Palvelut

Vivamossa

Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Puhelinajat ma-pe klo 9-11 ja klo 14-15.

kristillinen kirja- ja lahjamyymälä

Tule tekemään löytöjä itsellesi ja lahjaksi. Tarjolla on runsas valikoima kirjoja kaiken ikäisille ja yksilöllisiä lahjatavaroita.

Myymälä palvelee vastaanoton yhteydessä päivittäin vastaanoton aukioloaikana, myös viikonloppuisin.

Myytävänä on kristillisiä kirjoja, DVD-elokuvia, musiikki- ja puheäänitteitä, kortteja, adresseja, makeisia ja virvokkeita sekä lahja- ja koriste-esineitä.

vivamon kirppu ja kirja

Vivamon Kirppu ja Kirja on kirpputori, jossa teet upeita löytöjä pikkurahalla. Suosittelemme poikkeamaan kauempaakin. Kirpputori palvelee Kyläkartanossa torstaisin klo 12 – 15 ja lauantaisin klo 11 – 15.

Iltakirppis 5.6. kello 15-18

Juhla-aikoina aukioloihin on poikkeuksia. Tarkistathan aukiolon Vivamon vastaaotosta jouluna, pääsiäisenä ja muina juhla-aikoina.

Osoite Vivamontie 2, 08200 Lohja.
Sähköposti vivamonkirppis@gmail.com
Puhelin aukioloaikoina  046-5901047

Kirjapuolella on runsas valikoima kirjoja elämän eri alueilta ja äänilevyjä.

Kirpputorilla on laaja valikoima hyväkuntoisia vaatteita, liinavaatteita, astioita, valaisimia ja monenlaisia löytöjä. Esillä myös runsaasti erilaisia tauluja.

Otamme vastaan puhdasta, hyväkuntoista ja ehjää tavaraa kirpputorin aukioloaikoina. Emme ota vastaan kodinkoneita ja elektroniikkaa.

Kirpputorin tuotolla tuetaan Vivamon toimintaa. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Kirpputorista vastaa  Vivamon Ystävät ry.

Vivamon Kirppu ja Kirja Facebookissa

Vivamon rukouspalvelu

 

Vivamon rukouspalvelun puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin
klo 9.30-11.30 puh. 0400 979 776. Puhelinpäivystys on kesätauolla 4.6.-2.9.

Jätä rukouspyyntö alla olevalla lomakkeella (sinulla tulee olla kaikki evästeet hyväksytty, että lomake tulee näkyviin. Mikäli sivu ei kysynyt evästeiden hyväksyntää avatessa, ne voi hyväksyä sivun vasemmassa alalaidassa olevasta mustasta pallosta, jossa on hakanen sisällä).