Kaupungit

jyväskylä

kuopio

Muut kaupungit

Toimimme myös muissa kaupungeissa.
Niiden ajankohtaiset tiedot löydät tältä sivulta. Vierailemme myös seurakunnissa ympäri maan. Tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Joensuu: Nyyttikestit

Nyyttikesti-illoissa on raamatunopetuksen lisäksi leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjoilu koostuu vapaaehtoisten tuomisista. Illat järjestää Kansan Raamattuseura yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien aikuistyön kanssa. Paikkana Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28.

la 23.4. klo 16 Uusi ilo, vieraana toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma, mukana myös Matti Ketonen.

Tilaa Nyyttikestien uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, pysyt kartalla Joensuun toiminnasta.
Tilaa uutiskirje tästä

Tue Joensuun toimintaa ja Nyyttikestit-iltoja

MobilePayllä
Lahjoitusnumero: 12317

Tilisiirtolahjoitukset
Saaja: Kansan Raamattuseuran säätiö
IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
Viite: 94 108 510

Lisätietoja Joensuun toiminnasta
Heikki Salomaa:
puh. 045 128 0090, salomaa.hs@gmail.com

Mikkeli

Rukouksen talo
Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-19.00. Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä sinun puolestasi, sinun kanssasi ja antamiesi rukousaiheiden puolesta. Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat. Tervetuloa mukaan. Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan.  Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

Kokoonnutaan maanantaisin klo 17 Lähemäen srk-talolla.

Yhteystiedot:
Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Tiedustelut Sari Martikainen 0400 143403 tai Heljä Pulkkinen 040 7013 933.

Seinäjoki: Yhdessä sanoin ja sävelin

Yhdessä sanoin ja sävelin -iltojen teemanae on alkuvuonna 2022 Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa. Luennot pitää Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen. Luentosarja sisältää viisi osaa. Viimeinen luentosarjan osa pidetään elokuussa.

Jokaisella illalla on oma alaotsikkonsa ja ilta muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voi hyvinkin tulla, vaikka ei kaikkiin iltoihin osallistuisikaan. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu seurakuntakeskuksen alasalissa.

Luennot Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa seuraavina iltoina klo 18.30:

21.4.,19.5., 25.8.

Lahti

Lahden Salpausselän seurakunnassa kokoontuu Seniorifoorum. Katso tiedot täältä.

LAPUAN RAAMATTUILLAT

Raamattuillat keskustan seurakuntatalolla alkavat klo 18.30. Ilta koostuu raamattutunnista, siihen liittyvästä keskustelusta ja rukoushetkestä.  Iltoihin ovat tervetulleita kaikki Raamatun sanasta kiinnostuneet ja osallistua voi vaikka ei kaikkiin pääsisikään. Alustajana Tapio Sippola.

3.5. Apt.25

17.5 Apt.26

31.5 Apt.27

Lisäksi:

ke 27.4. KESKUSTELUA JA ROHKAISUA -ilta klo 18.30 alasalissa
Tervetuloa viettämään lämminhenkistä iltaa paimenemme seurassa.
Mukana ovat vt. kirkkoherra Teijo Peltola, musiikissa Johanna Tuurinkoski ja tilaisuuden juontaa Harri Backman.
Teijo alustaa aiheesta arka ja rohkea usko.

30.4. klo 15 Lapuan seurakuntatalon alasalissa ELYn ja KRSn yhteinen Vappukattaus sanoin, lauluin, runoin ja rukouksin sekä kahvitellen. Tervetuloa.

ke 25.5. Sielunhoidollinen ilta, yläsali, Heli Pääkkönen

Korona-aika voi tuoda muutoksia tilaisuuksiin. Katso tarkemmat tiedot Lapuan Sanomista tai seurakunnan nettisivuilta www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi

Kevään Krito-ryhmän alku siirtyy koronarajoitusten vuoksi. Seuraa tiedotusta!