Kaupungit

jyväskylä

kuopio

Muut kaupungit

Toimimme myös muissa kaupungeissa.
Niiden ajankohtaiset tiedot löydät tältä sivulta. Vierailemme myös seurakunnissa ympäri maan. Tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Joensuu: Nyyttikestit

Nyyttikesti-illoissa on raamatunopetuksen lisäksi leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjoilu koostuu vapaaehtoisten tuomisista. Illat järjestää Kansan Raamattuseura yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien aikuistyön kanssa. Paikkana Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28.

Kevätkauden 2022:

la 22.1. klo 16 Riittääkö tämä elämä? vieraana prof. Paavo Kettunen. Mukana myös Heikki Salomaa, Hanna Laakso, Taina Pesonen ja Maiju Ahlholm.

la 26.2. klo 16 Toivon ja ilon lauluja Anna-Mari Kaskisen teksteihin, Tellervo Paavilainen ja Sakari Vilpponen. Mukana myös Aune-Inkeri Keijonen.

la 19.3. klo 16 Pelastuksen aika, vieraana raamattuopettaja Riitta Keskimäki, mukana myös Outi Kärnä ja Heikki Salomaa. Iltaa edeltää klo 14.30 Riitta Keskimäen raamattuluento Historiaa johdattava Jumala.

la 23.4. klo 16 Uusi ilo, vieraana toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma, mukana myös Matti Ketonen.

Tilaa Nyyttikestien uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, pysyt kartalla Joensuun toiminnasta.
Tilaa uutiskirje tästä

Tue Joensuun toimintaa ja Nyyttikestit-iltoja

MobilePayllä
Lahjoitusnumero: 12317

Tilisiirtolahjoitukset
Saaja: Kansan Raamattuseuran säätiö
IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
Viite: 94 108 510

Lisätietoja Joensuun toiminnasta
Heikki Salomaa:
puh. 045 128 0090, salomaa.hs@gmail.com

Mikkeli

Rukouksen talo
Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-19.00. Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä sinun puolestasi, sinun kanssasi ja antamiesi rukousaiheiden puolesta. Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat. Tervetuloa mukaan. Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan.  Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

Kokoonnutaan maanantaisin klo 17 Lähemäen srk-talolla.

Viimeinen kokoontuminen ennen joulua 13.12. Tapaamiset jatkuvat 10.1. alkaen.

Yhteystiedot:
Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Tiedustelut Sari Martikainen 0400 143403 tai Heljä Pulkkinen 040 7013 933.

Seinäjoki: Yhdessä sanoin ja sävelin

Yhdessä sanoin ja sävelin -illoissa Seinäjoella loppuvuoden 2021 teemana on ”Aikakirjat – ajaton sanoma”. Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen luennoi 1. ja 2. Aikakirjan sanomasta neljässä illassa elo-marraskuun aikana, aina kuukauden viimeisenä torstai-iltana. Jokaisella illalla on oma alaotsikkonsa ja ilta muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voi hyvinkin tulla, vaikka ei kaikkiin iltoihin osallistuisikaan. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu seurakuntakeskuksen alasalissa.

Luennot Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa seuraavina iltoina klo 18.30:

25.11. Juudan kuningaskunnan vaiheita kuningas Joramista Sidkiaan

Raamattupiirit

4.11., ja 2.12, Klo 18.30 lähtien Srk-keskuksen kerhohuone 3.

Lahti

Lahden Salpausselän seurakunnassa kokoontuu Seniorifoorum. Katso tiedot täältä.

Syksyllä tulossa: Raamattu Alusta Loppuun, Lahden Ristinkirkko, 15.-17.10.2021

LAPUAN RAAMATTUILLAT

Raamattuillat alkavat klo 18.30. Ilta koostuu raamattutunnista, siihen liittyvästä keskustelusta ja rukoushetkestä.

Iltoihin ovat tervetulleita kaikki Raamatun sanasta kiinnostuneet ja osallistua voi vaikka ei kaikkiin pääsisikään. Tämän syksyn Raamattuilloissa mukana ovat Tapio Sippola, Riitta Hepomäki ja Heli Pääkkönen.

Korona-aika voi tuoda muutoksia tilaisuuksiin. Katso tarkemmat tiedot Lapuan Sanomista tai seurakunnan nettisivuilta www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi

Ensi vuoden raamattuiltojen päivämääristä tiedotetaan myöhemmin.

Krito-ryhmä alkaa tammikuussa! Tervetuloa Startti-infoon 13.1. klo 18 Virranniemeen!