Matkat

West side story, Savoy Teatteri Helsinki su 19.9.2021

Suuria tunteita, huikeita tanssikohtauksia, maailman kauneimpia melodioita isolla orkesterilla ja huippusolisteilla. Savoyn uusi West Side Story -tulkinta tuo lavalle kansainvälisiä tähtisolisteja ja kotimaista huippuesiintyjiä, kuten Maria Ylipään, Diandran sekä lokakuussa 2020 Jussi-palkitun Chike Ohanwen.

West Side Story käsittelee rakkauden ainutlaatuisuutta sekä vihan järjettömyyttä ja kysyy, onko meillä toivoa vielä joskus elää paremmassa maailmassa. Musikaalin tunnetuimpia lauluja ovat Maria, America, Tonight ja Somewhere

Tuomas Parkkisen ohjaus ja Ima Iduozeen koreografia palauttaa musikaalin alkujuurilleen, Shakespearen Romeon ja Julian aikaan.

Hinta:

Tapaaminen:

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

sähköposti: seniorifoorum.helsinki@sana.fi tai Tellervo Lankinen puh. 0400 724646

Billnäs, Fiskars, Raasepori

to 30.9.2021

Billnäsin vaiheikas historia ulottuu lähes 400 vuoden taakse. Billnäsin kylän vanhimmat asuin- ja talousrakennukset ovat peräisin 1700-luvulta ja vanha käsityöläisperinne elää edelleen.

Fiskarsin ruukki on tunnettu pitkästä käsityöperinteestään ja tänäkin päivänä ruukissa toimii yli 30 putiikkia ja pajaa, joissa valmistetaan tuotteita ja palveluja perinteitä kunnioittaen. Putiikeissa ja pajoissa tervehtii usein itse seppämestari tai taiteilija.

Iltapäiväkahvit Linnanvoudin tuvassa Raaseporissa.

Retken hinta 78,00 (sis. matkat, opastus (Billnäs ja Fiskars), lounas (Fiskarsin Lukaali), kahvit

Lähtö Kiasmalta klo 8.45 paluu klo 16.30.

Tulen tango, savoy teatteri

helsinki to 21.10.2021

Tango – Angelika Klas & Kotaja Quintet tarjoavat unohtumattoman konsertti-tapahtuman rakastetuimpien tangojen parissa! Ohjelmassa kuullaan argentiinalaisia tangoja, uusia sovituksia kotimaisista- ja kansainvälisistä tangoklassikoista, upeimpia Astor Piazzollan lauluja sekä uutta suomalaista tangoa.

Retken hinta 67,00 (sis. lippu ja lounas)

Tapaaminen ja lippujen jako ravintola Kappelissa klo 13

Uudistettu Olympiastadion

Helsinki ti 26.10.2021

Olympiastadion on kokenut merkittävän muodonmuutoksen. Opastetulla Stadionkierroksella kuulemme stadionin tarinaa aina 1930-luvulta uuteen aikaan. Stadionkierroksella pääsemme vierailemaan stadionin uudessa maanalaisessa maailmassa. Lisäksi käymme myös Urheilumuseossa ja Olympiastadionin tornissa.

Retken hinta 51,00 (sis. opastus ja pääsyliput urheilumuseoon ja torniin sekä lounas

Tapaaminen Olympiastadionin Vierailukeskuksessa, Paavo Nurmen tie 1, Helsinki klo 9.45.

Israel 29.10.-6.11. ryhmä Tuikkanen

Tervetuloa ikimuistoiselle matkalle, joka sisältää historiaa, ajankohtaista tietoa, arkeologiaa, tutustumista Raamatun tapahtumiin ja Jeesuksen jalanjälkiin. Luvassa myös virkistymistä ja hyvää ruokaa mukavassa seurassa. Matkan johtajina muusikkopariskunta, pappi Kaisa ja diakoni Timo Tuikkanen, retkiopas Iris Amoyal Toiviomatkoilta.

Matkan hinta

Matkan perushinta puolihoidolla 1399 €,
1 hh lisämaksu 520 €.
Retkipaketti 350 € sisältää mm. Öljymäki, Getsemane,
Puutarhahauta, Yad Vashem, Via Dolorosa, Itkumuuri,
Betlehemin keto, Qumran, Kapernaum, Sahne. Lisäksi
Gennesaretin purjehdus ja uinti Kuolleessa meressä.

Hotellit

Hotellit Leonardo Jerusalem ja Leonardo Club Tiberias

Lisätiedot

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Toiviomatkat, puh. 09 565 7170 (vastuullinen matkanjärjestäjä)
Tiedustelut: kaisa.tuikkanen@sana.fi, puh. 040 8266 773

Ryhmämatkakuva Jerusalemista.

ryhmämatka on turvallinen!

Ryhmämatkoillamme on aina vastuullinen matkanjärjestäjä ja noudatamme valmismatkalainsäädäntöä. Matkalla on mukana tehtäväänsä perehtyneet matkanjohtajat. Ulkomailla käytämme kokeneita paikallisoppaita ja luotettavia hotelleja.