Osallistu keräykseen

Saunaluoma Ulla
Olen toiminnanjohtaja ja vastaan varainhankinnasta. Olen myös kaupunkityön, kasvatuksen ja kansainvälisen työn esimies. Vierailen seurakunnissa raamattuopettajana.

Lahjoita ja tuo sanoma toivosta koronan keskelle

Sinä voit nyt auttaa. Korona haastaa rajusti talouttamme. Kokoontumisrajoitukset estävät jälleen seurakuntavierailut. Rajoitusten vuoksi jouduimme myös sulkemaan uudelleen loma- ja kurssikeskuksemme Vivamon ja Kairosmajan.

Työmme on siis lähes yksinomaan lahjoitusten varassa.

Samaan aikaan näemme, että koronan synnyttämän kasvavan huolen ja pelon keskellä tarvitaan sanomaa tulevaisuudesta ja toivosta.

Rajoituksista huolimatta pystymme tavoittamaan ihmiset etäyhteyksien välityksellä.

Sinun lahjasi avulla ylösnousseen Jeesuksen rakkaus ja läsnäolo tulevat päivittäin todeksi tuhansille ihmisille. Rohkaisevat raamattuopetukset, musiikki, erilaiset ryhmät ja rukousyhteys välittävät Jumalan valtakunnan todellisuutta sinne, missä ihmiset ovat.

Korona on aiheuttanut paljon kärsimystä. Siksi on tärkeää kertoa myös siitä, että meillä on ristiinnaulittu Vapahtaja, joka tuntee ihmisen kivun ja tuskan. Jeesus ei väisty viereltämme pimeimmälläkään hetkellä. Hän antaa meille rauhan. Tämä sanoma kuuluu kaikille.

Sinun lahjasi on tärkeä. Ilman sitä työmme ei ole mahdollista.

Evankeliumien kertomukset pääsiäisen dramaattisista tapahtumista päättyvät Jeesuksen ja hänen seuraajiensa kohtaamiseen. Opetuslapset vakuuttuvat siitä, että hän elää. Sen myötä syntyy uutta rohkeutta ja elämää. Samanlainen Jeesuksen kohtaaminen on mahdollista myös tänään. Siitä on kerrottava.

Lämmin kiitos lahjastasi.

Ulla Saunaluoma, toiminnanjohtaja

Näin osallistut keräykseen:

NETISSÄ
Voit lahjoittaa netissä klikkaamalla alla olevaa Lahjoita tästä -painiketta.

TEKSTIVIESTILLÄ
Lahjoita 40 €: lähetä tekstiviesti KRS40 numeroon 16499.
Lahjoita 20 €: lähetä tekstiviesti KRS20 numeroon 16499.

Tekstiviestillä voi lahjoittaa Telian, Elisan, Saunalahden tai DNA:n liittymillä. Palvelut veloitetaan kuluttajan puhelinlaskulla.

MOBILEPAYLLÄ
MobilePayn lahjoitusnumero on 83378.

TILISIIRROLLA
Tilinumero: FI65 5236 0420 1235 93