Avoimet työpaikat

Pohjolan-Pirhonen Tarja
Olen Kansan Raamattuseuran henkilöstöpäällikkö.

Avoimet tehtävät

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa hengellistä viikkolehteä Sanaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemistoimintaa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 70 henkilöä, joista valtaosa vakinaisessa työsuhteessa. Kaupunkityötä tehdään Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Haemme taloushallinnon tiimiin ammattitaitoista ja oma-aloitteista

PALKANLASKIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vivamoon Lohjalle. Tehtäviisi kuuluu mm. palkanlaskenta, työajanseuranta, matka- ja kululaskut sekä niihin liittyvien prosessien mukaiset tehtävät, kuten viranomaisilmoitukset sekä raportointia. Työtehtäviin sisältyy tehtäviä myös muilta taloushallinnon osa-alueita sekä henkilöstöhallinosta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

• aiempaa käytännön kokemusta palkanlaskennasta
  • tulorekisterikäytäntöjen tuntemusta
  • työehtosopimusten ymmärrystä ja kykyä soveltaa niitä päivittäisessä työssäsi
  • Excel pyörii käsissäsi monessa tilanteessa
  • sinulta löytyy IT-valmiuksia sekä kiinnostusta oppia uusia järjestelmiä.
  • sujuva suomen kielen taito
  • hyvät viestinnälliset taidot
  • vahva asiakaspalveluasenne
  • aito halu auttaa muita
  • vastuuntuntoinen työote

Olet yhteistyökykyinen, huolellinen ja viihdyt tarkkuutta vaativassa työssä. Pidät siitä, että työpäiväsi on monipuolinen ja sisältää paljon erilaisia tehtäviä säännöllisesti toistuvia rutiineja unohtamatta. Pystyt ohjaamaan omaa työskentelyäsi tehokkaasti myös etänä ja uskallat olla rohkeasti yhteydessä, kun kysyttävää herää.

Tehtäväsi on uusi, joten saat mahdollisuuden päästä muokkaamaan työnkuvaa vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Tämä on oiva tilaisuus kehittää itseään ammatillisesti. Bonuksena erinomaiset kollegat, viihtyisä työilmapiirin sekä joustavat työajat.

Palkkaus määräytyy Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä hallintopäällikkö Mia Lahti: mia.lahti@sana.fi.

Lähetä hakemuksesi ja cv 10.4.2022 mennessä sähköpostilla: hakemukset@sana.fi

Organisaatiosta: www.kansanraamattuseura.fi, www.sana.fi

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Kairosmajan tunturikeskukseen, Pyhätunturille vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme rautaista ammattilaista, joka kantaa vastuuta, osaa tehdä maukasta ruokaa ja hallitsee ravintolan ruokatuotteet ja palvelukokonaisuuden.

Arvostamme:

• soveltuvaa, esim. ammattioppilaitos tai AMK-tasoinen koulutusta
  • vankkaa ruokapalveluiden ja esihenkilötason kokemusta
  • kokemusta ruoan tuotantoprosesseista sekä erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä
  • intoa asiakaslähtöisten palveluratkaisujen ja ruokaelämysten tuottamiseen
  • yhteistyökykyä ja idearikkautta

Tehtävänäsi on johtaa ravintolan operatiivisia toimintoja sekä osallistua suorittavaan työhön. Työpäiväsi muodostuvat mm. ruoanlaitosta, asiakaspalvelusta sekä ravintolan sujuvan toiminnan vastaamisesta. Toimit työssäsi esihenkilönä ravintolan ja siivouksen työntekijöille sekä vastaat muista keittiöpäällikön tehtävistä, kuten ruokalistojen ja työvuorojen suunnittelusta, inventaarioista sekä tilausten tekemisestä. Tehtävässä vastaat ravintolan taloudesta. Osaat suunnitella ja kehittää ravintolakeittiön hygieniaa ja omavalvontaa lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti.

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen sähköpostilla 31.5.  klo 16 mennessä hakemukset@sana.fi. Lisätietoja: Kairosmajan johtaja Kaisa Mattila 040 8307313,  varmimmin 19.5. klo 16–17, 23.5. klo 12–13 ja 27.5.  klo 10–11.

KRS info

Tutustu historiaamme. Lue lisää meistä, arvoistamme ja toiminnastamme.

henkilö-
kuntamme

Katso, ketä meillä on jo töissä.