Vivamo

nuorten tapahtumat vivamossa

Tältä sivulta löydät perustiedot Vivamossa pidettävistä nuorten tapahtumista. Tarkempia tietoja leirin ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löytyy lähempänä kunkin leirin ajankohtaa.

kinksut

Kinksuja eli jatkoriparia vietetään Vivamossa kesän ripareiden voimin syyskuun puolessa välissä. Kinksut ovat kesän riparilaisten ja isosten oma tapahtuma, jossa pääsee palaamaan vielä kerran kesän leiritunnelmaan! Tärkeintä silti on ennen kaikkea uusien muistojen luominen uusien ihmisten kanssa. Kesän riparilaiset saavat Kinksuille erillisen kutsun, jossa on tarkempi ohjelma ja varustelista.  Seuraa ilmoituksia nettisivuillamme ja instagramissa. Ilmouttautuminen suoraan Vivamoon.

syystapahtuma

Nuorten tunnelmallinen syystapahtuma Vivamossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Leirillä taattua leirimeininkiä: yhdessäoloa, saunomista, Raamattua, rukousta ja ruokaa! Mitä muuta voisi syksyn keskelle toivoa? Ehkä hieman leikkejä ja kynttilänvaloa, mutta niitäkin Vivamon syystapahtumasta löytyy! Leirillä kenties myös perinteinen ja huikea Vivamo Talent -show! Voit miettiä omaa talenttiasi jo nyt ja houkutella kaverit mukaan esiintymään. Seuraa ilmoittelua nettisivuillamme ja instagramissa.

ISKO-JA RAAMATTULEIRI

28.-30.5.21 Iskoviikonloppu Vivamossa HUOM! UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ

Isoskoulutusleiri kaikille isoseksi Vivamoon haluaville (olit sitten osallistunut isoskoulutukseen omassa seurakunnassasi tai Kräsällä).

PÄÄSIÄISLEIRI

Pääsiäisenä Vivamossa hiljennytään Jeesuksen ristin äärelle. Leirillä syvennytään erityisesti Jeesuksen tehtävään maan päällä ja pohditaan mikä merkitys olikaan ylösnousemuksella. Pääsiäisaamuna riemuitaan ylösnousemuksen sanomasta ja ehkäpä muutama suklaamunakin on piilossa jossakin….

vivamo ilmoittautuminen

Suoraan loma- ja kurssikeskukseen:
Vivamo:
vivamo(at)sana.fi

Tuo mukanasi leirille tulostettu ja täytetty

henkilötietolomake

kysyttävää leireistä ja tapahtumista?

nuorisotyo@sana.fi