Vivamo

Elämäni tarinat -kirjoituskurssilla asetut elämäsi äärelle kirjoittamaan tarinasi. Elämäsi toimii kirjoittamisesi aarrearkkuna.
Lastenkylän uutuusnäytelmässä Pöllö yllättää!
Kesän ohjelmistossa näytelmät Salomen valinta ja Rohkea Tuomas
Hiljaisuuden hoivaa, Elämäni tarinat -ohjaajakoulutus auttaa ymmärtämään levon, hiljaisuuden ja luovuuden voiman ihmisen hyvinvoinnille.
Hyviä uutisia! – Roomalaiskirje alusta loppuun. Odotettu raamattutapahtuma on taas täällä!
Aikuisten riparijatkot aikuisille, jotka haluavat peilata elämää ja pitää hauskaa riparin tyyliin.

Kurssit ja tapahtumat

Tietoa vivamosta

ravintola ja majoitus

Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Puhelinajat ma-pe klo 9-11 ja klo 14-15.
Elina Vettenranta
Vivamon johtaja

Tervetuloa

Vivamon vastaanotto ja kirja- ja lahjatavarakauppa

Avoinna joka päivä 9-16

Ota yhteyttä vivamo@sana.fi

Puhelimeen vastaamme ma-pe klo 9-11 ja 14-15.

Vivamo 70 -vuotta

Kansan Raamattuseuran ensimmäinen toiminnanjohtaja Mauri Tiilikainen laskeutui kesällä 1952 alas Vivamon mäkeä, hänen kerrotaan tunteneen luissaan ja ytimissään legendaariset sanat: “Totisesti, tämä paikka on Jumalan valtakunnan tarkoitusperiä varten.” Vivamo on vihitty Kansan Raamattuseuran käyttöön vuonna 1954.

Anna oma lahjasi Vivamolle juhlavuoden kunniaksi.
Katso tarkemmat tiedot täältä.

Vivamon messut sunnuntaisin klo 11

23.5. Kevätjuhlakirkko klo 10.30: Virpi Nyman liturgia ja saarna, Jussi Pyysalo kanttori

26.5. Hannu Nyman liturgia ja saarna, Pertti Haapalainen kanttori

19.5. Messun suora lähetys verkossa. Hyväksy evästeet, niin näet videosoittimen.

Messussa palvelivat Satu Salo (saarna), Lea Kujanpää (liturgia) ja Virpi Nyman (musiikki)