Vivamo

Kaikille avoin tapahtuma kristillisen toipumistyön teemoista.
Aikuisten riparijatkot aikuisille, jotka haluavat peilata elämää ja pitää hauskaa riparin tyyliin.
Hiljaisuuden hoivaa, Elämäni tarinat -ohjaajakoulutus auttaa ymmärtämään levon, hiljaisuuden ja luovuuden voiman ihmisen hyvinvoinnille.
Kesän ohjelmistossa näytelmät Salomen valinta ja Rohkea Tuomas
Anna värien ja sivellinvetojen silittää sieluasi kuvataideterapeutti Anneli Kärjen ja kuvittaja Kirsi-Klaudia Kankaan ohjauksessa!
Aika ja paikka lasten ja aikuisten yhteiselle ilolle. Ohjelmassa näytelmiä, hauskaa puuhaa luonnon keskellä sekä kirkkohetki.

Kurssit ja tapahtumat

Tietoa vivamosta

ravintola ja majoitus

Vivamon vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Puhelinajat ma-pe klo 9-11 ja klo 14-15.
Elina Vettenranta
Vivamon johtaja

Tervetuloa

Vivamon vastaanotto ja kirja- ja lahjatavarakauppa

Avoinna joka päivä 9-16

Ota yhteyttä vivamo@sana.fi

Puhelimeen vastaamme ma-pe klo 9-11 ja 14-15.

Vivamo 70 -vuotta

Kansan Raamattuseuran ensimmäinen toiminnanjohtaja Mauri Tiilikainen laskeutui kesällä 1952 alas Vivamon mäkeä, hänen kerrotaan tunteneen luissaan ja ytimissään legendaariset sanat: “Totisesti, tämä paikka on Jumalan valtakunnan tarkoitusperiä varten.” Vivamo on vihitty Kansan Raamattuseuran käyttöön vuonna 1954.

Anna oma lahjasi Vivamolle juhlavuoden kunniaksi.
Katso tarkemmat tiedot täältä.