Seurakunnille

jotta sinulle jäisi aikaa nuorillesi

Kaipaatko vaihtelua nuorteniltoihin tai kaveria kouluvierailuihin? Oletko järjestämässä tapahtumaa nuorille? Olemme suunnitelleet ja valmistaneet valmiita paketteja, jotka toimivat vaikkapa nuortenilloissa, leireillä tai kouluilla. Toiminnalliset paketit sisältävät mm. draamaa, Raamattua, luovuutta ja liikettä. On tärkeää, että lapset ja nuoret voivat oivaltaa asioita omalla tasollaan.

Voit tilata joko yhden kokonaisuuden tai rakentaa monesta palikasta nuorillesi vaikkapa viikonloppu- tai isoskoulutusleirin – jotta sinulla jäisi aikaa nuorillesi. Kokonaisuus ja teemat voidaan muokata teidän toiveiden mukaan!

Muista myös vuotuiset isosseikkailut eli päivän isoskoulutus-tapahtumat!

isospaidat

Tilaa isosillesi ISONEN – DEN STORA -katso värit ja koot täältä.

PAKOPELIT

Kadonneen Jeesuksen -mysteeripeli vie erityisesti varkkaikäiset seikkailuun.

Turvakoodi – Pakohuone nuorisotyöhön (marraskuusta alkaen)

Miten innostaa nuoria tutustumaan Raamattuun? Miten olisi mysteeri, jonka ratkaisuun tuo kirja on välttämätön…

Etsimme 2-3 seurakuntaa yhteistyöhön pilotoimaan nuorten pakopeliä loka-marraskuussa. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa.

isosseikkailu

ETSINNÄSSÄ YHTEISTYÖSEURAKUNTA VUODEN 2024 ISOSSEIKKAILUUN.

Kansan Raamattuseuran nuorisotyö järjestää Isosseikkailu-koulutustapahtumia eri puolella Suomea. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä seurakuntien ja hiippakuntien kanssa.

Raamattuopetus

Raamattuopetusta luovalla twistillä. Eri teemaisia opetuksia, jotka sisältävät toimintaa.

flow-toiminta

Pyöriikö seurakunnassasi nuoria, joita kiinnostaa kaikenlainen taiteilu ja luova meininki? Tarvitsetko ohjelmaa nuorten tapahtumaan tai leirille?

Flow-työpajoissa päästetään luovuus irti. Ennakko-osaamista ei tarvita, ainoastaan avoin mieli ja hitusen heittäytymishalua.
Pajoissa käsitellään kiinnostavia teemoja kuvailmaisun, draaman, musiikin ja liikkeen keinoin.

Flow -työpajojen sisältö ja kesto räätälöidään juuri teidän nuorille sopivaksi. Pajat sopivat varhaisnuorille, nuorille ja nuorille aikuisille.

otA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Kysy lisää.