Vivamo

Anna värien ja sivellinvetojen silittää sieluasi kuvataideterapeutti Anneli Kärjen ja kuvittaja Kirsi-Klaudia Kankaan ohjauksessa!
Kesän ohjelmistossa näytelmät Salomen valinta ja Rohkea Tuomas
Lastenkylän uutuusnäytelmässä Pöllö yllättää!
Aikuisten riparijatkot aikuisille, jotka haluavat peilata elämää ja pitää hauskaa riparin tyyliin.
Hyviä uutisia! – Roomalaiskirje alusta loppuun. Odotettu raamattutapahtuma on taas täällä!
Seurat, hartauksia, messu, Raamattukylän Rohkea Tuomas -näytelmä, gospel-muusikko Kristina Brask konsertoi!

Kurssit ja tapahtumat

Tietoa vivamosta

ravintola ja majoitus

Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Puhelinajat ma-pe klo 9-11 ja klo 14-15.
Elina Vettenranta
Vivamon johtaja

Tervetuloa

Vivamon vastaanotto ja kirja- ja lahjatavarakauppa

Avoinna joka päivä 9-16

Ota yhteyttä vivamo@sana.fi

Puhelimeen vastaamme ma-pe klo 9-11 ja 14-15.

Vivamo 70 -vuotta

Kansan Raamattuseuran ensimmäinen toiminnanjohtaja Mauri Tiilikainen laskeutui kesällä 1952 alas Vivamon mäkeä, hänen kerrotaan tunteneen luissaan ja ytimissään legendaariset sanat: “Totisesti, tämä paikka on Jumalan valtakunnan tarkoitusperiä varten.” Vivamo on vihitty Kansan Raamattuseuran käyttöön vuonna 1954.

Anna oma lahjasi Vivamolle juhlavuoden kunniaksi.
Katso tarkemmat tiedot täältä.