Kaupungit

jyväskylä

kuopio

Muut kaupungit

Toimimme myös muissa kaupungeissa.
Niiden ajankohtaiset tiedot löydät tältä sivulta. Vierailemme myös seurakunnissa ympäri maan. Tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Lahti

Lahden Salpausselän seurakunnassa kokoontuu Seniorifoorum. Katso tiedot täältä.

Syksyllä tulossa: Raamattu Alusta Loppuun, Lahden Ristinkirkko, 15.-17.10.2021

Lapuan raamattuillat

Raamattuillat alkavat klo 18.30. Ilta koostuu raamattutunnista, siihen liittyvästä keskustelusta ja rukoushetkestä. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki Raamatun sanasta kiinnostuneet ja osallistua voi vaikka ei kaikkiin pääsisikään. Tämän syksyn Raamattuilloissa mukana ovat Tapio Sippola, Riitta Hepomäki ja Heli Pääkkönen.

Korona-aika voi tuoda muutoksia tilaisuuksiin.

Katso tarkemmat tiedot Lapuan Sanomista tai seurakunnan nettisivuilta www.tuomiokirkkoseurakunta.fi.

ti 28.9. Apt. 17, alasali, Tapio Sippola
ti 12.10. Apt. 18, alasali, Tapio Sippola
ke 27.10. Kuka minä olen? Sielunhoidollinen ilta, tuomiokirkko Heli Pääkkönen
ti 9.11. Apt. 19, alasali, Tapio Sippola
ke 24.11. Turvan ja toivon ilta, tuomiokirkko, Riitta Hepomäki.

Seinäjoki: Yhdessä sanoin ja sävelin

Yhdessä sanoin ja sävelin -illoissa Seinäjoella loppuvuoden 2021 teemana on ”Aikakirjat – ajaton sanoma”. Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen luennoi 1. ja 2. Aikakirjan sanomasta neljässä illassa elo-marraskuun aikana, aina kuukauden viimeisenä torstai-iltana. Jokaisella illalla on oma alaotsikkonsa ja ilta muodostaa oman kokonaisuuden, joten mukaan voi hyvinkin tulla, vaikka ei kaikkiin iltoihin osallistuisikaan. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu seurakuntakeskuksen alasalissa.

Luennot Seinäjoen seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa seuraavina iltoina klo 18.30:

26.8.   Aikakirjojen syntyhistoria ja sukuluettelot – miksi ihmeessä?
30.9.   Daavid, Jumalan mielen mukainen mies – kuinka ihmeessä?
28.10. Juudan kuningaskunnan vaiheita kuningas Salomosta Josafatiin
25.11. Juudan kuningaskunnan vaiheita kuningas Joramista Sidkiaan

Raamattupiirit

2.9., 7.10., 4.11., ja 2.12, Klo 18.30 lähtien Srk-keskuksen kerhohuone 3.

Joensuu: Nyyttikestit

Nyyttikesti-illoissa on raamatunopetuksen lisäksi leppoisaa yhdessäoloa laulun, puheen ja rukouksen parissa. Tarjoilu koostuu vapaaehtoisten tuomisista. Illat järjestää Kansan Raamattuseura yhdessä Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakuntien aikuistyön kanssa.

la 2.10.2021 klo 16 Kutsu rohkeuteen ja uskoon, Joensuun srk-keskus, Kirkkokatu 28.
Samppa Lajunen, Aune-Inkeri Keijonen, musiikissa Kiihtelysvaaran majatalokuoro.

la 30.10. klo 16 Isä kuulee meitä, Pielisensuun kirkko,
Matti Innanen, Outi Kärnä ja Heikki Salomaa, musiikissa Elina Vitri.

la 20.11. klo 16 Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta, Joensuun srk-keskus, Kirkkokatu 28.
päätoimittaja Heli Karhumäki, Matti Ketonen.

Tilaa Nyyttikestien uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme, pysyt kartalla Joensuun toiminnasta.
Tilaa uutiskirje tästä

Tue Joensuun toimintaa ja Nyyttikestit-iltoja

MobilePayllä
Lahjoitusnumero: 12317

Tilisiirtolahjoitukset
Saaja: Kansan Raamattuseuran säätiö
IBAN: FI73 2103 3800 0055 77
Viite: 94 108 510

Lisätietoja Joensuun toiminnasta
Heikki Salomaa

salomaa.hs@gmail.com

Mikkeli

Rukouksen talo
Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalolla on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rukousta tai haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa. Ovet ovat avoinna maanantaisin klo 17.00-19.00. Rukouksen talossa rukoillaan yhdessä sinun puolestasi, sinun kanssasi ja antamiesi rukousaiheiden puolesta. Esirukoilijoina ovat Mikkelin ev.lut. seurakuntayhtymän vapaaehtoiset vastuunkantajat. Tervetuloa mukaan. Voit osallistua Rukouksen talon toimintaan oman aikataulusi mukaan.  Palvelutehtäviä löytyy esimerkiksi rukous-, musiikki-, tarjoiluryhmässä.

16.8. Rukouksen talon toiminta alkaa. Kokoonnutaan joka maanantai klo 17 Lähemäen srk-talolla.

Yhteystiedot:
Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Tiedustelut Sari Martikainen 0400 143403 tai Heljä Pulkkinen 040 7013 933.