Ripari-infoa

 ajankohtaista 

Seuraa tältä sivulta ajankohtaista ilmoittelua kesän 2023 ripareihin liittyen.
Voit myös osallistua riparikeskusteluihin 2023 riparilaisten vanhempien WA-ryhmässä. Nuorille on mahdollista tutustua etukäteen toisiin riparilaisiin leirikohtaisten IG-tilien kautta. Nämä ryhmät ovat tulossa myöhemmin.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös nuorisotyo(a)sana.fi tai puhelimitse. 

Valokuvaus

Ilmoita nuoresi ennen leiriä valokuvaukseen. Ilmoittautuminen etukäteen on välttämätöntä, jotta voimme taata kaikille omat kuvat turvallisesti, henkilökohtaisella linkillä. Ilmoittaudu kuvaukseen tästä:

https://koivulahti.kuvatilaus.fi/5FVQF8

Saat antamaasi sähköpostiosoitteesen kuvauksen jälkeen linkin, josta kuvia pääsee katsomaan. Kuvien tilaaminen on vapaaehtoista. Linkkiä voit jakaa myös vaikka sukulaisille. Kuvista voit tilata perinteisiä kuvia, kiitoskortteja tai digi-versioita.

Kysyttävää?

Kysyttävää opetuksesta tai leirin sisällöstä?

Ota yhteyttä sähköpostilla KRS:n kasvatuksen tiimin nuorisotyön teologiin Katariina Nymaniin tai vaikka whatsappilla 040 160 9560

info-päivä

Infopäivässä Vivamossa kävimme läpi monia leiriin liittyviä asioita.

Tässä keskeiset asiat koottuna.

vierailupäivät

Vierailupäivä on leirin ensimmäisen viikon sunnuntaina klo 10-16. Vierailupäivään ovat tervetulleita nuoren perhe tai muut läheiset.

 Konfirmaatiot

Vivamo 1 ja 2 leirien konfirmaatiot pidetään Lohjan Pyhän Laurin kirkossa leirin viimeisenä päivänä. Leiriläiset kulkevat konfirmaatioon tilausbussilla Vivamosta. Konfirmaation jälkeen on vielä telttajuhla Vivamon juhlateltassa.

Flow-leirin konfirmaatio on Vivamon teltassa. 

VALOKUVAUS

Valokuvaus on maksutonta ja voit halutessasi ostaa kuvia kuvapankista, jonne saat linkin 

riparilaiselle

Tervetuloa riparille pohtimaan elämää ja elämää suurempia kysymyksiä! Meistä opeista on mukava tutustua sinuun. Tee itsestäsi pieni “minä-aine” ja tuo se mukanasi riparille.

vanhemmalle

Nuoresi on tulossa rippikouluun pohtimaan itseään, uskoaan ja elämäänsä.
Sinulla on mahdollisuus kirjoittaa hänelle kirje siitä, mitä haluaisit hänelle tässä elämänvaiheessa sanoa, mitä hänelle toivot. Tuo kirje joko mukana jo leirille tullessa tai vierailupäivään. Jaamme ne nuorille vierailupäivän jälkeen.

 

MITÄ MUISTETTAVAA?

Henkilötietolomake

Henkilötietolomake.pdf​

Ennakkotehtävä (minä-aine)

Oma Raamattu, vihko ja muistiinpanovälineet​

Lakanat ja pyyhe

Riittävästi sään mukaista vaatetta​

Juhlavaatteet ​

Ilmoita ruoka-allergiat mahdollisimman pian Vivamoon