Kaupungit

jyväskylä

kuopio

Muut kaupungit

Toimimme myös muissa kaupungeissa. Niiden ajankohtaiset tiedot löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Vierailemme myös seurakunnissa ympäri maan. Tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Joensuu: Nyyttikestit

Nyyttikesti-illoissa on raamatunopetuksen lisäksi leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjoilu koostuu vapaaehtoisten tuomisista. Illat järjestää Kansan Raamattuseura yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien aikuistyön kanssa. Paikkana Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28.

la 29.10. klo 16 Riittääkö tämä elämä? Prof. Paavo Kettunen, Heikki Salomaa, musiikissa Maiju Ahlholm.

la 19.11. klo 16 Mistä valo säteilee? Kalle Virta, Topi Nieminen, Anna-Riitta Pellikka.

Tilaa Nyyttikestien uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, pysyt kartalla Joensuun toiminnasta.
Tilaa uutiskirje tästä

Tue Joensuun toimintaa ja Nyyttikestit-iltoja

MobilePayllä
Lahjoitusnumero: 12317

Tilisiirtolahjoitukset
Saaja: Kansan Raamattuseuran säätiö
IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
Viite: 94 108 510

Lisätietoja Joensuun toiminnasta
Heikki Salomaa:
puh. 045 128 0090, salomaa.hs@gmail.com

Mikkeli

Rukouksen talo
Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-18.30. Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä sinun puolestasi, sinun kanssasi ja antamiesi rukousaiheiden puolesta. Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat. Tervetuloa mukaan. Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan.  Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

Joulutauolle jäämme 12.12. jälkeen.

Yhteystiedot:
Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Tiedustelut Sari Martikainen 0400 143403 tai Heljä Pulkkinen 040 7013 933.

Seinäjoki: Yhdessä sanoin ja sävelin

Yhdessä sanoin ja sävelin -iltojen teemana on Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa. Luennot pitää Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen. Luentosarja sisältää viisi osaa. Viimeinen luentosarjan osa pidetään elokuussa.

Jokaisella illalla on oma alaotsikkonsa ja ilta muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voi hyvinkin tulla, vaikka ei kaikkiin iltoihin osallistuisikaan. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu seurakuntakeskuksen alasalissa.

Luennot Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa klo 18.30

29.9. Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa, osa 6/6

27.10. Katsaus Ukrainan tilanteeseen, Raamattu ja rukous

LAPUAN RAAMATTUILLAT

Lapuan tuomiokirkko-seurakunnassa on alkamassa lokakuun 13. päivä viides sielunhoidollinen Krito-vertaisryhmä tällä kertaa teemalla ”Matka valoon -kriisistä voi toipua”. Kaikille avoimessa, maksuttomassa ryhmässä on mahdollisuus pysähtyä pohtimaan seitsemän tapaamiskerran ajan oman elämän kipukohtia luottamuksellisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.

Katso tarkemmat tiedot Lapuan Sanomista tai seurakunnan nettisivuilta.

Lahti

Lahden Salpausselän seurakunnassa kokoontuu Seniorifoorum. Katso tiedot täältä.