Uskon päivä 30.3.

Peittola Päivi
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.

Uskon päivä 30.3.

Uskonpäivä on oman paikkakunnan puolesta rukoilemisen päivä.

Kutsumme seurakuntia järjestämään yhdessä rukoustapahtumia, joissa rukoillaan oman paikkakunnan asioiden, ihmisten ja toimijoiden puolesta. Tapahtuma voi olla rukouskävely, rukousilta tai vaikka rukouksen yö. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Päivi Peittolaan.

Uskon päivän Facebook-sivu

Vinkkejä Uskonpäivän viettämiseen

YHDESSÄ:

• Järjestäkää ystävien tai seurakuntalaisten kanssa tapaaminen verkossa jollain videopuheluohjelmalla. Näitä ovat mm. Zoom, Google Meet, Teams ja Jitsi. Myös WhatsApp toimii alustana pienelle (max 8 hlö) ryhmälle. Rukoilkaa yhdessä paikkakuntienne puolesta.
  • Järjestäkää seurakunnan tiloissa tai verkossa rukousilta, johon osallistuu ihmisiä paikkakuntanne eri kirkkokunnista ja seurakunnista. Rukoilkaa yhdessä paikkakuntanne puolesta.
  • Lähtekää ystävien kanssa Rukouskävelylle. Rukoilkaa paikkakuntanne ja niiden aiheiden puolesta, joita kävelyllä kohtaamanne asiat nostavat esiin.

YKSIN

• Vietä Uskonpäivää somessa. Päivitä Facebook-statuksesi vaikkapa näin:Vietän 30.3. uskon päivää, rukoilen puolestasi, kun painat tykkää-painiketta. Saatan rukoilla puolestasi, vaikka et tykkäisikään!
  • Pidä oma rukoushetki. Rukoile oman paikkakuntasi puolesta.
  • Osallistu verkossa Kansan Raamattuseuran järjestämään Uskonpäivän rukousiltaan.