Vivamon Raamattukylä

Matias Nyman
Olen Raamattukylän toiminnanohjaaja. Toimin musiikkinäytelmien ohjaajana, tuottajana, äänittäjänä, lavastajana, vapaaehtoisten vetäjänä ja koordinaattorin esimiehenä.
Johanna Haavisto
Olen Raamattukylän teatterin koordinaattori ja näyttelijä. Hoidan esitysten käytännön organisointia.
Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Puhelinajat ma-pe klo 9-11 ja klo 14-15.

Tervetuloa Raamattukylään!

Vivamon Raamattukylä on Raamatun kertomusten esittämiseen erikoistunut teatteri Lohjalla.

Teatteri Raamattukylä luo elämykselliset puitteet Raamatun sanoman elämiselle, kokemiselle ja oppimiselle. Nykyajan ihmistä askarruttavat Raamatun kysymykset ja teemat sekä Raamatun ikiaikaiset kertomukset heräävät eloon draaman, musiikin, ja tanssin keinoin. Näytelmät esitetään ulkoilmassa, jossa yleisö kulkee näyttämöltä toiselle. Esitykset sopivat kaikenikäisille.

Auta Raamattukylää nyt!

Vivamon Ilmestysvajan tulipalossa 14.7. tuhoutui suuri määrä Raamattukylän lavasteita, joukossa oli myös Jouluvaelluksen lavasteita.

Auta nyt, jotta Raamattukylä voi jatkaa tärkeää työtään.

Auta Raamattukylää: MobilePay 59212 tai
tilisiirto: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr
IBAN FI65 5236 0420 1235 93, viite 96 870 516

Osta lippu

Voit ostaa lipun suoraan Tiketti.fi-palvelusta.

Varaa Lippu

Lippu- ja ryhmävaraukset.

Tue Raamattu-kylää

MobilePay: 59212

Vapaaehtoistoiminnan yhteisö

Vuonna 2005 perustettu Raamattukylä on majoittanut eri ikäisiä, eri taustoista ja eri kansallisuuksista tulleita ihmisiä. Raamattukylää on ollut rakentamassa yli 400 vapaaehtoista 15 eri kansallisuudesta.

Raamattukylä tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja löytää jokaiselle ihmisille annettuja lahjoja. Tehtäviä on monenlaisia; esiintymistä, rakentelua, hartauksien pitämistä, puutarhatöitä sekä tekniikan monipuolista käsittelyä. Kyläläisten kesken yhdessä vietetty aika sekä ponnistelut näytelmien toteutumiseksi antavat merkittäviä kokemuksia tekijöille ja vahvistavat rakentavia taitoja toimia yhteiskunnassamme.

Oletko sinä kiinnostunut olemaan osa Raamattukylää ja haluat haastaa itseäsi löytämään omia ainutlaatuisia lahjojasi? Ole meihin yhteydessä niin jutellaan. Vastaamme sinulle mielellämme. vivamonraamattukyla@sana.fi

Vivamon
Raamattukylä