Avoimet työpaikat

Mia Lahti
Olen talous- ja hallintojohtaja, vastaan taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.

Avoimet tehtävät

 

Karas-Sana Oy hakee Kairosmajan tunturikeskukselle

 

 

PÄÄKOKKIA

 

Haemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista pääkokkia luonnonkauniissa maisemissa sijaitsevaan Kairosmajan tunturikeskukseen. Kairosmajalla on majoitus- ja ruokailutilat 60 hengelle. Työ rytmittyy Lapin sesonkien mukaan. Olemme avoinna myös kesällä.

 

Tehtävänäsi on johtaa ravintolan operatiivisia toimintoja sekä osallistua suorittavaan työhön. Työpäiväsi muodostuvat mm. ruoanlaitosta, asiakaspalvelusta sekä ravintolan sujuvan toiminnan vastaamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös ruokalistojen ja työvuorojen suunnittelu, inventaario sekä tilausten tekeminen. Tehtävässä vastaat myös ravintolan taloudesta. Osaat suunnitella ja kehittää ravintolakeittiön hygieniaa ja omavalvontaa lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti.

 

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on

  • soveltuva koulutus esim. ammattioppilaitos tai AMK-tasoinen
  • kokemusta ruokapalveluiden ja/tai ravintola- ja keittiötoiminnan johtamisesta
  • kokemusta ruoan tuotantoprosesseista sekä erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä
  • kokemusta ja halua asiakaslähtöisten palveluratkaisujen ja ruokaelämysten tuottamisesta sekä vastuullisesta, kestävän kehityksen mukaisesta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi.
  • positiivista asennetta sekä yhteistyökykyä
  • idearikkautta ja kykyä parantaa jatkuvasti ravintolan ja keittiön toimintaa
  • suomen kielen taitoa

 

Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja tiimin tuki perehtymiselle. Työtä on arkipäivien ohella myös viikonloppuisin ja iltaisin. Työaika sijoittuu klo 06.00–19.30 välille. Työssä noudatetaan kolmen viikon jaksotyöaikaa, jossa työaika on 114 h 45 min jaksossa. Peruspalkka muodostuu KristJärj. TES VR 3,5 mukaan välilÄ 2159,38–2700 eur/kk, mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät huomioiden. Sunnuntailisä maksetaan toteutuneen työajan mukaan.

Meillä on tiivis työyhteisö, jossa työntekijät muodostavat vahvan sekä yhtenäisen porukan ja tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä työsuhteet ovat lähtökohtaisesti pitkiä, mikä kertoo työssä viihtyvyydestä

Tarjoamme myös:

  • Edenred virike- ja kulttuuriedun
  • työnantajan ottaman kattavan vapaa-ajantapaturmavakuutuksen

Hae paikkaa heti ja lähetä hakemus ja CV sähköpostiin hakemukset@sana.fi 28.3.2024 mennessä.

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat 23.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä Kairosmajan johtaja Kaisa Mattila 7.3. klo 15–17, 11.3 klo 14–16 ja 18.3 klo 16–17 puh. 040 830 7313 tai sähköpostilla kaisa.mattila@sana.fi

KRS info

Tutustu historiaamme. Lue lisää meistä, arvoistamme ja toiminnastamme.

henkilö-
kuntamme

Katso, ketä meillä on jo töissä.