Seurakunnille

jotta sinulle jäisi aikaa nuorillesi

Kaipaatko vaihtelua nuorteniltoihin tai kaveria kouluvierailuihin? Oletko järjestämässä tapahtumaa nuorille? Olemme suunnitelleet ja valmistaneet valmiita paketteja, jotka toimivat vaikkapa nuortenilloissa, leireillä tai kouluilla. Toiminnalliset paketit sisältävät mm. draamaa, Raamattua, luovuutta ja liikettä. On tärkeää, että lapset ja nuoret voivat oivaltaa asioita omalla tasollaan.

Voit tilata joko yhden kokonaisuuden tai rakentaa monesta palikasta nuorillesi vaikkapa viikonloppu- tai isoskoulutusleirin – jotta sinulla jäisi aikaa nuorillesi. Kokonaisuus ja teemat voidaan muokata teidän toiveiden mukaan!

Muista myös vuotuiset isosseikkailut eli päivän isoskoulutus-tapahtumat!

isospaidat

Tilaa isosillesi ISONEN – DEN STORA -katso värit ja koot täältä.

PAKOPELI

Kadonneen Jeesuksen -mysteeripeli vie erityisesti varkkaikäiset seikkailuun.

Pakopelissä selvitetään arvoitusta ryhmissä, jotka pääsevät kokeilemaan erilaisia pulmia ja löytämään ratkaisuja. Monipuolinen ja innostava kokonaisuus sopii n. 10-14 vuotiaille. Peliin voi yhdistää myös hartauden tai muuta toimintaa.

Syksyllä tulossa myös pakopeli nuorille.

isosseikkailu

Kansan Raamattuseuran nuorisotyö järjestää Isosseikkailu-koulutustapahtumia eri puolella Suomea. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä seurakuntien ja hiippakuntien kanssa.

Raamattuopetus

Raamattuopetusta luovalla twistillä. Eri teemaisia opetuksia, jotka sisältävät toimintaa.

flow-toiminta

Pyöriikö seurakunnassasi nuoria, joita kiinnostaa kaikenlainen taiteilu ja luova meininki? Tarvitsetko ohjelmaa nuorten tapahtumaan tai leirille?

Flow-työpajoissa päästetään luovuus irti. Ennakko-osaamista ei tarvita, ainoastaan avoin mieli ja hitusen heittäytymishalua.
Pajoissa käsitellään kiinnostavia teemoja kuvailmaisun, draaman, musiikin ja liikkeen keinoin.

Flow -työpajojen sisältö ja kesto räätälöidään juuri teidän nuorille sopivaksi. Pajat sopivat varhaisnuorille, nuorille ja nuorille aikuisille.

otA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Kysy lisää.