Päivi Peittola
Olen kaupunkityöntekijä pääkaupunkiseudulla. Vastaan osittain myös rukoustyöstämme. Opetan rukouksesta ja Raamatusta. Teen puhujavierailuja seurakuntiin.

SenioriFoorumin luennot keskiviikkoisin Agricolan kirkolla

Helsingin tapahtumat

Kansan Raamattuseuran maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta. Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Heinäkuu 2024

maanantai 15.07.

Koko päivän
Viimeinen ilmoittautumispäivä Helsingin SenioriFoorumin retkelle 31.8. Taru sormusten herrasta, Tampere talo

Tampereen Teatteri ja Tampere-talo kutsuvat sinut elämäsi seikkailuun, kun J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko Taru Sormusten herrasta™ saa maailman kantaesityksensä Tampere-talon Ison
salin näyttämöllä 23. elokuuta 2024. Ainutlaatuisessa suurtuotannossa yhdistyvät ikimuistoinen teatteritaide, Tuomas Kantelisen teosta varten säveltämä ja Tampere Filharmonian tulkitsema musiikki sekä Sorin Sirkuksen hämmästyttävä sirkustaide.

Tampereen Teatterin ja Tampere-talon tuottaman suurteoksen ohjaa Mikko Kanninen ja näyttämölle sovittaa Kersti Juvan suomennoksen pohjalta Sami Keski-Vähälä. Tampere Filharmoniaa
johtaa Jonas Rannila.

Teoksen päärooleissa esiintyvät Ella Mettänen (Frodo), Antti Reini (Aragorn), Ville Majamaa (Gandalf) ja Risto Korhonen (Klonkku). Suomen eturivin teatterinäyttelijöistä mukana ovat myös Tommi Raitolehto, Antti Tiensuu, Annuska Hannula, Elisa Piispanen, Lasse Viitamäki, Eeva Hakulinen, Ville Mikkonen, Henna Tanskanen, Arttu Ratinen, Arttu Soilumo, Elina Rintala ja Esko Roine. Näyttävistä taistelukohtauksista ja sirkusstunteista pitävät huolen Sorin Sirkuksen taiteilijat. Sirkuskoreografiat suunnittelee Taina Kopra ja stunt-temput Jouni Kivimäki.

Hinta 210 € (sis. bussikuljetus, ruokailu ja lippu)

perjantai 26.07.lauantai 27.07.

Helsingin SenioriFoorumin retki: Nabucco, Giuseppe Verdi, Savonlinnan oopperajuhlat

Hinta 480 € (sis. bussikuljetus majoitus Tanhuavaaran Urheiluopistolla, ruokailut ja lippu)
Ilm. viim. 29.4. seniorifoorum.helsinki@sana.fi

Alustava matkaohjelma:
Lähtö 26.7. klo 10, n. klo 12, pysähdys ABC Kuortti, n. klo 14 saapuminen Urheiluopistolle, jossa ruokailu ja majoittuminen ja klo 17.45 lähtö oopperaan.
Paluu oopperasta n. klo 22.15 ja yhteinen iltapala urheiluopistolla.
Kotiin lähtö la 27.7. klo 10, klo 12 ruokailu Punaisesssa Piipussa Mikkelissä ja kotiin klo 13.30. Helsingissä n. klo 16.

Perinteinen oopperamatkamme suuntautuu vuonna 2024 Savonlinnan Nabucco-oopperaan. Nabucco on väkevä kuvaus vallanhimosta ja menetetystä vapaudesta. Nabucco on babylonialainen kuningas, joka hyökkää, ryöstää ja vangitsee naapurimaansa juutalaisen kansan orjuuteen ja pakkotyöhön. Valta juovuttaa, tekee harhaiseksi. Se saa kuninkaan leikkimään jumalaa. Samalla omaa koston hetkeään odottaa katkera Abigaille, yksi oopperakirjallisuuden vahvimmista naisrooleista.

Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksista. Suuri kuoro on kuin yksi oopperan roolihahmoista. Illan hitti, heprealaisten orjien Va, pensiero soi ytimiin asti. Ylipappina laulaa basso Mika Kares.

Elokuu 2024

lauantai 31.08.

Koko päivän
Helsingin SenioriFoorumin retki: Taru sormusten herrasta, Tampere talo

Ilm. viim. 15.7. seniorifoorum.helsinki@sana.fi
Hinta 210 € (sis. bussikuljetus, ruokailu ja lippu)

johtaa Jonas Rannila.

Syyskuu 2024

perjantai 06.09.

Helsinki, Vuosaaren kirkko: Kutsuttuna Kuninkaan palveluksessa [Paikan päällä]

Päivi Peittola haastattelee metodistikirkon pastoria Jukka Hiltusta. Musiikki ja raamattuopetus: Markus Ek. Iltatee.

lauantai 28.09.

Helsinki: Matkalla syvemmälle rukoukseen RUKOUSTAPAHTUMA

Rukoustapahtuma yhteistyössä Metodistikirkon kanssa.
Punavuorenkatu 17, Helsinki

Lokakuu 2024

perjantai 04.10.

Helsinki, Vuosaaren kirkko: Kutsuttuna Kuninkaan palveluksessa

Haastateltavana kuumailmapalloilun pioneeri Ilkka Korhonen. Musiikissa Meri Kalanti. Raamattuopetus: Päivi Peittola. Iltatee.

Marraskuu 2024

perjantai 01.11.

Helsinki, Vuosaaren kirkko: Kutsuttuna Kuninkaan palveluksessa

Haastateltavana kirjailija ja mediatyöntekijä Maarit Eronen. Musiikissa Kristiina Tanhua-Laiho. Raamattuopetus: Päivi Peittola.