Orisberg Isossakyrössä

Orisberg – vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi.

Osoite:
Åbergintie 38-88
61560 ORISBERG

(Isokyrö)

Katso ajankohtaiset tietomme myös Facebook-sivultamme

Orisbergin loma- ja kurssikeskus toimii kulttuurihistoriallisessa kartanoympäristössä Isossakyrössä, vanhan ruukkimiljöön alueella, Suomen vanhimman tekojärven, Kotilammin rannalla. Alueellamme sijaitsee vanha ruukinkirkko, kellotapuli, kesäkahvila, huvila, uimaranta, leirintäalue, rantasauna ja leirintämökkejä.

Kesäkahvila

Kesäkahvila on sulkeutunut tältä kesältä. Kiitos kaikille kävijöillemme. Nähdään ensi kesänä!  Uudet ensi kesän kahvila-ajat löydät Facebook-sivultamme

Tapahtumat, kesäkirkot ja saunaillat

Orisbergin toiminta jatkuu jälleen ensi kesänä. Kiitos kaikille kävijöilemme ja nähdään taas ensi kesänä. Toimintamme löydät Facebook-sivultamme

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumamme esitteestämme. Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenteristamme tai   Facebook-sivultamme.

Majoitus

Majoituskausi kesällä 2021 14.6.2020-22.8.2021. Majoitusvaraukset 040 511 9599  tai 044 746 0030

Katso hinnastostamme majoitusvaihtoehdot. Kysy tarjousta juhlien järjestämiseen.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjäpiiri rukoilee toimintamme puolesta ja tukee sitä taloudellisesti.

kannatus-
yhdistys

Kannatusyhdistys tukee Orisbergin toimintaa talkoin ja taloudellisella tuella. Jos haluat liittyä kannatusyhdistykseen, ota meihin yhteyttä!

Kalenteri

Joulukuu 2021

sunnuntai 05.12.

Joululauluhetki Orisbergin kirkossa

Tunnelmallinen joululauluhetki kynttilöin valaistussa kirkossa. Yhteislaulua ja ohjelmaa. Maija Kurkola, Terhi Gröhn ja Orisbergin kökkäteatteri. Pukeutuminen sään mukaan. (Kirkossa ei lämmitystä).