Tampere

Lehtinen Merja
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.
Tanhua-Laiho Kristiina
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.

Tervetuloa toimintaan Tampereella

Pidämme tarjolla sanomaa Jeesuksesta ja rohkaisemme kristittyjä löytämään lahjansa ja käyttämään niitä seurakunnassa. Tarjoamme yhteyttä, rohkaisevaa opetusta Raamatusta ja elämästä kristittynä. Seuraa sivujamme ja poimi itsellesi sopivat tapahtumat ja tule mukaan toimintaamme. Tuoreita tietoja saat myös liittymällä Tampereen työn Facebook-ryhmään.

verkossa

Tarjoamme paljon ilmaisia ja maksullisia verkkotapahtumia

kaupunkityö verkossa

Katso kaupunkityön tarjoama ohjelma verkossa.

Seniori-
foorum

Katso syksyn ohjelma. Toteutamme tilaisuudet pandemiarajoitusten mukaisesti. Lisätiedot Tampereen seniorifoorumista löytyvät Senioritoimintaa-sivulta.

Rukouksen talo

Rukouksen talo on tauolla koronapandemian takia. Toimimme normaalisti Kalevan kirkolla, Liisankatu 1. Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä!

Liity KRS Tampere -Facebook-ryhmään, niin pysyt ajantasalla toiminnastamme.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjänä tuet Tampereen toimintaa rukouksin, saat kuulumisia ja ajankohtaiset tiedot helposti. Voit myös tukea toimintaa taloudellisesti mahdollisuutesi mukaan.

Tampereen tapahtumat

Maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta.
Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Calendar

Tammikuu 2022

torstai 27.01.

PERUTTU KORONAN VUOKSISeniorifoorum Tampere Aleksanterin kirkko

Kotijumpalla kunnossa, Fysioterapeutti Riitta Paajanen. PERUTTU PANDEMIAN VUOKSI

Helmikuu 2022

torstai 10.02.

Seniorifoorum Tampere, Aleksanterin kirkko/krypta

Selän hyvinvointi, Fysioterapeutti Satu Leinonen. Kahvit kryptassa klo 12. Alustuksen lisäksi yhteislaulua, päivän sana, rukousta ja yhdessäoloa, tervetuloa mukaan!

tiistai 15.02.

Tampere: Radio Dein Uskon askeleita -kiertue

ti 15.02. klo 18 Tampere, Teopolis (Vapaakirkkokeskus)
Osoite: Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere
Mukana: Mikko Matikainen ja Johanna Reinikainen
Musiikissa: Minna ja Jussi Pyysalo

torstai 24.02.

Seniorifoorum Tampere Aleksanterin kirkko

Tarinoita ja tunnelmia eletystä elämästä, KRS muusikko Tuula ”Haxu” Hakkarainen. Kahvit kryptassa klo 12. Alustuksen lisäksi yhteislaulua, päivän sana, rukousta ja yhdessäoloa, tervetuloa mukaan!

Maaliskuu 2022

torstai 10.03.

Seniorifoorum Tampere Aleksanterin kirkko

Myötätunto elämänvoimana, KRS kouluttaja Kristiina Nordman. Kahvit kryptassa klo 12. Alustuksen lisäksi yhteislaulua, päivän sana, rukousta ja yhdessäoloa, tervetuloa mukaan!