Raamattuopetus

Seurakuntapalvelut
Ota yhteyttä ja kysy tietoa julistus - ja koulutustyöntekijöistämme. Kerromme lisää tapahtumista tai autamme löytämään sopivan henkilön tilaisuuteesi.

Marko Sagulin

Nettipappi.net. Raamatun kirjat.

olli seppänen

Raamattuopetus. Jumalan varjelus Suomen historiassa.

Ulla Saunaluoma

Teemallinen raamattuopetus. Raamatun kirjat.

kaisa tuikkanen

Teemallinen raamattuopetus. Raamatun kirjat.

Lea Kujanpää

Syvemmälle rukoukseen ja Rukoussolmut auki, armolahjakurssit. Mitä voimme tehdä, jos kohtaamme outoja ja pelottavia asioita.

Virpi Nyman

Teemallinen Raamattuopetus. Raamatun kirjat.

kalle virta

Teemallinen raamattuopetus. Raamatun kirjat.

Kristiina Nordman

Teemallinen raamattuopetus. Raamatun kirjat.

Mika Lahtinen

Bibliodraamaryhmät. Osallistava raamatunopetus.

Susanna Luttinen-Kivistö

Teemallinen Raamattuopetus. Raamatun kirjat. Bibliodraama.

Hyvä Raamatunopetus luo yhteyttä Jumalaan tutustuttamalla ihmisen Jeesukseen Vapahtajanaan. Se tapahtuu paitsi tiedon, myös hyvin tarinoiden kautta. Raamattuopetus ei ole tylsää!

Raamattuopetus verkossa

Kaikki tilaisuutemme löytyvät Verkossa-sivulta. Alla olevasta soittimesta löydät Raamattuopetuksiamme. Voit vaihtaa ohjelmaa soittimen oikeassa ylälaidasta olevasta kuvakkeesta.

Raamattu alusta loppuun

Kaikki tilaisuutemme löytyvät Verkossa-sivulta. Raamattu Alusta Loppuun -videosarja sisältää 25 minuutin mittaisen opetuksen jokaisesta Raamatun kirjasta. Sarjaan liittyvän kirjan voit tilata Nettikirjakauppa.comista. Videosarja on kuvattu Raamattu Alusta Loppuun -tapahtumassa Pitäjänmäellä.

otamme todesta
ihmisen ja jumalan

Hyvä raamattuopetus on kiinnostavaa kuultavaa. Se antaa uutta tietoa, syleilee elämän todellisuutta ja tuo Jumalan hyvän tahdon ihmistä kohtaan esiin. Pelastuksen punainen lanka nivoo Raamatun mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Suunnitellaan yhdessä mielenkiintoinen ilta Raamatun äärellä.

Raamattuopetuksemme voidaan toteuttaa myös etäyhteyksin.