Tampere

Lehtinen Merja
Minulla on pitkä kokemus rukous- ja sielunhoitotyöstä seurakunnassa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja diakoniatyöntekijä. Opetan mielelläni erilaisista ihmisen elämään, kasvuun, kriiseihin ja elämän kipukohtiin liittyvistä teemoista. Tampereen kaupunkityön ohella koordinoin Krito-työtä ja koulutan sen ryhmänvetäjiä.
Tanhua-Laiho Kristiina
Olen kouluttaja ja muusikko. Opetan rukouksesta, ylistyksestä ja kristityn identiteetistä. Vastaan Tampereen Rukouksen talon toiminnasta. Laulan raamattulauluja ja sävellän.

Tervetuloa toimintaan Tampereella

Pidämme tarjolla sanomaa Jeesuksesta ja rohkaisemme kristittyjä löytämään lahjansa ja käyttämään niitä seurakunnassa. Tarjoamme yhteyttä, rohkaisevaa opetusta Raamatusta ja elämästä kristittynä. Seuraa sivujamme ja poimi itsellesi sopivat tapahtumat ja tule mukaan toimintaamme. Tuoreita tietoja saat myös liittymällä Tampereen työn Facebook-ryhmään.

verkossa

Tarjoamme paljon ilmaisia ja maksullisia verkkotapahtumia

Seniori-
foorum

Katso syksyn ohjelma. Toteutamme tilaisuudet pandemiarajoitusten mukaisesti. Lisätiedot Tampereen seniorifoorumista löytyvät Senioritoimintaa-sivulta.

Liity KRS Tampere -Facebook-ryhmään, niin pysyt ajantasalla toiminnastamme.

Rukouksen talo

Rukouksen talo on tauolla koronapandemian takia. Toimimme normaalisti Kalevan kirkolla, Liisankatu 1. Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä!

Liity lähettäjäksi

Lähettäjänä tuet Tampereen toimintaa rukouksin, saat kuulumisia ja ajankohtaiset tiedot helposti. Voit myös tukea toimintaa taloudellisesti mahdollisuutesi mukaan.

Tampereen tapahtumat

Maksuttomat verkkotilaisuudet löytyvät Facebook-sivultamme ja KRStubesta.
Maksulliset verkkotapahtumat löytyvät verkkotapahtumat-sivulta.

Calendar

Marraskuu 2022

keskiviikko 30.11.

Tampere Rukouksen talon aamurukous

Tampereen rukouksen talon aamurukous keskiviikkoisin ja torstaisin Kalevan kirkon eteisessä. Yhteistä rukousta maamme, kaupunkimme ja seurakuntiemme puolesta. Kokoonnumme Kalevan kirkon eteisessä, osoite Liisanpuisto 1. Käynti pääovesta. Tervetuloa!

Joulukuu 2022

torstai 01.12.

keskiviikko 07.12.

torstai 08.12.

keskiviikko 14.12.

torstai 15.12.

Kaiken kansan joulujuhla Tampereen Tuomiokirkossa

Tampereen kiäliset Palokunnan Tiernapojat, juhlapuhe rovasti Ulla Saunaluoma, yhteislaulua ja muuta jouluista ohjelmaa. Kaikille avoin, lämpimästi tervetuloa

Tammikuu 2023

keskiviikko 18.01.

torstai 19.01.

keskiviikko 25.01.

torstai 26.01.

Seniorifoorum Tampere Aleksanterin kirkkon krypta

Sukupolvien perintö- kahle vai aarre? KRS varatoiminnanjohtaja, pastori Kalle Virta. Kaikille avoin, musiikkia, yhdessäoloa ja edulliset kahvit klo 12 alkaen. Tervetuloa!

Helmikuu 2023

keskiviikko 01.02.