Seurakunnille

 -jotta sinulle jäisi aikaa nuorillesi

Kaipaatko vaihtelua nuorteniltoihin tai kaveria kouluvierailuihin? Oletko järjestämässä tapahtumaa nuorille? Olemme suunnitelleet ja valmistaneet valmiita paketteja, jotka toimivat vaikkapa nuortenilloissa, leireillä tai kouluilla. Toiminnalliset paketit sisältävät mm. draamaa, Raamattua, luovuutta ja liikettä. On tärkeää, että lapset ja nuoret voivat oivaltaa asioita omalla tasollaan.

Voit tilata joko yhden kokonaisuuden tai rakentaa monesta palikasta nuorillesi vaikkapa viikonloppu- tai isoskoulutusleirin – jotta sinulla jäisi aikaa nuorillesi. Kokonaisuus ja teemat voidaan muokata teidän toiveiden mukaan!

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!!  – mikä nuorisotyössä on in?

Ajatuksesi ovat tärkeitä! Kiitos, että autat löytämään tapoja, joilla voisimme mahdollisimman hyvin palvella seurakuntien varhaisnuoriso- ja nuorisotyön tarpeita. Lisää toiveita voit lähettää sähköpostitse.
Ota yhteyttä ja ideoidaan teille sopiva kokonaisuus. 

isospaidat

Tilaa isosillesi ISONEN – DEN STORA

-katso värit ja koot täältä.

PAKOPELIT

Kadonneen Jeesuksen -mysteeripeli vie erityisesti varkkaikäiset seikkailuun.

Turvakoodi – Pakohuone nuorisotyöhön

Miten innostaa nuoria tutustumaan Raamattuun? Miten olisi mysteeri, jonka ratkaisuun tuo kirja on välttämätön…

Raamattuopetus

Raamattuopetusta luovalla twistillä.

Eri teemaisia opetuksia, jotka sisältävät toimintaa. Esimerkiksi teemasta Armoa löytyy yhteinen kisailu ja pohdintaa Jumalan ansaitsemattomasta rakkaudesta.

flow-toiminta

Pyöriikö seurakunnassasi nuoria, joita kiinnostaa kaikenlainen taiteilu ja luova meininki? Tarvitsetko ohjelmaa nuorten tapahtumaan tai leirille?

Flow-työpajoissa päästetään luovuus irti. Ennakko-osaamista ei tarvita, ainoastaan avoin mieli ja hitusen heittäytymishalua.
Pajoissa käsitellään kiinnostavia teemoja kuvailmaisun, draaman, musiikin ja liikkeen keinoin.

Flow -työpajojen sisältö ja kesto räätälöidään juuri teidän nuorille sopivaksi. Pajat sopivat varhaisnuorille, nuorille ja nuorille aikuisille.

Tutustu

Säteeseen

tämän videon kautta


otA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Säde Suutari
valtakunnallinen nuorisotyöntekijä
0400 793471
sade.suutari(at)sana.fi