Tue ja toimi

tue lähettäjänä

Liity Kairosmajan lähettäjäksi. Saat kerran kuukaudessa sähköpostilla kuulumisia. Voit rukoilla ja tukea taloudellisesti mahdollisuutesi mukaan.

talkoisiin

Kairosmajalla tarvitaan säännöllisesti talkoolaisia.

Kairosmajan kannatushdistys Kairoksen Ystävät ry

Yhdistys kokoaa yhteen Kairosmajan ystäviä ympäri Suomen. Yhdistyksellä on oma tärkeä, itsenäinen tehtävänsä Kairosmajan toiminnassa yhdessä Kairosväen kanssa. Tervetuloa joukkoomme.

Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat kuulumisia Kairosmajan tapahtumista ja uutisista sekä edullisia jäsentarjousviikkoja. Kairoksen ystävänä voit olla mukana mm:

• esirukoilijana
  • keräämässä varoja Kairosmajan kehittämiseen
  • talkoolaisena keittiöllä tai rakentamis- ja remonttihommissa
  • tuomalla ryhmän retkeiljöitä tai leiriläisiä Kairosmajalle.  Kun toimit ajoissa, voimme järjestää koko viikon ohjelman ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Kairoksen Ystävät ry:n henkilöjäsenenä saat -25 %:n alennuksen vuosiohjelmaan merkityistä leiriviikoista, joista toinen on yleensä huhtikuun lopussa ja toinen marras-joulukuussa.

Tue Kairoksen Ystävit ry:tä