Nuoret

AJANKOHTAISTA

Kalenteri

Kurkkaa nuorisotyön tulevat tapahtumat!

Muutokset mahdollisia, seuraathan etusivun Ajankohtaista-osiota tai nuorten IG:a @krsnuoret

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

Hei nuoriso! Perjantaina nähdään! Juha Turust tulee meitä opettamaan ja saadaan vielä vieraitakin joukkoomme kun @verkostonuoret liittyy meidän iloiseen joukkoomme! 🧡

Teemana on halloween (!) joten pukeutuminen on sallittua ja erityisen sallittua on osallistua nyyttäreihin tuomalla HALLOWEEN-TEEMAISTA SYÖTÄVÄÄ! Paras ja karmivin ruoka tietty palkitaan. Ota haaste vastaan!

Tiimit kokoontuu 18 ja ohjelma alkaa vähän seiskan jälkeen. Tuu mukaan 🧡 mukana myös Helena ja Katariina (jolla on muuten synttärit!!)

#arska #nuortenilta #perjantai #kilpailu #nyyttärit
...

Siellä se häämöttää… SYYSLOMA! Miten aiot rentoutua? ...

toiminta

Täältä infoa nuorisotyön viikkotoiminnasta, tapahtumista ja leireistä.

RIPARIT

Kansan Raamattuseuran riparit ovat käsite. Joka vuosi nuorten huulilta kuuluu sama huokaus:tämä oli kesän paras juttu. Tutustu Kansan Raamattuseuran ripareihin.

Ilmoittaudu vuoden 2022 rippileireille.

isoset

Isonen on leirin tärkeä rakennuspalikka. Ilman isosta ei leiri olisi samanlainen. Isosen tehtävä leirillä on merkittävän suuri! Hän on nuori nuorelle, esikuva ja kristitty ihminen. Haluaisitko sinä isoseksi? Onko sinulla jo isoskokemusta? Tarvitsetko vinkkejä tai materiaalia isostoimintaan?

usko

Uskon, luotan, turvaudun, nojaan, tarraudun, luulen, tiedän, suostun… Samaa asiaa voi niin monella tavoin sanoittaa. Millä sanalla sinä kuvailisit elämäsi tärkeintä suhdetta? Lue nuorten ajatuksia uskosta.

vierailut seurakunnissa

Kaipaatko vaihtelua nuorteniltoihin tai kaveria kouluvierailuihin?

Oletko järjestämässä

tapahtumaa nuorille?

 tiimi

Nuorisotyön tiimi tekee työtään

suurella sydämellä

-tutustu tiimiin täältä.

TUE TYÖTÄMME

Nuorisotyö ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia lahjoittajia. Lähde mukaan tekemään hyvää ja liity nuorisotyön kummiksi! Lue lisää -linkki ohjautuu sivulle, jolla voit valita pudotusvalikosta lahjoituksesi kohteeksi nuorisotyön tai tukea tiettyä nuorisotiimiläistä.

ota yhteyttä

Suski
0400 793 450
susanna.luttinen-kivisto(at)sana.fi

Katariina
040 160 9560
katariina.nyman(at)sana.fi