Nuorten toiminta

Nuorten toimintaa

Kansan Raamattuseuran nuorisotyö

Järjestämme  rippikouluja ja viikoittaisia nuorteniltoja  Helsingissä, viikonlopputapahtumia Vivamossa ja valtakunnallisia isostapahtumia, teemme vierailuja seurakuntien nuorteniltoihin ja  leireille ja kehitämme materiaalia nuorisotyöhön.

Uskomme, että jokainen nuori on mahdollisuus. Hän elää muutoksessa. Suhde vanhempiin, itseen ja uskoon muotoutuu uudelleen. Nuori elää koulupaineiden, tulevaisuuden kysymysten, monenlaisten tunteiden ja ihmissuhteiden keskellä. Vanhempien ohella nuori tarvitsee ympärilleen aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita hänestä ja hänen elämästään.

Näkynämme on kertoa nuorille rohkeasti rakastavasta Jumalasta, opettaa Raamattua nuorten kielellä, tukea nuoren persoonan ja uskon kasvua ja nähdä nuorten lähtevän liikkeelle kertoen uskostaan. Nuorisotyössä kuljemme nuoren rinnalla turvallisina aikuisina, autamme eteenpäin vaikeissa tilanteissa.

Pohdimme elämänkysymyksiä yhdessä nuorten kanssa ja tuemme uskon kasvua. Haluamme tuoda Jumalan armoa ja rakkautta nuoren elämään. Jokainen nuori on Jumalalle arvokas. Hän pystyy vaikuttamaan nuoren elämässä, myös sen rikkinäisyydessä. Jumalalla on annettavaa nuorille: rakkaus, turva ja elämän suunta. Tästä haluamme työssämme kertoa.

Jos haluat mukaan maailman tärkeimpään työhön, tule mukaan nuorisotyön kummiksi.

HELSINKI

Helsingissä nuortentoimintamme on viikoittaista – isoskoulutukset, Arska- nuortenillat, Maksi- raamattuillat sekä K-17 ryhmän. Tutustu toimintaan täältä.

VIVAMON TAPAHTUMAT

Täältä  löydät perustiedot Vivamossa pidettävistä nuorten tapahtumista. Tarkempia tietoja niiden  ohjelmasta ja ilmoittautumisesta löytyy lähempänä kunkin leirin ajankohtaa.

KAIROSLEIRI

Kuuletko jo Lapin kutsun?

Pyhätunturi ja Kairosmaja ne siellä huhuilevat!
Miltä kuulostaa talvinen ihmemaa, paukkuvat pakkaset, laskettelu, lumikenkäily, hiihto ja hengailu? Tutustu nuorten Kairosleiriin täältä.

ISOSSEIKKAILU

Kansan Raamattuseuran nuorisotyö järjestää Isosseikkailu -koulutustapahtumia tavallisesti yhden tai kaksi kertaa vuodessa eri puolella Suomea. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Jos olet kiinnstunut järjestämänn Isosseikkailua 2022, ota yhteyttä!

Karina Lujan

TAPAHTUMA-AVUSTUS

Mikko Ala-Kantin rahasto tarjoaa nuorille taloudellista tukea Kansan Raamattuseuran nuorisotyön järjestämään nuorten leiriin, tapahtumaan tai rippikoululeiriin osallistumiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Suski