Vivamon
Raamattukylä

Nyman Matias
Olen Raamattukylän johtaja. Toimin musiikkinäytelmien ohjaajana, tuottajana, äänittäjänä, lavastajana, vapaaehtoisten vetäjänä ja koordinaattorin esimiehenä.
Haavisto Johanna
Olen Raamattukylän teatterin koordinaattori ja näyttelijä. Hoidan esitysten käytännön organisointia.
Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.

Tervetuloa Raamattukylään!

Vivamon Raamattukylä on Raamatun kertomusten esittämiseen erikoistunut teatteri Lohjalla.

Teatteri Raamattukylä luo elämykselliset puitteet Raamatun sanoman elämiselle, kokemiselle ja oppimiselle. Nykyajan ihmistä askarruttavat Raamatun kysymykset ja teemat sekä Raamatun ikiaikaiset kertomukset heräävät eloon draaman, musiikin, ja tanssin keinoin. Näytelmät esitetään ulkoilmassa, jossa yleisö kulkee näyttämöltä toiselle. Esitykset sopivat kaikenikäisille.

Tiedote koronapassista:

Kansan Raamattuseuran johtoryhmä on päättänyt Aluehallintoviraston ja Lohjan kaupungin ohjeistuksen mukaisesti ottaa käyttöön koronapassin KRS:n kaikissa tilaisuuksissa (paitsi messuissa). Tämä koskee myös Vivamon Raamattukylän jouluesityksiä.

Ihmeellinen Ilo – musiikkinäytelmä 10.-19.12.2021

Osta lippu

Voit ostaa lipun suoraan Tiketti.fi-palvelusta.

Varaa Lippu

Lippu- ja ryhmävaraukset.

TILAUSNÄYTELMÄ

Musiikkinäytelmä Tuhlaajapoika perustuu yhteen Jeesuksen tunnetuimmista vertauksista. Tuhlaajapoika, nuorempi kahdesta veljeksestä, lähtee isän kodista  vieraalle maalle ja vaatii mukaansa puolet isän omaisuudesta. Näytelmän teemat ovat ikiaikaisia: Isän suhde kahteen erilaiseen lapseen. Luopumisen kipu lapsen astuttua kodin vaikutuspiiristä tuntemattomaan tulevaisuuteen. Sisarkateus, ahneus ja hyväksikäyttö ihmissuhteissa. Ja todellinen, kestävä rakkaus, joka jaksaa odottaa ja toivoa.

Tuhlaajapoika -näytelmä sopii seurakuntien tilaisuuksiin, riparien oppitunniksi, tapahtumiin ja juhliin. Esityksen toteuttaminen on pyritty tekemään tilaajalle mahdollisimman yksinkertaiseksi: tuomme lavasteet ja äänentoistotekniikan itse paikalle sekä hoidamme rakennus- ja purkutyöt tilan mukaan.

Näytelmän on käsikirjoittanut Anna-Mari Kaskinen ja ohjannut Matias Nyman. Musiikin on säveltänyt Tommi Kalenius ja sovittanut Matteus Mykkänen.

Näytelmän kesto on noin 45 minuuttia.

Lisätiedot matias.nyman@sana.fi puh. 040 530 8842

Vapaaehtoistoiminnan yhteisö

Vuonna 2005 perustettu Raamattukylä on majoittanut eri ikäisiä, eri taustoista ja eri kansallisuuksista tulleita ihmisiä. Raamattukylää on ollut rakentamassa yli 400 vapaaehtoista 15 eri kansallisuudesta.

Raamattukylä tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja löytää jokaiselle ihmisille annettuja lahjoja. Tehtäviä on monenlaisia; esiintymistä, rakentelua, hartauksien pitämistä, puutarhatöitä sekä tekniikan monipuolista käsittelyä. Kyläläisten kesken yhdessä vietetty aika sekä ponnistelut näytelmien toteutumiseksi antavat merkittäviä kokemuksia tekijöille ja vahvistavat rakentavia taitoja toimia yhteiskunnassamme.

Oletko sinä kiinnostunut olemaan osa Raamattukylää ja haluat haastaa itseäsi löytämään omia ainutlaatuisia lahjojasi? Ole meihin yhteydessä niin jutellaan. Vastaamme sinulle mielellämme. vivamonraamattukyla@sana.fi