Osallistu keräykseen

Saunaluoma Ulla
Olen toiminnanjohtaja ja vastaan varainhankinnasta. Olen myös kaupunkityön, kasvatuksen ja kansainvälisen työn esimies. Vierailen seurakunnissa raamattuopettajana.

Kutsun sinua nyt apuun

Sota Ukrainassa on järkyttänyt turvarakenteitamme. Pelko ja ahdistus näkyvät ja kuuluvat päivittäin monin tavoin.

Osallistumalla pääsiäiskeräykseemme tuot apua myös Ukrainan sodan uhreille.

Yhteistyöjärjestömme Agape Europe on pyytänyt meiltä apua sodasta kärsiville Ukrainassa ja pakolaisille sen naapurimaissa. Agape Europe on tehnyt jo vuosien ajan avustus- ja evankelioimistyötä näissä maissa.

Pääsiäiskeräyksen tuotosta 20 % lähetetään ukrainalaisten avustamiseen. Loput keräystuotosta käytetään kotimaassa työhömme lasten, nuorten ja aikuisten parissa.

Pääsiäisen sanoma tuo tänäänkin kaiken keskelle turvaa ja rauhaa. Jeesus elää. Siitä on kerrottava kaikille.

Sinun lahjasi on tärkeä. Lämmin kiitos lahjastasi.

Siunattua pääsiäistä ja ylösnousseen Vapahtajan läsnäoloa elämääsi.

Ulla Saunaluoma, toiminnanjohtaja

Näin osallistut keräykseen:

NETISSÄ
Voit lahjoittaa netissä klikkaamalla alla olevaa Lahjoita tästä -painiketta.

TEKSTIVIESTILLÄ
Lahjoita 40 €: lähetä tekstiviesti KRS40 numeroon 16499.
Lahjoita 20 €: lähetä tekstiviesti KRS20 numeroon 16499.

Tekstiviestillä voit lahjoittaa Telian, Elisan, Saunalahden tai DNA:n liittymillä. Palvelut veloitetaan kuluttajan puhelinlaskulla.

MOBILEPAYLLÄ
MobilePayn lahjoitusnumero on 83378.

TILISIIRROLLA
Tilinumero: FI65 5236 0420 1235 93