Tampere

Lehtinen Merja
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.

Tervetuloa toimintaan Tampereella

Pidämme tarjolla sanomaa Jeesuksesta ja rohkaisemme kristittyjä löytämään lahjansa ja käyttämään niitä seurakunnassa. Tarjoamme yhteyttä, rohkaisevaa opetusta Raamatusta ja elämästä kristittynä. Seuraa sivujamme ja poimi itsellesi sopivat tapahtumat ja tule mukaan toimintaamme. Tuoreita tietoja saat myös liittymällä Tampereen työn Facebook-ryhmään.

verkossa

Tarjoamme paljon ilmaisia ja maksullisia verkkotapahtumia

kaupunkityö verkossa

Katso kaupunkityön tarjoama ohjelma verkossa.

Seniorifoorum

Seniorifoorum on tauolla koronapandemian takia. Lisätiedot Tampereen seniorifoorumista löytyvät Senioritoimintaa-sivulta.

Rukouksen talo

Rukouksen talo on tauolla koronapandemian takia. Toimimme normaalisti Kalevan kirkolla, Liisankatu 1. Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä!

Liity KRS Tampere -Facebook-ryhmään, niin pysyt ajantasalla toiminnastamme.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjänä tuet Tampereen toimintaa rukouksin, saat kuulumisia ja ajankohtaiset tiedot helposti. Voit myös tukea toimintaa taloudellisesti mahdollisuutesi mukaan.

Tampereen tapahtumat

Maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta.
Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Calendar

Elokuu 2021

sunnuntai 08.08.

Bussiretki Raamattukylään Vivamoon 8.8 2021

Retki Vivamoon Lohjalle katsomaan näytelmää Sisareni Martta ja
Maria sunnuntaina 8.8.2021. Lähtö Tampereen Vanhan kirkon edestä klo 9.00, (Ylöjärveltä klo 8.30 Elon
Nesteen pysäkiltä). Vivamossa syömme ensin lounaan ja näytelmä alkaa klo 13.00 ja kestää noin tunnin.
Näytelmän jälkeen lähdemme Vivamosta kohti Tammelaa Liisa Puran kotiin. Kotimatkalle lähdemme n. klo 17.30. Paluu Tampereelle viimeistään klo 20 mennessä. Retken
hinta on 55 € aikuisilta ja 40 € lapsilta. Maksu
peritään autossa, ( varaa tasaraha). Näytelmä esitetään ulkona. Säänmukainen vaatetus.
Ilmoittautumiset Pirkko ja Terttu Välimäelle puh. 0500 449 884 tai 050 919 4836 tai sähköpostilla
terttumar(at)gmail.com