Jyväskylä

Kulttuuritila Omenapuu

Vapaudenkatu 24
Kokoonnumme Jyväskylässä Kulttuuritila Omenapuussa. Se sijaitsee Jyväskylän keskustassa vastapäätä kaupunginkirjastoa. Tilaa voi myös vuokrata. Katso kulttuuritila Omenapuun vuokraesite

Lahtinen Mika
Toteutan bibliodraamaryhmiä, joissa perehdytään Raamattuun keskustelun ja eläytymisen keinoin. Esitän monologinäytelmiä ja ohjaan Torstaiteatteria.
Ojala Venla
Olen opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä ja vastaan opiskelijayhteisömme Hehkun toiminnasta. Työssäni kuljen opiskelijoiden rinnalla ja tuen heidän matkaansa Jeesuksen seuraajina.
Hakkarainen Tuula
Olen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja julistustiimin jäsen. Teen pääsääntöisesti seniorityötä, musiikkia ja vankilatyötä. Järjestän ohjelmallisia tilaisuuksia ja konsertoin.

KEVÄTKAUDEN 2022 TAPAHTUMIA

Muutokset mahdollisia koronatilanteen vuoksi

Viisikielisen toivelauluillat

Kerran kuussa maanantai-iltoina 7.3., 11.4. ja 2.5. klo 18. Muusikko Tuula ”Haxu” Hakkarainen laulattaa yhteislauluja Viisikielinen-laulukirjasta. Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24.

Kohtaamisen päiväkahvit

Kahvit klo 13, ohjelma klo 13.30. Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24.

• Ti 22.2. Pelkosenniemi 1939 – Unohdettu taistelu -elokuva, Olli Seppänen
    • Ti 22.3. Rukouksen avara maailma, Mika Lahtinen
    • Ti 19.4. Erkki Leminen 100 v -lauluseurat, Tuula Hakkarainen ja Mika Lahtinen

Rukouspiiri

Tiistaiaamuisin 18.1., 22.2., 22.3. ja 19.4. ja 17.5. klo 11-12. Rukoilemme Jyväskylän kaupungin ja sen asukkaiden puolesta. Paikkana Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24 Jyväskylä.

Raamattupiiri

Luetaan yhdessä Raamattua ja keskustellaan luetusta. Kello 11 joka toinen perjantai: 11.3., 25.3., 8.4., 22.4. ja 6.5.

Naisia kaivolla

Ma 17.1. Lupa pelätä (Zoom-etäyhteydellä)
Krito-työn koordinaattori Merja Lehtinen. Avoimet ovet tekniikan testaukseen klo 18, ohjelma klo 18.30. Vapaa pääsy. Kolehti. Musiikki: Anne Rahkonen ja Eija Rantatalo.

Ma 14.3. Vanhan varassa, uuden edessä – Raamattu nyt ja tässä
Bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen. Kahvi- ja teetarjoilu klo 18, ohjelma klo 18.30.
Osallistumismaksu 10 €. Omenapuu, Vapaudenkatu 24.

Bibliodraamaryhmät Zoomissa

Bibliodraamaryhmissä paneudutaan Raamattuun eläytymällä sen teksteihin ja keskustelemalla koetusta. Toimintaperiaatteita ovat luottamuksellisuus sekä vapaus omaan kokemukseen ja katsomukseen ilman toisten arvostelua.

Osallistujalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta bibliodraamasta tai Raamatun lukemisesta. Ryhmät ovat maksuttomia. Kokoontumisissa voi osallistua etäkolehtiin KRS:n bibliodraamatoiminnan hyväksi.

• Yhteinen maailma -bibliodraamaryhmä kokoontuu Zoom-yhteyden avulla joka toinen maanantai-ilta 24.1.-30.5., kaikkiaan 10 kertaa, klo 18-20.15.
  • Luomisesta huomiseen -bibliodraamaryhmä kokoontuu Zoom-yhteyden avulla joka toinen keskiviikkoaamu 26.1.-4.5., kaikkiaan 8 kertaa, klo 9.30-11.30.
Ilmoittautumiset bibliodraamaohjaaja Mika Lahtiselle: mika.lahtinen@sana.fi tai p. 040 557 5535 viimeistään 14.1.

Torstaiteatterin esitykset

Torstaiteatteri tekee näytelmiä Raamatun teksteistä. Toiminta on tauolla koronatilanteen vuoksi.

Hehku-illat ja Hehku+ -illat

Opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Katso ohjelma: www.opiskelijat.fi/jyvaskyla ja seuraa IG:ssa hehku_jkl sekä Fb:ssa Hehku Jyväskylä -sivua. Lisätiedot: opiskelijatyöntekijä Venla Ojala.

verkossa

Tarjoamme paljon ilmaisia ja maksullisia verkkotapahtumia

kaupunkityö verkossa

Katso kaupunkityön tarjoama ohjelma verkossa.

Seuraa KRS Keskisuomi -Facebook-sivua, niin pysyt ajantasalla toiminnastamme.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjänä tuet Jyväskylän toimintaa rukouksin, saat kuulumisia ja ajankohtaiset tiedot helposti. Voit myös tukea toimintaa taloudellisesti mahdollisuutesi mukaan.

Jyväskylän tapahtumat

Maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta.
    Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Calendar

Toukokuu 2022

keskiviikko 18.05.

Hankalat tunteet! -verkkotapahtuma

Syyskuu 2022

maanantai 05.09.

Viisikielisen toivelauluilta Jyväskylässä

Muusikko Tuula ”Haxu” Hakkarainen laulattaa yhteislauluja Viisikielinen-laulukirjasta. Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24 Jyväskylä.

perjantai 30.09. 18:30 – sunnuntai 02.10. 13:30

Karstula: Gospel-lattarit -leiri Jumalan voi kokea (siirtynyt huhtikuulta)

Tule löytämään itsestäsi tanssija ja liikkuja Gospel-lattarit™ leirillä Karstulan evankelisella opistolla! Leirillä opetellaan helppoja askelsarjoja mm. salsaan, sambaan ja jiveen. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa. Tanssin lisäksi leirillä on myös rukousta, kokemuksellista ja aisteihin perustuvaa tekemistä sekä rohkaisevaa yhdessäoloa.

Mukana pastori, kouluttaja, gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Virpi Nyman sekä tanssiliiketerapeutti Asta Lehtimäki.

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Lisätietoja ohjelmasta tulossa myöhemmin.

Yhteistyössä: Karstulan evankelinen opisto, Kansan Raamattuseura ja Tampereen NNKY.
    Linkki opiston sivuille ohjelmaan ja ilmoittautumiseen

Lokakuu 2022

maanantai 03.10.