Vivamo

nuorten tapahtumat vivamossa

Tältä sivulta löydät perustiedot Vivamossa pidettävistä nuorten tapahtumista. Tarkempia tietoja leirin ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löytyy lähempänä kunkin leirin ajankohtaa. Lataa tästä leireillä tarvittava henkilötietolomake joko word tai pdf-muodossa. Taloudellista tukea leiriin voit hakea Mikko Ala-Kantin rahastosta.

Tule viettämään Juhannusta Vivamoon 24.-26.6.2022!
Ohjelmassa toimintaa, raamattuhetkiä, kokko ja rentoa yhdessäoloa.

Lataa Nuorten juhannuksen ohjelma täältä.
Henkilötietolomake ladattavissa ylempänä.

kinksut

Tulossa 9.-11.9. 2022

Kinksut eli jatkoripari on kesän riparilaisten oma tapahtuma, jossa pääsee palaamaan kesän leiritunnelmaan! Tärkeintä silti on uusien muistojen luominen uusien ihmisten kanssa. Kesän riparilaiset saavat Kinksuille erillisen kutsun, jossa on ohjelma ja varustelista.  Seuraa ilmoituksia myös instagramissa. Ilmouttautuminen Vivamoon (vivamo(a)sana.fi).

syystapahtuma

28.-30.10.2022

Nuorten tunnelmallinen syystapahtuma  lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Leirillä taattua meininkiä: yhdessäoloa, saunomista, Raamattua, rukousta ja ruokaa! Ehkä hieman leikkejä ja kynttilänvaloa… Lauantaina myös perinteinen ja huikea Vivamo Talent -show! Löydä oma talenttisi ja houkuttele kaveri mukaan esiintymään.

ISKO-JA RAAMATTULEIRI

Isoskoulutusleiri kaikille isoseksi Vivamoon haluaville (olit sitten osallistunut isoskoulutukseen omassa seurakunnassasi tai Kräsällä). Samanaikaiselle Raamattuleirille voit tulla, jos et halua iskoon tai olet jo käynyt iskon.

PÄÄSIÄISLEIRI

Pääsiäisenä Vivamossa hiljennytään Jeesuksen ristin äärelle. Leirillä syvennytään pääsiäisen sanomaan eri tavoin. Pääsiäisaamuna riemuitaan ylösnousemuksen sanomasta ja ehkäpä muutama suklaamunakin on piilossa jossakin….

ilmoittautuminen

Suoraan loma- ja kurssikeskukseen:
Vivamo:
vivamo(at)sana.fi

Tuo mukanasi leirille tulostettu ja täytetty

henkilötietolomake. Löytyy niin word kuin pdf-tiedostona.

kysyttävää leireistä ja tapahtumista?

nuorisotyo@sana.fi

ota yhteyttä