Kairosmaja – lähellä Pyhää

tapahtumat ja leirit

tietoa

tue ja toimi kairoksella

Kairosmajan vastaanotto
Vastaanotossa palvelemme sinua varauksiin ja ohjelmakyselyihin liittyvissä yhteydenotoissa. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi tapahtumaan tai vaikka majoitus lomallesi. Tunturikeskuksen päiväohjelman takia toivomme puhelinsoittoanne arkisin klo 11-15.

 

Kairosmaja ja kahvila

avoinna päivittäin

klo 11-18

Puh.  0207 681 690
kairosmaja@sana.fi

Kappelitie 2, 98530 Pyhätunturi

www.kairosmaja.fi

Tunturikeskus

Kansan Raamattuseuran tunturikeskus Kairosmaja sijaitsee Suomen eteläisimmän, Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä. Keskiyön aurinko kirkastaa yöt kesäkuulta aina pitkälle heinäkuuhun asti, jolloin kirjojen lukeminenkin sujuu yötä päivää. Kaamoksen sininen hämärä yltää Kairosmajalle asti joulukuussa. Pilkahdus aurinkoa heijastuu taivaanrannalla silloinkin.

Revontulikappeli

Revontulikappeli on Kairoselämän ytimessä. Siellä kokoonnutaan päivittäin yhteisiin hetkiin. Revontulikappeli on suosittu konserttikohde sekä vihkiäisten ja kastejuhlien pitopaikka. Erityisesti joulun, pääsiäisen ja ruskan ohjelmat kokoavat kappeliin Pyhä-Luoston alueen vieraita.

Elämyksiä ja ohjelmaa

Kairosmajan tunturikeskus tarjoaa monipuolista leiri-, kurssi- ja muuta ohjelmatoimintaa ympäri vuoden. Pyhä-Luoston vaihteleva tunturiluonto ja kansallispuisto tarjoavat loistavat puitteet eräretkeilyyn, päiväretkiin ja muuhun ulkoiluun.

Opastetut patikka-, melonta-, hiihto- tai lumikenkäretket päättyvät yleensä rantasaunan löylyihin ja virkistävän Pyhäjärven vesiin. Pakkasajan päiväretket ovat hidastahtisia. Kesäyön vene- tai kalastusretki hiljaisuudessa voi olla elämys. Kesällä lämmitetään myös savusaunaa. Jätä arkielämä hetkeksi ja tule rentoutumaan, yksin tai yhdessä!

Ruumiin ravintoa

Kairosmajan keittiö tunnetaan paikan päällä valmistetusta, herkullisesta ja monipuolisesta ruuasta. Paikallisia raaka-aineita pyritään hyödyntämään ja jalostamaan tämän päivän makuun sopiviksi herkuiksi. Erikoisruokavaliot ja allergiat tulee ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa etukäteen.

Kartalla

 Saat ajo-ohjeet klikkaamalla kartasta ”Reittiohjeet” linkkiä.

Esite

 

Kairosmajan matkailuesite pdf-muodossa: Kairosmajan matkailuesite 2022 low

Täysihoitohinnasto:

Täysihoitohintamme sisältävät majoituksen, ateriat (aamupala, retkieväät, päivällinen, iltapala) ja ohjelman.

MAJOITUS 2022 norm. sesonki 2023 norm sesonki
vrk vrk vrk vrk
Rantamaja+ PR (ilman wc) 73 € / hlö 85  € / hlö 85 € /hlö 96 €/ hlö
Päärakennus 80 € / hlö 92 € / hlö 96 € /hlö  105 € / hlö
Tervahovi 89 € /hlö 101 € / hlö 105 € /hlö 114 € /hlö
lapsi 3-12v. 46 € 46 € 46 € 46 €
nuori 13-17v. aik. hinta aik. hinta 75 € 75 €
yhden hengen huonelisä 20 € /vrk 20 € / vrk 20 € / vrk 20 € / vrk

Kysy Joulun ja Pääsiäisen hinnat erikseen.