Osallistu joulukeräykseen

Saunaluoma Ulla
Olen toiminnanjohtaja ja vastaan varainhankinnasta. Olen myös kaupunkityön, kasvatuksen ja kansainvälisen työn esimies. Vierailen seurakunnissa raamattuopettajana.

Lahjoita sanoma Jeesuksen rakkaudesta nuorille

Pyydän sinulta joululahjaa. Sitä tarvitaan, jotta Jeesus saisi rakkaudellaan korjata sen, mikä nuorissamme on mennyt rikki korona-aikana.

”Kaikki hauskat asiat katosivat elämästäni. Tunsin nuoruuteni kuluvan hukkaan ja oloni yksinäiseksi.”
”Korona-aika on ollut minulle äärimmäisen vaikeaa. Jouduin olemaan perheen kanssa jumissa kotona, ja monet kaverit kasvoivat erilleen eivätkä palanneet.”

Minulla on hätä nuorista. Kouluterveyskysely kertoo karusti, että nuorten ahdistuneisuus ja yksinäisyys ovat lisääntyneet selvästi pandemian aikana. Korona-aika riisti juuri sen yhteyden kokemuksen, jota nuoret tarvitsevat voidakseen hyvin.

Sinä voit auttaa. Anna joululahja nyt, jotta yhä useammat nuoret ja opiskelijat voivat löytää yhteyteen, joka kantaa heitä kaikkina hetkinä.

Sinun lahjasi avulla sanoma Jeesuksen rakkaudesta koskettaa yhä uusia nuoria ja opiskelijoita. Silloin he kokevat sen, mitä toiminnassamme jo mukana olevat nuoret kuvaavat saaneensa:

”Olen ollut nuorten toiminnassa mukana riparista asti. Se on ollut monella tavalla käänteentekevää elämässäni. Olen oppinut Jumalasta ja uskosta, mutta myös monia ihmissuhdetaitoja. Ehkä tärkeimpänä olen oppinut, että minä olen arvokas.”
”Yksinäisen ja toivottamalta tuntuneen korona-ajan keskellä nuorten toimintaan osallistuminen on tuonut elämääni valoa, toivoa ja sisältöä.”
”Tämä on ensimmäinen paikka, jossa sain olla aidosti oma itseni.”

Lahjasi on tärkeä. Ilman sitä työmme ei ole mahdollista.

Ethän halua, että Jeesuksen rakkaudesta kertominen nuorille ja opiskelijoille lakkaa? Sinun lahjasi tekee sen jatkossakin mahdolliseksi. Nuoret kaipaavat nyt erityisen kipeästi viestiä toivosta ja elämänsä merkityksellisyydestä jaksaakseen eteenpäin.

Joulun sanoma jokaiselle meille syntyneestä Vapahtajasta on nyt ajankohtainen: ”Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus. Sinä teet runsaaksi riemun, annat suuren ilon.
(Jes. 9:1–2)

Lämmin kiitos lahjastasi. Siunattua joulun aikaa Sinulle!

Ulla Saunaluoma, toiminnanjohtaja

Näin osallistut keräykseen:

NETISSÄ
Voit lahjoittaa netissä klikkaamalla alla olevaa Lahjoita tästä -painiketta.

TEKSTIVIESTILLÄ
Lahjoita 40 €: lähetä tekstiviesti KRS40 numeroon 16499.
Lahjoita 20 €: lähetä tekstiviesti KRS20 numeroon 16499.

Tekstiviestillä voi lahjoittaa Telian, Elisan, Saunalahden tai DNA:n liittymillä. Palvelut veloitetaan kuluttajan puhelinlaskulla.

MOBILEPAYLLÄ
MobilePayn lahjoitusnumero on 83378.

TILISIIRROLLA
Tilinumero: FI65 5236 0420 1235 93