Kaupungit

jyväskylä

kuopio

Muut kaupungit

Toimimme myös muissa kaupungeissa.
Niiden ajankohtaiset tiedot löydät tältä sivulta. Vierailemme myös seurakunnissa ympäri maan. Tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Lahti

Lahden Salpausselän seurakunnassa kokoontuu Seniorifoorum. Katso tiedot täältä.

Syksyllä tulossa: Raamattu Alusta Loppuun, Lahden Ristinkirkko, 15.-17.10.2021

Lapuan Raamattuillat

27.4. Raamattuilta Apt. 12, Tapio Sippola. Seurakuntatalon alasali.

Tilaisuuksiin ennakkoilmoittautuminen puh. 040 5555 020.
Terveysturvallisuusasiat huomioiden tilaisuuksiin otetaan 20 hlöä.

Seinäjoki: Yhdessä sanoin ja sävelin

Yhdessä sanoin ja sävelin -illoissa  Apostolien tekojen opetussarjan ”Ylösnousseen todistajina” viimeinen osa sekä ”Aikakirjat – ajaton sanoma”. luentoja 1. ja 2. Aikakirjan sanomasta Kullakin illalla on oma alaotsikkonsa ja se muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voi tulla, vaikka ei kaikkiin iltoihin osallistuisikaan. Opetuksesta vastaa Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu seurakuntakeskuksen alasalissa. Tilaisuudet ovat Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa seuraavina torstai-iltoina klo 18.30

27.5. Aikakirjat – ajaton sanoma, osa 1 ”Sukuluettelot ja liitonarkku, sen tie Siinailta Jerusalemiin”

Joensuu: Nyyttikestit

Nyyttikesti-illoissa on raamatunopetuksen lisäksi leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjoilu koostuu vapaaehtoisten tuomisista. Illat järjestää Kansan Raamattuseura yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien aikuistyön kanssa.

la 24.4.2021 klo 16 Uupumuksesta iloon – nettinyyttikestit
Mikko Matikainen, MIkko Juntunen, Sanna Kauppinen, Pirjo Ketonen ja Outi Kärnä. Katsottavissa tällä sivulla tai Facebook.com/nyyttikesti-illat.

Tilaa Nyyttikestien uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, pysyt kartalla Joensuun toiminnasta.
Tilaa uutiskirje tästä

Tue Joensuun toimintaa ja Nyyttikestit-iltoja

MobilePayllä
Lahjoitusnumero: 12317

Tilisiirtolahjoitukset
Saaja: Kansan Raamattuseuran säätiö
IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
Viite: 94 108 510

Lisätietoja Joensuun toiminnasta
Heikki Salomaa

salomaa.hs@gmail.com

Mikkeli

Rukouksen talo
Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-19.00. Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä sinun puolestasi, sinun kanssasi ja antamiesi rukousaiheiden puolesta. Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat. Tervetuloa mukaan. Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan.  Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

Kevään tapaamiset jatkuvat 31.5.2021 asti.  Syyskausi alkaa 16.8.

Yhteystiedot:
Lähemäen seurakuntatalolla, Paukkulantie 27
Avoinna maanantaisin
klo 17.00-19.00

Tiedustelut Sari Martikainen 0400 143403 tai Heljä Pulkkinen 040 7013 933.