Osallistu joulukeräykseen

Lahjoita uskoa ja turvaa

Pyydän sinulta joululahjaa. Sitä tarvitaan, jotta nuoret voisivat kokea turvaa tässä maailmassa, joka on hajalla ja sekaisin.

”Poikkeusajat ovat vieneet nuoret yksinäisyyteen ja turvattomuuteen. Miten rakentaa omaa elämää ja tulevaisuutta kaiken tämän keskellä? Kenelle kertoa peloista, jotka kuormittavat?”

Nämä opiskelijatyöntekijä Venla Ojalan sanat pysäyttävät.
Nuoret tarvitsevat apua: rinnalla kulkijoita, jotka kuuntelevat ja myös kertovat Jeesuksen tuomasta turvasta.

Sinä voit auttaa.

Anna joululahja nyt, jotta voimme tarjota nuorille ja nuorille aikuisille ryhmiä tai iltoja. Ne tuovat yksinäisyyden sijaan yhteyttä ja pelon tilalle turvaa.

Lahjoittamalla 55 euroa mahdollistat yhden kokoontumisen nuorille. Voitko lahjoittaa heille yhden tai useampia iltoja? Jos et voi maksaa koko iltaa, puolikaskin auttaa. Jokainen yhteinen ilta on nuorelle yksi askel ulos yksinäisyydestä turvan ja Jeesuksen rakkauden kokemiseen.

 

Sinun lahjasi avulla sanoma Jeesuksen rakkaudesta koskettaa yhä uusia nuoria ja opiskelijoita. Sinä annat heille sen, mitä toiminnassamme jo mukana olevat kuvaavat saaneensa:

”Nämä illat ovat tuoneet paljon valoa arkeeni ja antaneet yhteisön, jossa voin jakaa ajatuksia elämästä ja uskosta.”

”Olen kokenut opintojen aikana yksinäisyyttä ja ulkopuolisuuden tunnetta.
Kun tulen opiskelijailtaan, stressini vähenee ja pystyn nollaamaan ajatukseni päästessäni kodin ja koulun ulkopuolelle. Täällä olen voinut puhua myös uskon asioista. Se auttaa tulevaisuuden epätoivoon.”

Lahjasi on tärkeä. Nuoret tarvitsevat nyt kipeästi viestiä turvasta ja Jeesuksen rakkaudesta jaksaakseen eteenpäin. Sinun lahjasi tekee sen mahdolliseksi.

Joulun sanoma on viesti turvasta meille jokaiselle: ”Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja.” (Luuk. 2:10–11)

Lämmin kiitos lahjastasi. Siunattua joulun aikaa Sinulle!

Ulla Saunaluoma, toiminnanjohtaja

Näin osallistut keräykseen:

NETISSÄ
Lahjoita netissä klikkaamalla alla olevaa Lahjoita tästä -painiketta.


MOBILEPAYLLA

MobilePayn lahjoitusnumero on 83378.


TEKSTIVIESTILLÄ

Lahjoita 40 €: lähetä tekstiviesti KRS40 numeroon 16499.
Lahjoita 20 €: lähetä tekstiviesti KRS20 numeroon 16499.

TILISIIRROLLA
Tilinumero: FI65 5236 0420 1235 93
Saaja: Kansan Raamattuseuran Säätiö sr.
Viite: 41519

Keräyslupa