Turku

Välimäki Hannu
Olen opiskelijatyöntekijä ja perheenisä. Autan opiskelijoita tutustumaan Jeesukseen ja seuraamaan häntä. Valmennan opiskelijoita rakentamaan opetuslapseusliikehdintää kampuksilla.

tervetuloa perheeseen!

Jeesuksen seuraaminen on joukkuelaji. Se ei yksinkertaisesti onnistu ilman keskinäistä yhteyttä, tukemista ja ystävyyttä. Jeesuksen seuraajien joukkion ei ole tarkoitus olla kuin perhe – se on perhe! Sen vuoksi haluamme toivottaa jokaisen opiskelijan tervetulleeksi hengelliseen kotiin, jossa kasvaa opetuslapsia.

Lisätietoja Turun Hehkun toiminnasta saat alkusyksyn aikana Venla Ojalalta, puh. 0400 717 349, venla.ojala@sana.fi.

mikä on perhe?

Jumala on tarkoittanut, että jokainen hänen omansa löytää yhteyden toisiin Jeesusta seuraaviin. Sen vuoksi haluamme rakentaa yhteisöä, jossa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus kokea  elämää Jumalan perheenä. Tämä ei tarkoita vain kokoontumisia kerran viikossa, sillä elämä perheenä on paljon enemmän. Täältä on kuitenkin hyvä aloittaa – tervetuloa tutkimusmatkalle!

Syksyn yhteiset illat

13.9. Turku-sali

20.9. Turku-sali

27.9.

hehku discovery

Hehku Discovery on opiskelijoiden oppimisyhteisö, joka kokoontuu noin kerran kuussa. Oppimisyhteisö tarjoaa erityisesti uusille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua toisiinsa, luoda merkityksellisiä ihmissuhteita sekä syventyä suhteessaan Jeesukseen.

Hehku Discoveryt pidetään vaihtelevissa paikoissa niin livenä kuin verkossakin. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin tällä sivustolla.