Kuopio

Viitasalo Topi
Toimin kaupunkityöntekijänä Kuopiossa. Vastaan Kansan Raamattuseuran toiminnasta Kuopion alueella. Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma Kuopion keskustan tuntumassa.

Sanan Kulma

Tulliportinkatu 22, Kuopio
Keskuspaikkanamme toimii Sanan Kulma, joka sijaitsee terveyskeskusta vastapäätä Kuopion keskustan tuntumassa.

Tervetuloa Kuopion KRS:lle!

Hienoa, että tulit tänne! KRS:lle saat tulla omana itsenäsi ja siinä elämäntilanteessa kuin olet. Juuri sinä olet tervetullut! Toivottavasti tavataan!

Tahdomme olla armon, elämän ja rukouksen täyteinen yhteisö, jossa ihmiset voivat löytää suhteen Jumalaan ja oman paikkansa hänen suunnitelmissaan. Olemme siunaamassa Kuopiota ja Kuopion alueen seurakuntia. Toimintamme on hyvin monimuotoista mukana olevien ihmisten persoonien, lahjojen ja kutsumusten mukaan.

Seuraa KRS Kuopio -Facebook-sivua, niin pysyt helposti ajantasalla toiminnastamme.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjänä tuet Kuopion työtä rukouksin, kuulet ajankohtaisia kuulumisia ja voit tukea työtä taloudellisesti.

verkossa

Tarjoamme paljon ilmaisia ja maksullisia verkkotapahtumia. Verkkotapahtumista osa on katsottavissa tallenteina myös jälkikäteen.

kaupunkityö verkossa

Katso kaupunkityön tarjoama ohjelma verkossa.

Sanan Kulma hiljenee kesäksi –Tervetuloa mukaan syksyllä

Syksylle on luvassa paljon erilaisia pienryhmiä, tapahtumia, valmennuksia ja koulutuksia. Seuraa näitä sivuja. Syksyn ohjelma tarkentuu kesäkuun aikana.

Kesällä verkossa

Katso kesän verkkotilaisuuksia Verkossa-sivulta ja Kuopion tallenteita seuraavasta. Voit vaihtaa ohjelmaa soittimen oikeassa yläkulmassa olevasta kuvakkeesta.

Rukouspyyntö kuopion rukouspiireille

Mahdollisuus jättää rukouspyyntöjä KRSn Kuopion työn sivulla jää 20.6. toistaiseksi tauolle.  Pääset jättämään rukouspyyntösi Vivamon rukouspalveluun klikkaamalla tästä. Facebookissa on rukoileva ryhmä nimeltä Sanan Koronabaari. Sinne voit jakaa rukousaiheitasi. Pääset liittymään ryhmään klikkaamalla tästä.

Kirjoitathan rukouspyyntösi anonyymisti.

kuopion tapahtumat

Maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta.
Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Calendar

Kesäkuu 2021

torstai 17.06.

Tervonsalmi: Sanan ja rukouksen ilta

Kesä- heinäkuussa torstaisin Sanan ja rukouksen ilta klo 19. Tervonsalmen loma- ja kurssikeskus, Levinniementie 15

torstai 24.06.

Toistuu viikoittain

perjantai 25.06. – sunnuntai 27.06.

Tervonsalmen juhannus

25.–27.6. Tervonsalmen juhannus. Kristiina Tanhua-Laiho, Tuula Hakkarainen. Tervonsalmen loma- ja kurssikeskus, Levinniementie 15.

Heinäkuu 2021

torstai 01.07.