Verkossa

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
SanaForum nostaa esiin ajankohtaisia asioita Suvipäivillä. Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäen luotsaamat SanaForumit ovat rentoja ja värikkäitä keskustelutuokioita syvällisistä ja tärkeistä ajankohtaisista asioista. Tänä vuonna keskusteluissa pureudutaan onnen, kasvun haastavuuteen ja uusien alkujen mahdollisuuksiin. Katso ja kommentoi Kansan Raamattuseura.

SanaForum nostaa esiin ajankohtaisia asioita Suvipäivillä. Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäen luotsaamat SanaForumit ovat rentoja ja värikkäitä keskustelutuokioita syvällisistä ja tärkeistä ajankohtaisista asioista. Tänä vuonna keskusteluissa pureudutaan onnen, kasvun haastavuuteen ja uusien alkujen mahdollisuuksiin. Katso ja kommentoi . ... Lue lisääVähemmän

1 tunti sitten

Kommentoi Facebookissa

SanaForumin kommentoijien kesken arvotaan Sana-lehden tilauksia. Kannattaa osallistua!

Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäen luotsaamat SanaForumit Sanan Suvipäivillä 18.-20.6. ovat rentoja ja värikkäitä keskustelutuokioita syvällisistä ja tärkeistä ajankohtaisista asioista. Tervetuloa mukaan katsomaan ja kommentoimaan Kansan Raamattuseura Facebook-sivulla. Heli arpoo kommentoijien kesken Sana-lehden tilauksia.

Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäen luotsaamat SanaForumit Sanan Suvipäivillä 18.-20.6. ovat rentoja ja värikkäitä keskustelutuokioita syvällisistä ja tärkeistä ajankohtaisista asioista. Tervetuloa mukaan katsomaan ja kommentoimaan mmentoimaan Facebook-sivulla. Heli arpoo kommentoijien kesken jien-lehden tilauksia. ... Lue lisääVähemmän

2 tuntia sitten

Kommentoi Facebookissa

kuulostaa mielenkiintoiselta. olen joskus liian kriittinen uskonnollisissa tilaisuuksissa. hyviinkäällä kaksi kirkkoa. pidän puisesta vanhasta herran temppelistä. siellä käyn tuomasmessussa tai kävin sitten messu uudenpaan kirkkoon. tunnelma lopahti. olen lukenut runoja messussa. ja kirjoittanut ystävienkin puolesta rukouksia. uusi kirkko sopii konsertti tilaksi. sunnuntaisin jumalanpalveluksessa en käy. rukoilen iltarukouksessa myös ystävien asioista. ja välillä unettomuudesta kärsinyt ystävä saakin unta. kerroin hänelle mitä minä iltapalaksi syön: kirsikoita, kirsikkanekktari, camomilla tee ja pehmeä kauraleipä. käyn nukkumaan 22.30 ja herään klo 7-8. sanaforumilla todella mielenkiintoiset aiheet.

SanaForum nostaa esiin ajankohtaisia asioita Suvipäivillä. Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäen luotsaamat SanaForumit ovat rentoja ja värikkäitä keskustelutuokioita syvällisistä ja tärkeistä ajankohtaisista asioista. Tänä vuonna keskusteluissa pureudutaan onnen, kasvun haastavuuteen ja uusien alkujen mahdollisuuksiin. Katso ja kommentoi Facebook.com/kansanraamattuseura.

SanaForum nostaa esiin ajankohtaisia asioita Suvipäivillä. Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäen luotsaamat SanaForumit ovat rentoja ja värikkäitä keskustelutuokioita syvällisistä ja tärkeistä ajankohtaisista asioista. Tänä vuonna keskusteluissa pureudutaan onnen, kasvun haastavuuteen ja uusien alkujen mahdollisuuksiin. Katso ja kommentoi . ... Lue lisääVähemmän

2 tuntia sitten

Kommentoi Facebookissa

SanaForumin kommentoijien kesken arvotaan Sana-lehden tilauksia. Kannattaa osallistua!

... Lue lisääVähemmän

3 tuntia sitten
Lataa lisää

Youtube

YouTube

Instagram

Kesällä on aikaa lukea. Kaikki Nettikirjakaupan tuotteet 20% alennuksella Kansan Raamattuseuran
kesätapahtumien ajan: Sanan Suvipäivät 18.-20.6. ja Heinäveden Kirkastusjuhlat 23.-25.7. Alennuksen saat koodilla KRS21 verkkokaupasta Nettikirjakauppa.comista. @paivaosakeyhtio @kansanraamattuseura @karas_sana @sanansuvipaivat #kirkastusjuhlat #sanansuvipäivät #karassana #kansanraamattuseura #kesätarjous #kristillinenkirja #kirjagram #kirjagramsuomi #kirjallisuus
...

Enää viikko Sanan Suvipäivien Online-juhliin. Juhlien helmi on ilmainen live-striimattu Gospel Gentlemen-konsertti suoraan Tampereen Aleksanterin kirkosta la 19.6. klo 21. Nauti konsertista siellä missä olet. Facebook.com/kansanraamattuseura, suvipaivat.fi tai YouTubessa KRStubessa.#sanansuvipäivät #gospel #gospelgentlemen #pekkasimojoki #jaakkolöytty #petrilaaksonen #kansanraamattuseura @tampereentuomiokirkkosrk ...

Menestymisen salaisuus

”Hän etsi Jumalaansa kaikessa, mihin ryhtyi, koskipa se sitten palvelusta Jumalan temppelissä, lakia tai käskyjä. Kaiken tämän hän teki koko sydämestään, ja niin hän menestyi” (2. Aik. 31:21).

Juudan Kuningas Hiskian sydän oli jakamaton hengellisissä asioissa. Hänen isänsä Aahaksen aikaan kuningaskunta oli elänyt 16 vuotta hengellisessä pimeydessä. Herran temppelin ovet olivat naulitut kiinni ja vieraiden maiden uskonnollisia tapoja matkittiin.

Hiskia alkoi uudistamaan kansan suhdetta Jumalaan jo ensimmäisestä virkapäivästä alkaen. Hän ymmärsi, että Jumalan lain takana oli elävä Persoona, johon pystyi muodostamaan yhteyden. Siitä juuri Kirjoitukset opettivat.

Hiskia etsi koko sydämestään Jumalaa ja halusi toteuttaa Hänen tahtoaan. Hän tutki Kirjoituksia ahkerasti – Jumalan tahtoa ei tarvinnut arvuutella, Hän oli ilmoittanut sen aikaisempien profeettojensa välityksellä.

Hiskia menestyi suurenmoisesti. Syynä ei ollut hänen lahjakkuutensa tai luonteensa vahvuus. Syy oli jatkuva yhteys Jumalaan. Hän etsi ensin Jumalan valtakuntaa ja kaikki muu annettiin hänelle sen seurauksena.

Sama menestymisen resepti on voimassa tänäänkin. Ehkä meidän täytyy vain tarkastaa käsitystämme menestyvästä elämästä? Se voi nimittäin ulkoisesti olla monin tavoin riisuttua ja paineistettua taapertamista, mutta samalla sisäistä yhteyttä ja elämän rikkautta yhdessä Vapahtajan kanssa.
#yksinarmosta #menestys #etsijumalaa #kokosydämestä #yhteys #vapahtaja
...

Onnea ja siunausta kaikille valmistumistaan juhliville ja koulutyönsä päättäville!
#onneajasiunausta #minäannantulevaisuudenjatoivon
...

Vivamon juhannusruusun ensimmäiset nuput aukenevat. Kesä on . #juhannus #juhannus ruusu #vivamolohja ...