Tampere

Lehtinen Merja
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.
Tanhua-Laiho Kristiina
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.

Tervetuloa toimintaan Tampereella

Pidämme tarjolla sanomaa Jeesuksesta ja rohkaisemme kristittyjä löytämään lahjansa ja käyttämään niitä seurakunnassa. Tarjoamme yhteyttä, rohkaisevaa opetusta Raamatusta ja elämästä kristittynä. Seuraa sivujamme ja poimi itsellesi sopivat tapahtumat ja tule mukaan toimintaamme. Tuoreita tietoja saat myös liittymällä Tampereen työn Facebook-ryhmään.

verkossa

Tarjoamme paljon ilmaisia ja maksullisia verkkotapahtumia

kaupunkityö verkossa

Katso kaupunkityön tarjoama ohjelma verkossa.

Seniori-
foorum

Katso syksyn ohjelma. Toteutamme tilaisuudet pandemiarajoitusten mukaisesti. Lisätiedot Tampereen seniorifoorumista löytyvät Senioritoimintaa-sivulta.

Rukouksen talo

Rukouksen talo on tauolla koronapandemian takia. Toimimme normaalisti Kalevan kirkolla, Liisankatu 1. Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä!

Liity KRS Tampere -Facebook-ryhmään, niin pysyt ajantasalla toiminnastamme.

Liity lähettäjäksi

Lähettäjänä tuet Tampereen toimintaa rukouksin, saat kuulumisia ja ajankohtaiset tiedot helposti. Voit myös tukea toimintaa taloudellisesti mahdollisuutesi mukaan.

Tampereen tapahtumat

Maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta.
Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Calendar

Lokakuu 2021

torstai 21.10.

Seniorifoorum Tampere, Aleksanterin kirkkosali

Kansan raamattuseura 75 vuotta, KRS julistaja Hannu Nyman. Jumalan ihmeitä ja ihmisiä evankeliumin asialla- kirjan kirjoittaja Hannu Nyman kertoo KRS:n vaiherikkaasta historiasta tähän päivään asti. Kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa! Kahvit Kryptassa klo 12.00.

lauantai 30.10.

Hoitava rukous -VERKKOKOULUTUS

Hoitavan rukouksen koulutus Zoomissa 29.-30.10.

Pe klo 17-21
La klo 9-17.30

Koulutus varustaa rukouspalvelijan tehtävään.
Kouluttajina: Kristiina Tanhua-Laiho ja Päivi Peittola

Opetusaiheet ovat: hoitava rukous palvelutehtävänä, varustetut palvelemaan, rukous sairaan puolesta, sisäinen parantuminen, pahan todellisuus, anteeksiantamisen merkitys ja rukouspalvelu seurakunnassa.

Kouluttajat: Kristiina Tanhua-Laiho ja Päivi Peittola

Hinta: 40 €

Seurakunnat saavat alennusta hinnasta: 1 hlö, 37 € / 2–4 hlö, 35 € / 5–10 hlö, 33 €/ 11– hlö, 30€
Seurakunta voi myös koota etäopiskeluryhmän omiin tiloihinsa. Tällöin opetus voidaan heijastaa seinälle ja käytännön harjoitukset toteuttaa paikan päällä olevien kesken.

HUOM! Ilmoittaudu viimeistään 20.10., jotta saat materiaalin ajoissa koulutusta varten.
Tämän jälkeenkin on mahdollista ilmoittautua, mutta on mahdollista, että materiaali ei ehdi perille ennen koulutuksen alkua.

Marraskuu 2021

torstai 04.11.

Seniorifoorum Tampere, Aleksanterin kirkkosali

Pyhiinvaellus Santiagon tiellä, opettaja Eija Apunen. Omakohtaisia kokemuksia kuvin, sanoin ja musiikilla vaellukselta Espanjassa. Kahvit kryptassa klo 12.00. Kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa!

torstai 18.11.

Seniorifoorum Tampere, Aleksanterin kirkkosali

Ihmeet, KRS:n kouluttaja Matti Mäkinen. Taivastuubin tekijä pohtii ihmeitä raamatun ja elämän eri puolien valossa. Kahvit kryptassa klo 12.00 Kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa!

Joulukuu 2021

keskiviikko 01.12.

Hyväksynkö itseni? -verkkotapahtuma

Miten tulen toimeen itseni kanssa?
Pysähdymme kuuntelemaan tarpeitamme ja etsimme keinoja hyväksyä itsemme kokonaisina ja olla armollisia itselle ja läheisille.
Iltaa voit tulla yksin tai yhdessä. Iltaa ohjaavat krito-työn koordinaattori Merja Lehtinen ja avioparityön koordinaattori Tuula Tynjä.
Illassa on lyhyitä ohjaajien alustuksia, yksilöpohdintaa ja pienryhmässä jakamista. Tapahtuma on ilmainen.
Ilmoittaudu etukäteen: avioliitto@sana.fi

torstai 02.12.

Seniorifoorum Tampere, Aleksanterin kirkkosali

Marian yllätysraskaus- Jeesus lapsen syntymän ihme, kuvataiteilija, taidemaalari Annukka Laine. Joulun sanomaa koskettavien maalausten ja taiteilijan itsensä kertomana. Kahvit kryptassa klo 12.00. Kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa!

keskiviikko 08.12.

Kaiken kansan joulujuhla, Tampere, Aleksanterin kirkko

Jouluista musiikkia, esityksiä ja sanomaa yhteisen juhlan merkeissä. Mukana mm. kanttori Eveliina Ylikoski, pastori Jukka Kuusisto, Merja Lehtinen ja vapaaehtoisia. Lämpimästi tervetuloa!