Palvelut

Vivamossa

Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.

kristillinen kirja- ja lahjamyymälä

Tule tekemään löytöjä itsellesi ja lahjaksi. Tarjolla on runsas valikoima kirjoja kaiken ikäisille ja yksilöllisiä lahjatavaroita.

Myymälä palvelee vastaanoton yhteydessä päivittäin vastaanoton aukioloaikana, myös viikonloppuisin.

Myytävänä on kristillisiä kirjoja, DVD-elokuvia, musiikki- ja puheäänitteitä, kortteja, adresseja, makeisia ja virvokkeita sekä lahja- ja koriste-esineitä.

vivamon kirppu ja kirja

Vivamon Kirppu ja Kirja on kirpputori, jossa teet upeita löytöjä pikkurahalla. Suosittelemme poikkeamaan kauempaakin. Kirpputori palvelee Kyläkartanossa torstaisin klo 12 – 15 ja lauantaisin klo 11- 15.

Huom. Kirppis on avoinna myös su 8.8. ja su 15.8. klo 12-14.

Juhla-aikoina aukioloihin on poikkeuksia. Tarkistathan aukiolon Vivamon vastaaotosta jouluna, pääsiäisenä ja muina juhla-aikoina.

Osoite Vivamontie 2, 08200 Lohja.
Sähköposti vivamonkirppis@gmail.com
Puhelin aukioloaikoina 041 710 0343

Kirjapuolella on runsas valikoima kirjoja elämän eri alueilta ja äänilevyjä.

Kirpputorilla on laaja valikoima hyväkuntoisia vaatteita, liinavaatteita, astioita, valaisimia ja monenlaisia löytöjä. Esillä myös runsaasti erilaisia tauluja.

Otamme vastaan puhdasta, hyväkuntoista ja ehjää tavaraa kirpputorin aukioloaikoina. Emme ota vastaan kodinkoneita ja elektroniikkaa.

Kirpputorin tuotolla tuetaan Vivamon toimintaa. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Kirpputorista vastaa  Vivamon Ystävät ry.

Vivamon Kirppu ja Kirja Facebookissa

VUOKRAA SUP-LAUTA MEILTÄ

Vuokrausajat: arkisin 9-20, lauantaisin 9-18, sunnuntaisin 9-15.

20€ tunti, 30€ kaksi tuntia, 40€ kolme tuntia, 60€ koko päivä

 

Vivamon rukouspalvelu

Vivamon rukouspalvelun puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin klo 9.30-11.30 puh. 0400 979 776.  Puhelinpäivystys on kesätauolla 1.6.- 6.9.2021. Jätä rukouspyyntö alla olevalla lomakkeella.