Senioritoiminta

SenioriFoorum Helsinki

Syyskausi alkoi 7.9.2022

SenioriFoorumin luennot joka keskiviikko klo 13, Agricolan kirkon kryptassa, Tehtaankatu 23, Helsinki. Kryptassa on  kahvitarjoilu klo 11.30-13.00

Tule uusien virikkeiden pariin viihtymään ja saamaan ystäviä!

Syyskauden ohjelma on lähetty elokuun alussa kaikille yhteystietonsa antaneille.

Luennot

 Syyskauden luennot (pdf)

Alustukset liittyvät elämän tai uskon kysymyksiin. Vierailevat luennoitsijat ovat mielenkiintoisia, lähelle ihmistä tulevia. Ohjelmaan sisältyy myös musiikkia, yhteislaulua, rukous ja päivän sana.

Toiminnan takana

Helsingin SenioriFoorumin isäntinä toimivat pastorit ENSIO KLEMI, puh. 0400 79 3462 tai sähköposti eklemi@luukku.com ja HENRIK WIKSTRÖM.  Heidän kanssaan noin 20 vapaaehtoisen joukko toimii erilaisissa järjestely- ja tarjoilutehtävissä. Toiminta järjestetään yhteistyössä Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.

Retket

SenioriFoorumin toinen suosittu toimintamuoto ovat monipuoliset retket  kulttuuritapahtumiin ja -kohteisiin. Matkanjohtajina toimivat Ensio Klemi ja Tellervo Lankinen.

Ilmoittautumiset retkille 
Tiistaisin ja torstaisin
klo 15 – 18
Tellervo Lankinen
puh. 0400 72 4646
tai s-postitse seniorifoorum.helsinki@sana.fi

Matkavaraukset ovat sitovia ja paikat täytetään ilmoittautumis- järjestyksessä. Ilmoitathan matkaa varatessasi myös mahdolliset erityisruokavaliosi. Ilmoita ennakkoon myös muut erikoistoimenpiteitä vaativat asiat (esim. liikkumiseen, näkemiseen tai kuulemiseen liittyvät).

Retkistä lähetetään ennakkoon lähtijöille retkikirjeet ja maksamisohjeet.

Ellei toisin mainita, vastuullinen matkanjärjestäjä on Karas-Sana Oy/ SenioriFoorum, joka on asettanut matkasta valmismatkaliikkeistä annetun lain (939/2008) 9 §:ssä tarkoitetun vakuuden Suomen kuluttajavirastolle.

 

Seniorifoorum Tampere

Ota yhteyttä

Merja Lehtinen
puh. 0207 681 671
merja.lehtinen@sana.fi

Tulosta tästä klikkaamalla Seniorifoorumin kevään 2022 ohjelma Seniorifoorum 2022 syksy

SenioriFoorum Lahti

Lahdessa Foorum kokoontuu Salpausselän kirkossa kaksi kertaa syksyllä ja keväällä. Kahvit klo 13, luento klo 14.

27.9. Kristinuskon ja rikosoikeuden suhde  –  alkuseurakunnasta Päivi Räsäseen.
Luennoijana on rikosoikeuden emerita professori Terttu Utriainen

”Uskonnoilla ja lainsäädännöillä on omat syntyhistoriansa ja kehityskaarensa, niin myös kristinuskolla ja rikosoikeudella. Luennossa tarkastellaan kirkon ja valtion asemaa ja keskinäisiä suhteita seksuaalinormien sääntelijöinä eri aikakausilla.” 

Muut syksyn luennot ilmoitetaan myöhemmin

Ota yhteyttä

Tuija Pennanen
krs-lahti@sana.fi
puh. 020 768 1610

Seniorifoorum Jyväskylä

20.9. Armon ja lohdutuksen eväitä

Erkki Lemisen runoutta tulkitsevat Kari Hämäläinen ja Johanna Tähkäpää, juontajana Arto Mikkola

Kahvit klo 14.30, ohjelma klo 15, paikkana Kipinä Seppä-kauppakeskuksessa, Ahjokatu 3-5, Jyväskylä. Yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa.

15.11. Sydämen asialla

Lääkäri Matti Ketonen, muusikko Tuula Hakkarainen, juontajana Inkeri Virkkala-Järvinen

Kahvit klo 14.30, ohjelma klo 15, paikkana Kipinä Seppä-kauppakeskuksessa, Ahjok. 3-5 Jyväskylä. Yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa.

Ota yhteyttä
Tuula Hakkarainen
p. 0207 681 635 tai

tuula.hakkarainen@sana.fi.

 

SenioriFoorum Lohja

Lohjalla SenioriFoorum kokoontuu seurakuntakeskuksessa. Toiminnasta vastaa Lohjan seurakunta yhteistyössä eri eläkeläisjärjestöjen kanssa.

 

Perusta seurakuntaanne SenioriFoorum

SenioriFoorum on toimintaformaatti, jossa tieto, hengellinen sisältö ja sosiaalinen kohtaaminen lyövät kättä. SenioriFoorumit ovat koonneet satoja kävijöitä viikottain jo useilla paikkakunnilla. SenioriFoorum on helppo perustaa – saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon toiminnan käynnistämistä varten.

Ota yhteyttä kristiina.nordman@sana.fi, kun haluat perustaa Seniorifoorumin.

Seniorifoorum on Kansan Raamattuseuran  tapahtumaformaatti ja suojattu tuotemerkki, jota ei voi käyttää ilman KRS:n lupaa.