Avoimet työpaikat

Lahti Mia
Olen talous- ja hallintojohtaja, vastaan taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.

Avoimet tehtävät

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa hengellistä viikkolehteä Sanaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemistoimintaa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 70 henkilöä, joista valtaosa vakinaisessa työsuhteessa. Kaupunkityötä tehdään Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.
Organisaatiosta: www.kansanraamattuseura.fi , www.sana.fi

TULE MEILLE KOKIKSI/KEITTÄJÄKSI!

Haemme Kairosmajan Tunturikeskukseen, Pyhätunturille toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokkia / keittäjää. Toivomme, että voit aloittaa elokuun alusta tai sopimuksen mukaan.
Tehtävänäsi on toimia itsenäisesti kokkina ja valmistaa ravintolan buffet tarjoilut mukaan lukien erilaiset dieetit. Ruokalistat laaditaan yhdessä keittiötiimin kanssa ja pääset halutessasi ideoimaan niitä. Työaikasi vaihtelee klo 6–19.30 välillä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ on kausiluonteista Lapin sesonkien mukaisesti. Ravintolakeittiön hygienia ja omavalvonta lainsäädäntö ovat sinulle tuttuja.

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on
• soveltuva koulutus esim. ammattioppilaitos tai vankka työkokemus
• osaamista ruoan tuotantoprosesseista sekä erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä
• kokemusta ja halua asiakaslähtöisten palveluratkaisujen ja ruokaelämysten tuottamisesta
• positiivista asennetta, itsenäistä työskentelyotetta ja yhteistyökykyä
• idearikkautta ja kykyä parantaa jatkuvasti ravintolan ja keittiön toimintaa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja bonuksena saat erinomaiset työkaverit ja viihtyisän ilmapiirin kauniissa luonnonhelmassa Pyhätunturin maisemissa.

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Nopeat syövät hitaat, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kairosmajan johtajalta Kaisa Mattilalta, p. 040 8307313.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t sähköpostilla hakemukset@sana.fi

KRS info

Tutustu historiaamme. Lue lisää meistä, arvoistamme ja toiminnastamme.

henkilö-
kuntamme

Katso, ketä meillä on jo töissä.