Nuorisotyön tiimi

 Nuorisotyötä SUURELLA sydämellä

Nuorisotyössä pidämme rippikouluja ja viikonlopputapahtumia Vivamossa. Järjestämme nuorteniltoja ja isoskoulutusta Helsingissä. Lisäksi organisoimme valtakunnallisia isostapahtumia ja käymme vierailemassa seurakuntien nuortenilloissa ja leireillä. Kehitämme myös materiaalia nuorisotyöhön.

Uskomme, että jokainen nuori on mahdollisuus. Hän elää muutoksessa. Suhde vanhempiin, itseen ja uskoon muotoutuu uudelleen. Nuori elää koulupaineiden, tulevaisuuden kysymysten, monenlaisten tunteiden ja ihmissuhteiden keskellä. Vanhempien ohella nuori tarvitsee ympärilleen aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita hänestä ja hänen elämästään.

Näkynämme on kertoa nuorille rohkeasti rakastavasta Jumalasta, opettaa Raamattua nuorten kielellä, tukea nuoren persoonan ja uskon kasvua ja nähdä nuorten lähtevän liikkeelle kertoen uskostaan. Nuorisotyössä kuljemme nuoren rinnalla turvallisina aikuisina ja autamme eteenpäin vaikeissa tilanteissa.

Pohdimme elämänkysymyksiä yhdessä nuorten kanssa ja tuemme uskon kasvua. Haluamme tuoda Jumalan armoa ja rakkautta nuoren elämään. Jokainen nuori on Jumalalle arvokas. Hän pystyy vaikuttamaan nuoren elämässä, myös sen rikkinäisyydessä. Jumalalla on annettavaa nuorille: rakkaus, turva ja elämän suunta. 

susanna luttinen-KIVISTÖ

Katariina Nyman

karina lujan


TUE nuorisotyötä

Nuorisotyö ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia lahjoittajia. Lähde sinäkin tekemään hyvää ja liity nuorisotyön kummiksi! Lahjoita linkki ohjautuu sivulle, jolla voit valita pudotusvalikosta lahjoituksesi kohteeksi nuorisotyön tai tukea henkilökohtaisesti tiettyä nuorisotiimiläistä.

Halutessasi voit tukea työtä myös mobile payn kautta numerolla 51268.

Keräyslupatiedot löytyvät täältä.

ota yhteyttä

Kasvatuksen työalan johtaja, pastori
Helsingin työ
Susanna Luttinen-Kivistö
0400 793 450
susanna.luttinen-kivisto(at)sana.fi

Nuorisotyön teologi, Helsingin työ
Katariina Nyman
040 160 9560
katariina.nyman(at)sana.fi