FLOW-RIPARILLA LUOVUUTTA JA LIIKETTÄ

Musaa, draamaa, liikkumista, taiteilua ja elämyksiä

Oppitunnit

Monilla oppitunneilla käytetään luovia menetelmiä. Esimerkiksi luomisesta voidaan maalata kuvia tai kymmenestä käskystä tehdä pieniä näytelmiä tai videopätkiä. 

 

Flow-pajat

Voit valita iltapäivisin erilaisista pajoista, mitä haluat sinä päivänä tehdä. Musisoida? Pelata ultimatea? Tanssia? Pelata jalkapalloa? Maalata? Askarrella? Pelata haavipalloa? Tehdä koruja? Valokuvata? Spraymaalata? 

Flow-leirllä (kuten kaikilla muillakin leireillämme) joka päivä on myös erikseen yhteinen lauluhetki, johon on mahdollista osallistua oman instrumenttinsa kanssa.

 

Sportti

Leirillä päästään yhdessä liikkumaan monin eri tavoin. Yhdessä voidaan pelata vaikka norsupalloa tai järjestää leikkimieliset leiriolympialaiset. Vapaa-ajalla on myös monia liikuntamahdollisuuksia: koripallo, pingis, lentopallo, sulkapallo, jalkapallo jne. Vivamosta löytyy myös ultimatekorit. Lenkkikavereita on varmasti myös tarjolla.

TERVETULOA MUKAAN HEITTÄYTYVÄÄN PORUKKAAN!

Etsitkö taideriparia? Tai urheiluriparia? Flow on näitä molempia! Emme tosin treenaa tavoitteellisesti mitään lajia. Pidämme ainoastaan hauskaa liikkuen ja luovia menetelmiä käyttäen!

 

Jos taide kiehtoo sinua mutta liikunta ei innosta, voit oikein hyvin tulla leirille. Leirillä nimittäin voi valita omien kiinnostuksenkohteiden mukaan, haluaako liikkua vai tehdä taidejuttuja.

 

Flow-ripari on luova ripari, jossa rippikouluopetus toteutetaan pitkälti luovia menetelmiä hyödyntäen. Käytännössä se voi tarkoittaa draamaa, musiikkia, kuvataidetta, mediaa, urheilua tai liikettä. Kaikki tehdään matalalla kynnyksellä eikä minkäänlaista etukäteisosaamista tarvitse leirille tullessa olla. Tärkeintä on halu heittäytyä ja kokeilla erilaisia juttuja.

Missä: Vivamossa, Lohjalla

Milloin: 16.-26.8.2025

Paljonko maksaa: 506€

 

Ilmoittautuminen on auki 9.5.2014->