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

Huomenna (9.9.) klo 18.00 Nummella syksyn eka Food & Hope. Ruokakassit ovat tällää erää varattuja, mutta falafeleja ja musiikkia runsaasti tarjolla. Lämpimästi tervetuloa! ...

Food & Hope järjestää ruoka-apua opiskelijoille ja nuorille aikuisille torstaina 21.1.2021. Tarjolla on noin 30 ruokakassia, jotka jaetaan tällä lomakkeella saatujen ilmoittautumisten mukaan. Ruokakassin voi tulla noutamaan Nummen seurakuntakodilta (Papinkatu 2) klo 18.00-19.30 välisenä aikana. Mikäli et pääse hakemaan ruokakassia, voit olla yhteydessä Hannuun (0400793451), niin katsotaan, miten voimme auttaa.

Huom! Teethän ilmoituksen ke 20.1. klo 16 mennessä tämän linkin kautta: https://forms.gle/v9m7F2sLaTYwfvDb8

Koronatilanteen vuoksi tällä kertaa emme järjestä yhteistä ruokailua, mutta ulkosalla on tarjolla lämmintä juomaa.

Saamme ruokakassin Operaatio Ruokakassilta, joten emme voi vaikuttaa sisältöön. Vallitsevista olosuhteista johtuen on tärkeää, että noudatamme viranomaisten ohjeita: pidetään turvavälit, sairaana ei voi tulla hakemaan kassia itse, maskin käyttö suositeltavaa.

Ruokakassin jakaminen on osa Food & Hopen toimintaa.
Järjestävät tahot: Turun Katariinanseurakunta, Kansan Raamattuseuran opiskelijatyö ja Operaatio Ruokakassi.
...

Moron! Food & Hope jälleen tällä viikolla, torstaina 22.10. klo 17-19.30 Nummen seurakuntakodilla (Papinkatu 2).

Huom. erityisjärjestelyt! Ruokailu tapahtuu kahdessa osassa, joihin mahtuu molempiin 20 henkeä kerrallaan. Käy varaamassa ruokakassi ja paikka ruokailuun tämän linkin takaa: https://forms.gle/pWhWzgmDt9is77ak7.

Nähdään torstaina!
#foodhope #polkuturku #ruoka #opiskelijat
...

Huomenna torstaina mennään taas uutta suuntaa kohti! Illan aikana pureudutaan siihen, kuinka voimme auttaa ystäviämme rakastumaan Jeesukseen. Tule ja katso! Kello 18.00 / Turku-sali (Yo-talo A).

#opiskelijat #turku #hehkutu #opetuslapsiverkosto
...

Moron! Sään ollessa ilmiömäinen siirrämme illan Food & Hopen Katariinan kirkkoon & pihapiiriin. Kirkon edessä tarjolla falafelia klo 18.00 alkaen. Eve & Ossi kirkossa noin klo 18.30.

Tuulisesta säästä huolimatta, tai juuri sen takia — lämpimästi tervetuloa!
...

Välimäki Hannu
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.

jokainen opiskelija

Hehku on olemassa, jotta jokainen opiskelija Turussa, Suomessa ja aina maailmaan äärissä saakka saa mahdollisuuden oppia tuntemaan Jeesukseen henkilökohtaisesti ja seuraamaan häntä.

Päämäärämme on auttaa opiskelijoita kasvamaan Jeesuksen opetuslapsina, jotka lähtevät liikkeelle ja vievät Jumalan valtakunnan omien ihmissuhteidensa keskelle. Näin Jumalan rakkaus tulee koettavaksi siellä, missä ihmiset ovat – tavallisen arjen keskellä.

Unelmamme on, että jokaisella kampuksella on opiskelijoita, jotka seuraavat Jeesusta ja auttavat muita samaan. Join the Movement!

 

tervetuloa perheeseen

Tervetuloa Jumalan perheeseen, jossa kasvaa Jeesuksen opetuslapsia!

Hehku Discovery-oppimisyhteisö

tutustu jumalaan

Haluatko ottaa selvää, kuka Jeesus on ja tutustua häneen?

Food & Hope ja Discovery-pienryhmät

seuraa jeesusta

Haluatko ottaa selvää, mitä tarkoittaa seurata Jeesusta?

Elämäntaparyhmät ja valmennukset

mukaan missioon

Haluatko liittyä Jeesuksen antamaan tehtävään ja auttaa muita seuraamaan häntä?

Missionaalinen tiimi