Vivamo

nuorten tapahtumat vivamossa

Tältä sivulta löydät perustiedot Vivamossa pidettävistä nuorten tapahtumista. Tarkempia tietoja leirin ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löytyy lähempänä kunkin leirin ajankohtaa.

kinksut

Tulossa syyskuussa 2022

Kinksut eli jatkoripari on kesän riparilaisten oma tapahtuma, jossa pääsee palaamaan kesän leiritunnelmaan! Tärkeintä silti on uusien muistojen luominen uusien ihmisten kanssa. Kesän riparilaiset saavat Kinksuille erillisen kutsun, jossa on ohjelma ja varustelista.  Seuraa ilmoituksia myös instagramissa. Ilmouttautuminen Vivamoon (vivamo(a)sana.fi).

syystapahtuma

Nuorten tunnelmallinen syystapahtuma  lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Leirillä taattua meininkiä: yhdessäoloa, saunomista, Raamattua, rukousta ja ruokaa! Ehkä hieman leikkejä ja kynttilänvaloa… Lauantaina myös perinteinen ja huikea Vivamo Talent -show! Löydä oma talenttisi ja houkuttele kaveri mukaan esiintymään.

ISKO-JA RAAMATTULEIRI

Isoskoulutusleiri kaikille isoseksi Vivamoon haluaville (olit sitten osallistunut isoskoulutukseen omassa seurakunnassasi tai Kräsällä). Samanaikaiselle Raamattuleirille voit tulla, jos et halua iskoon tai olet jo käynyt iskon.

PÄÄSIÄISLEIRI

Pääsiäisenä Vivamossa hiljennytään Jeesuksen ristin äärelle. Leirillä syvennytään pääsiäisen sanomaan eri tavoin. Pääsiäisaamuna riemuitaan ylösnousemuksen sanomasta ja ehkäpä muutama suklaamunakin on piilossa jossakin….

ilmoittautuminen

Suoraan loma- ja kurssikeskukseen:
Vivamo:
vivamo(at)sana.fi

Tuo mukanasi leirille tulostettu ja täytetty

henkilötietolomake

kysyttävää leireistä ja tapahtumista?

nuorisotyo@sana.fi