Senioritoiminta

HUOM! Kansan Raamattuseuran kaikissa tilaisuuksissa (lukuunottamatta jumalanpalveluksia) vaaditaan koronapassi, mikäli tilaisuuksia koskee kyseisellä alueella kokoontumisrajoituksia!

Seniorifoorum Helsinki

Seuraavat luennot:
1.12. Valoa kohti – emerituspiispa Eero Huovinen
8.12. Ystävän lohduttaminen – dosentti ja teologi Kari Kuula (Ennakkotiedoissa ollut MIELI ry:n Sonja Maununaho estynyt)
15.12. Seniorin kauneimmat joululaulut

SenioriFoorumin luennot joka keskiviikko klo 13, Agricolan kirkon kryptassa, Tehtaankatu 23, Helsinki. Kryptassa on edullinen, hyvä kahvitarjoilu klo 11.30-13.00

Tule uusien virikkeiden pariin viihtymään ja saamaan ystäviä!

Syyskauden ohjelmat on lähetetty loppukesästä kaikille yhteystietonsa antaneille.

SYKSYN 2021 ohjelma

Luennot

SYKSY 2021

Alustukset liittyvät elämän tai uskon kysymyksiin. Vierailevat luennoitsijat ovat mielenkiintoisia, lähelle ihmistä tulevia. Ohjelmaan sisältyy myös musiikkia, yhteislaulua, rukous ja päivän sana.
Helsingin SenioriFoorumin isäntänä toimii  rovasti Ensio Klemi, puh. 0400 79 3462 tai sähköposti eklemi@luukku.com

Toiminnan takana

SenioriFoorumin isäntinä toimivat Ensio Klemi ja Tellervo Lankinen.  Heidän kanssaan noin 20 vapaaehtoisen joukko toimii erilaisissa järjestely- ja tarjoilutehtävissä. Toiminta järjestetään yhteistyössä Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.

Retket

Lyhyt lista retkistä

SenioriFoorumin toinen suosittu toimintamuoto ovat monipuoliset retket  kulttuuritapahtumiin ja -kohteisiin. Matkanjohtajina toimivat Ensio Klemi ja Tellervo Lankinen.

Ilmoittautumiset retkille
Tiistaisin ja torstaisin
klo 15 – 18
Tellervo Lankinen
tai s-postitse seniorifoorum.helsinki@sana.fi

Matkavaraukset ovat sitovia ja paikat täytetään ilmoittautumis- järjestyksessä. Ilmoitathan matkaa varatessasi myös mahdolliset erityisruokavaliosi. Ilmoita ennakkoon myös muut erikoistoimenpiteitä vaativat asiat (esim. liikkumiseen, näkemiseen tai kuulemiseen liittyvät).

Retkistä lähetetään ennakkoon lähtijöille retkikirjeet ja maksamisohjeet.

Ellei toisin mainita, vastuullinen matkanjärjestäjä on Karas-Sana Oy/ SenioriFoorum, joka on asettanut matkasta valmismatkaliikkeistä annetun lain (939/2008) 9 §:ssä tarkoitetun vakuuden Suomen kuluttajavirastolle.

Seniorifoorum Tampere

Merja Lehtinen
merja.lehtinen@sana.fi

SenioriFoorum Lahti

Lahdessa Foorum kokoontuu Salpausselän kirkossa kaksi kertaa syksyllä ja keväällä.

Seuraavat Seniorifoorumit:

Tiistaisin, kaikissa kahvit klo 13, ohjelma klo 14.
9.11. Ryppyjä ja rakkautta, vierailijana kirjailijat Maija ja Hannu Nyman
1.2. teema vielä avoin
5.4. teema vielä avoin

Tuija Pennanen
krs-lahti@sana.fi

Seniorifoorum Jyväskylä

Toiminta on tauolla. SenioriFoorum kokoontuu Sepän Kipinässä, Seppä-kauppakeskuksessa. Kahvit (2 €) klo 14.30, ohjelma klo 15. SenioriFoorum järjestetään yhdessä Jyväskylän seurakunnan kanssa.

Tuula Hakkarainen
p. 0207 681 635 tai

tuula.hakkarainen@sana.fi.

SenioriFoorum Lohja

Lohjalla SenioriFoorum kokoontuu seurakuntakeskuksessa. Toiminnasta vastaa Lohjan seurakunta yhteistyössä eri eläkeläisjärjestöjen kanssa.

Perusta seurakuntaanne SenioriFoorum

SenioriFoorum on toimintaformaatti, jossa tieto, hengellinen sisältö ja sosiaalinen kohtaaminen lyövät kättä. SenioriFoorumit ovat koonneet satoja kävijöitä viikottain jo useilla paikkakunnilla. SenioriFoorum on helppo perustaa – saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon toiminnan käynnistämistä varten.

Ota yhteyttä kristiina.nordman@sana.fi, kun haluat perustaa Seniorifoorumin.

Seniorifoorum on Kansan Raamattuseuran  tapahtumaformaatti ja suojattu tuotemerkki, jota ei voi käyttää ilman KRS:n lupaa.