Orisberg Isossakyrössä

Orisberg – vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.

Orisbergin loma- ja kurssikeskus toimii kulttuurihistoriallisessa kartanoympäristössä Isossakyrössä, vanhan ruukkimiljöön alueella, Suomen vanhimman tekojärven, Kotilammin rannalla. Alueellamme sijaitsee vanha ruukinkirkko, kellotapuli, kesäkahvila, huvila, uimaranta, leirintäalue, rantasauna ja leirintämökkejä.

Osoite:
Åbergintie 38-88
61560 ORISBERG

(Isokyrö)

Katso ajankohtaiset tietomme myös Facebook-sivultamme

Kesäkahvila

Uudistunut Kesäkahvila avautuu vanhassa pappilassa, toukokuussa 2022.  Uudet ensi kesän kahvila-ajat löydät Facebook-sivultamme

Tapahtumat, kesäkirkot ja teatteriesitykset

löydät Facebook-sivultamme

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumamme esitteestämme. Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenteristamme tai   Facebook-sivultamme.

MAJOITUS

Majoituskausi kesällä 2022 6.6.2022-22.8.2022.   Majoitusvaraukset

puh. 044 746 0030

Katso hinnastostamme majoitusvaihtoehdot. Kysy tarjousta juhlien järjestämiseen.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjäpiiri rukoilee toimintamme puolesta ja tukee sitä taloudellisesti.

kannatus-
yhdistys

Kannatusyhdistys tukee Orisbergin toimintaa talkoin ja taloudellisella tuella. Jos haluat liittyä kannatusyhdistykseen, ota yhteyttä 040 5119599!

Orisbergin vuosiohjelma 2022

Kalenteri