Kaupungit

helsinki

turku

tampere

jyväskylä

kuopio

Muut kaupungit

Toimimme myös muissa kaupungeissa. Niiden ajankohtaiset tiedot löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Vierailemme myös seurakunnissa ympäri maan. Tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Joensuu: Nyyttikestit

Raamattuopetusta, elämäntarinoita, musiikkia, rukousta ja kiireetöntä kohtaamista. Iltojen tarjoilu perustuu osanottajien tuomiin yhteisiin eväisiin. Illat järjestävät Kansan Raamattuseura ja Luterilainen kirkko Joensuussa. Paikkana Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28.

Kevään nyyttikestit on pidetty, siunattua kesää!

 

Tue Joensuun toimintaa ja Nyyttikestit-iltoja

MobilePayllä
Lahjoitusnumero: 12317

Tilisiirtolahjoitukset
Saaja: Kansan Raamattuseuran säätiö
IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
Viite: 94 108 510

Tilaa Nyyttikestien uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, pysyt kartalla Joensuun toiminnasta.
Tilaa uutiskirje tästä

Lisätietoja Joensuun toiminnasta
Heikki Salomaa:
puh. 045 128 0090, salomaa.hs@gmail.com

 

Mikkeli

Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-18.30. Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä sinun puolestasi, sinun kanssasi ja antamiesi rukousaiheiden puolesta. Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat. Tervetuloa mukaan. Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan.  Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

Kokoontumiset jatkuvat toukokuun loppuun asti.

Yhteystiedot:
Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Tiedustelut Minna Ohlis 040 0143 294 tai Heljä Pulkkinen 040 7013 933.

Seinäjoki: Yhdessä sanoin ja sävelin

Illoissa opetetaan Raamattua ja käsitellään kristillistä uskoa ja aikaan liittyviä tapahtumia Raamatun näkökulmasta. Tarkoituksena on synnyttää ja vahvistaa luottamusta Raamatun ilmoittamaan Jumalaan, sekä rohkaista Raamatun ilmoittamilla toivon näköaloilla. Elämän voi rakentaa perustalle, jolta käsin on turvallista kohdata niin iloiset kuin vaikeilta tuntuvat asiat.

Iltojen yhteyshenkilönä ja juontajana toimii Raija Rustari. Opetuksesta vastaavat Olli Seppänen ja rovasti Ulla Saunaluoma Kansan Raamattuseurasta. Illat on suunnattu nuorille aikuisille ja heitä vanhemmille.

Siunattua kesää! Illat jatkuvat elokuussa:

29.8. klo 18.30 Hyllykallion seurakuntakodilla (Opintie 1) Polttopisteessä Israel, Olli Seppänen

Suhtautuminen Israeliin jakaa voimakkaasti mielipiteitä. Arviot tehdään yleisesti median eri kanavien kautta tulevan uutisoinnin perusteella. Valtamediassa on harvoin esillä, jos lainkaan, Raamatun ilmoittamaa näkökulmaa Israelin suhteen.

21.11. klo 18.30 Hyllykallion seurakuntakodilla (Opintie 1) Taistelukentällä, Olli Seppänen

Raamatussa tulee esille, että Jumalan miehet ja naiset saivat kokea niin iloja kuin kipuja. Myös tämän päivän Jeesuksen seuraajat kohtaavat elämässä niin hyviä kuin ei toivottuja asioita. Tätä taistelua käydään niin kristityn omassa sisimmässä kuin ulkoa päin tulevia hyökkäyksiä vastaan. Taistelutilanteita ei pidä oudoksua eikä niissä pidä hätääntyä. Ne kuuluvat Jeesuksen seuraajan elämään. Jokainen Jeesuksen seuraaja on jo voittaneen Herran ja Vapahtajan joukoissa.

Tervetuloa!

LAPUA

Raamattuillat ovat kesätauolla. Tutustu Orisbergin ohjelmaan!

Lahti

Lahden Salpausselän seurakunnassa kokoontuu Seniorifoorum. Katso tiedot täältä.