Turku

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

Suuntaa etsitään jälleen tänään klo 18.00 Assarin ullakon (Rehtorinpellonkatu 4 A) yläkerran sohvilla klo 18.00 alkaen. Tervetuloa!
Tänään ti 7.11. Klo 18.00 Suunta-ilta Assarin ullakolla (Rehtorinpellonkatu 4). Nähdään!
Suunta-ilta jälleen tänään Assarin ullakolla klo 18 alkaen. Lisätiedot Hannulta 0400 793451. Tervetuloa!
Hehkun Suunta-ilta tänään ti 24.10. Assarin ullakolla klo 18.00. Tarjolla innostavia tarinoita siitä, miten rukous muuttaa ihmisten sydämiä. "Tunnustakaa siis syntinne toisillenne ja rukoilkaa toistenne puolesta, jotta parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan." Jaakobin kirje 5:16
Tänään Suunta-ilta Bowlerissa klo 18 alkaen. Ensin pelataan ja sitten syvennytään siihen, mitä Jumalalla on sydämellään opiskelijoita varten (pelaamisen lisäksi). Bowler majailee osoitteessa Yliopistonkatu 29. Jos et löydä sitä tai meitä, soita Hannulle 0400793451.
Tervetuloa Food & Hopen Wolt-iltaan! Tässä illassa on tarjolla lämmintä ruokaa ja vähintään yhtä lämmintä seuraa. Ilta pyörähtää käyntiin torstaina 12.10. klo 18.00 ja paikkana toimii tutusti Nummen seurakuntakoti (Papinkatu 2).

HUOM! Tällä kertaa ruokakasseja ei ole tarjolla, vaan ilta on omistettu syömiselle, yhdessäololle, kohtaamisille ja keskusteluille. Voit ilmoittautua ja varata samalla ruoka-annoksen sekä ilmoittaa ruokavaliostasi tämän lomakkeen. Lomake on auki niin kauan, kun ruoka-annoksia on jäljellä. Teethän ilmoituksen mielellään ke 11.10.2023 klo 15 mennessä! 
 
Järjestävät tahot: Polku ja Kansan Raamattuseuran opiskelijatyö

Ilmoittautumislinkki:
https://forms.gle/8HQBZUg2ssgCETyH7
Moro! Nähdään tänään Suunta-illan merkeissä poikkeuksellisesti Assarin ullakolla (Rehtorinpellonkatu 4) klo 18.00. Luvassa varustavaa pienryhmätyöskentelyä. Tervetuloa!
Jaoimme tänään, mitä Jumala on tehnyt itse kunkin elämässä. Huikeita tarinoita! Lisäksi käytiin läpi Jumalan tarina kolmen ympyrän avulla. Huikea tarina sekin, ja mikä parasta - se jatkuu!
Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: "Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askelet!" - Paavali

Jumalan suunnitelmaan jokaisen ihmisen kohdalla liittyy se, että hän lähettää meidät maailman keskellä omia tarkoitusperiään varten. Mutta miten ja minne (joku voi kysyä myös miksi)? Mikä on seuraava askel? Siihen pureudutaan seuraavassa Suunta-illassa.

Tämän viikon Suunta-ilta huomenna tiistaina 3.10. klo 18.00 Kansan Raamattuseuran toimistolla, Aninkaistenkatu 14 B 4 (kulku Aninkaistenkadun puolelta katutasosta). Ovisummeria soittamalla saat katutason oven auki. Lisävinkit Hannulta 04000 793451.
Mikä on sinun tarinasi? Mikä on Jumalan tarina? Leikkaavatko ne jossain kohtaa? Miten? Tule ja löydä! 

Tämän viikon Suunta-ilta huomenna tiistaina 26.9. klo 18.00 Kansan Raamattuseuran toimistolla, Aninkaistenkatu 14 B 4 (kulku Aninkaistenkadun puolelta katutasosta). Ovisummeria soittamalla saat katutason oven auki. Lisävinkit Hannulta 04000 793451.
Hannu Välimäki
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.

jokainen opiskelija

Hehku on olemassa, jotta jokainen opiskelija Turussa, Suomessa ja aina maailmaan äärissä saakka saa mahdollisuuden oppia tuntemaan Jeesukseen henkilökohtaisesti ja seuraamaan häntä.

Päämäärämme on auttaa opiskelijoita kasvamaan Jeesuksen opetuslapsina, jotka lähtevät liikkeelle ja vievät Jumalan valtakunnan omien ihmissuhteidensa keskelle. Näin Jumalan rakkaus tulee koettavaksi siellä, missä ihmiset ovat – tavallisen arjen keskellä.

Unelmamme on, että jokaisella kampuksella on opiskelijoita, jotka seuraavat Jeesusta ja auttavat muita samaan. Join the Movement!

Uusien opiskelijoiden ilta tiistaina 19.9. klo 18.30 Turkusalissa (Rehtorinpellonkatu 4, Assarin ullakon naapurissa). Lämpimästi tervetuloa!

 

tervetuloa perheeseen

Tervetuloa Jumalan perheeseen, jossa kasvaa Jeesuksen opetuslapsia!

Suunta-illat ja oppimisyhteisö

tutustu jumalaan

Haluatko ottaa selvää, kuka Jeesus on ja tutustua häneen?

Food & Hope ja Discovery-pienryhmät

seuraa jeesusta

Haluatko ottaa selvää, mitä tarkoittaa seurata Jeesusta?

Elämäntaparyhmät ja valmennukset

mukaan missioon

Haluatko liittyä Jeesuksen antamaan tehtävään ja auttaa muita seuraamaan häntä?

Missionaalinen tiimi