Nuoret

AJANKOHTAISTA

Syksyn ohjelma on ilmestynyt

Käy katsomassa tulevat tapahtumat täältä.

 

Nettisivut uudistuvat

Kansan Raamattuseuran nettisivut uudistuvat.  Toukokuun aikana julkaistaan nuoret.fi -sivut, joiden muokkaaminen ja viimeistely jatkuu kesän ja syksyn aikana. Pahoittelemme keskeneräisyyttä.

Kalenteri

Kurkkaa nuorisotyön tulevat tapahtumat!

Muutokset mahdollisia, seuraathan etusivun Ajankohtaista-osiota tai nuorten IG:tä @krsnuoret

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

”Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä” Ps. 139. ...

Vihdoin Arska livenä!!!! Ilmoittaudu Katariinalle 0401609560 jotta osataan odottaa sua lautalle. Mennään klo 18 lautalla Suomenlinnaan ja tullaan klo 21 lautalla pois. Luvassa kevyttä, kivaa ohjelmaa ja tietty piknik-evästä (ota omat) ja Arska-kavereita ♡

Voit tulla myös kesken. Saat viestillä/soittamalla tietää missä ollaan siinä kohti ☺

HSL-kortti käy Suomenlinnan lautalla. Sieltä voi toki osaa myös edullisesti yksittäisen matkan.

Pian nähdään 🥰
...

Siis tänään maanantaina klo 17 ♡ Tervetuloa katsomaan toimiston uusia tilavampia tiloja tänään klo 17 toimistolle. Ota mukaan piknik-evästä, itsesi ja mahdollisesti ystäväsi ♡ Olis ihana nähdä teitä ja vaihtaa kuulumisia! Rakennetaan sisälle aurinkoinen tunnelma ☀️☀️☀️❤🥐🧀🍟🍔🌮🍿🥗🍡🍭🍬🍫🍦 ...

Rohkaisuksi niihin tiukkoihin tilanteisiin… ...

toiminta

Täältä infoa nuorisotyön viikkotoiminnasta, tapahtumista ja leireistä.

RIPARIT

Kansan Raamattuseuran riparit ovat käsite. Joka vuosi nuorten huulilta kuuluu sama huokaus:tämä oli kesän paras juttu. Tutustu Kansan Raamattuseuran ripareihin. Ilmoittautuminen 2021 ripareille on päättynyt.

Ilmoittaudu vuoden 2022 rippileireille.

isoset

Isonen on leirin tärkeä rakennuspalikka. Ilman isosta ei leiri olisi samanlainen. Isosen tehtävä leirillä on merkittävän suuri! Hän on nuori nuorelle, esikuva ja kristitty ihminen. Haluaisitko sinä isoseksi? Onko sinulla jo isoskokemusta? Tarvitsetko vinkkejä tai materiaalia isostoimintaan?

usko

Uskon, luotan, turvaudun, nojaan, tarraudun, luulen, tiedän, suostun… Samaa asiaa voi niin monella tavoin sanoittaa. Millä sanalla sinä kuvailisit elämäsi tärkeintä suhdetta? Lue nuorten ajatuksia uskosta.

vierailut seurakunnissa

Kaipaatko vaihtelua nuorteniltoihin tai kaveria kouluvierailuihin? Oletko järjestämässä tapahtumaa nuorille?

 tiimi

Nuorisotyön tiimi tekee työtään suurella sydämellä-tutustu tiimiin täältä.

TUE TYÖTÄMME

Nuorisotyö ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia lahjoittajia. Lähde sinäkin tekemään hyvää ja liity nuorisotyön lähettäjäksi! Lahjoita-linkki ohjautuu sivulle, jolla voit valita pudotusvalikosta lahjoituksesi kohteeksi nuorisotyön tai tukea henkilökohtaisesti tiettyä nuorisotiimiläistä.

ota yhteyttä

Suski
0400 793 450
susanna.luttinen-kivisto(at)sana.fi

Katariina
040 160 9560
katariina.nyman(at)sana.fi