Seurakunnille

jotta sinulle jäisi aikaa nuorillesi

Kaipaatko vaihtelua nuorteniltoihin tai kaveria kouluvierailuihin? Oletko järjestämässä tapahtumaa nuorille? Olemme suunnitelleet ja valmistaneet valmiita paketteja, jotka toimivat esim. nuorten illoissa, leireillä tai kouluissa.

Voit tilata joko yhden kokonaisuuden tai rakentaa monesta palikasta nuorillesi vaikkapa viikonloppu- tai isoskoulutusleirin – jotta sinulla jäisi aikaa nuorillesi.

Muista myös vuotuiset isosseikkailut eli päivän isoskoulutus-tapahtumat!

isospaidat

Tilaa isosillesi ISONEN – DEN STORA -katso värit ja koot täältä.

vierailut

Draamaa, Raamattua, luovuutta, liikettä…

kutsu meidät nuorteniltaan tai -tapahtumaan

-Jotta sinulla jäisi aikaa nuorillesi.

isosseikkailu

Kansan Raamattuseuran nuorisotyö järjestää Isosseikkailu-koulutustapahtumia eri puolella Suomea. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä seurakuntien ja hiippakuntien kanssa.

Raamattuopetus

flow-toiminta

Pyöriikö seurakunnassasi nuoria, joita kiinnostaa kaikenlainen taiteilu ja luova meininki? Tarvitsetko ohjelmaa nuorten tapahtumaan tai leirille?

Flow-työpajoissa päästetään luovuus irti. Ennakko-osaamista ei tarvita, ainoastaan avoin mieli ja hitusen heittäytymishalua.
Pajoissa käsitellään kiinnostavia teemoja kuvailmaisun, draaman, musiikin ja liikkeen keinoin.

Flow -työpajojen sisältö ja kesto räätälöidään juuri teidän nuorille sopivaksi. Pajat sopivat varhaisnuorille, nuorille ja nuorille aikuisille.

otA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Karinaan