Turku

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

TÄMÄ ON VIIMEINEN KUULUTUS opiskeljiatyön lennolle Kaikkien aikojen opiskelijakokoontumiseen Vivamossa 24.-26.5.2024! Pyydämme teitä ystävällisesti siirtymään lähtöportille ja ilmoittautumaan tapahtumaan tämän päivän perjantai 10.5. aikana. Sää perillä on aurinkoinen ja tunnelma loistava. Kiitos, kun valitsette lentää kanssamme!
Moro! Tänään jälleen Suunta-ilta klo 18.15 osoitteessa Hovioikeudenkatu 3. Lisätietoja saat numerosta 0400793451 / Hannu.
Tervetuloa Hehkun Suunta-iltaan! Tänään jaossa elämää suurempia kertomuksia. Tai kenties juuri sen kokoisia. Uusi osoite Hovioikeudenkatu 3. Lisätietoa saat tarvittaessa numerosta 0400793451. Nähdään!
Moro! Kaikkien aikojen opiskelijakokoontuminen lähestyy! Ohesta löydät lisätietoa sekä osoitteen, josta saata vielä lisää lisätietoa sekä linkin ilmoittautumiseen. Huom! Viimeinen päivä ilmoittautua on 10.5. Nähdään toukokuussa Vivamossa!
Moron! Uutisia: Suunta-ilta suuntaa uuteen kokoontumispaikkaan! Näemme jo tänään ensimmäistä kertaa uudessa osoitteessa Hovioikeudenkatu 3. 

Jos (todennäköisesti kun) kaipaat tarkempia koordinaatteja, soita Hannulle numeroon 0400 793451. Nähdään!
Tänään kokoonnutaan jälkeen Assarin ullakolle etsimään suuntaa, jonka Jumala antaa. Aloitellaan klo 18.00. Nähdään!
Tänään! Suunta-ilta opiskelijoille klo 18.00 Assarin ullakolla. "Katso suoraan ja pälyilemättä, suuntaa katseesi vakaasti eteenpäin." Sananlaskut 4:25
Tänään mennään taas! Kello 18.00 Assarin ullakko. Jatkamme sen tutkiskelua, kenelle / mille koet sisimmässäsi myötätuntoa. Ja mitä tehdä asian suhteen. Lämpimästi tervetuloa!
Tänään! Hehkun Suunta-ilta klo 18.00 Assarin ullakolla (Rehtorinpellonkatu 4). Jatketaan sen äärellä, mikä saa sisimpäsi syttymään - mitä ja ketä varten Jeesus on sinut lähettänyt. Nähdään!
He sanoivat toisilleen: "Eikö sydämemme hehkunut innosta, kun hän kulkiessamme puhui meille ja opetti meitä ymmärtämään kirjoitukset?" (Luuk. 24:32)

Mikä sytyttää sinut? Mikä saa sydämesi hehkumaan? 

Lämpimästi tervetuloa Hehkun Suunta-iltaan tiistaina 27.2. klo 18.30 Turkusaliin (huom. paikka ja aika!)! Turkusalin löydät Ylioppilastalo A:n toisesta kerroksesta (Rehtorinpellonkatu 4 A), Assarin ullakon takaa. Tarkempia koordinaatteja saat tarvittaessa Hannulta 0400 793451.
Hannu Välimäki
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.

jokainen opiskelija

Hehku on olemassa, jotta jokainen opiskelija Turussa, Suomessa ja aina maailmaan äärissä saakka saa mahdollisuuden oppia tuntemaan Jeesukseen henkilökohtaisesti ja seuraamaan häntä.

Päämäärämme on auttaa opiskelijoita kasvamaan Jeesuksen opetuslapsina, jotka lähtevät liikkeelle ja vievät Jumalan valtakunnan omien ihmissuhteidensa keskelle. Näin Jumalan rakkaus tulee koettavaksi siellä, missä ihmiset ovat – tavallisen arjen keskellä.

Unelmamme on, että jokaisella kampuksella on opiskelijoita, jotka seuraavat Jeesusta ja auttavat muita samaan. Join the Movement!

Opiskelijaillat pääsääntöisin joka tiistai Assarin ullakolla (Rehtorinpellonkatu 4) klo 18 alkaen. Tarkemmat tiedot Instagramissa!

 

tervetuloa perheeseen

Tervetuloa Jumalan perheeseen, jossa kasvaa Jeesuksen opetuslapsia!

Suunta-illat ja oppimisyhteisö

tutustu jumalaan

Haluatko ottaa selvää, kuka Jeesus on ja tutustua häneen?

Food & Hope ja Discovery-pienryhmät

seuraa jeesusta

Haluatko ottaa selvää, mitä tarkoittaa seurata Jeesusta?

Elämäntaparyhmät ja valmennukset

mukaan missioon

Haluatko liittyä Jeesuksen antamaan tehtävään ja auttaa muita seuraamaan häntä?

Missionaalinen tiimi