Avoimet työpaikat

Pohjolan-Pirhonen Tarja
Olen Kansan Raamattuseuran henkilöstöpäällikkö.

Avoimet tehtävät

Haemme Vivamon loma- ja kurssikeskukseen, Lohjalle

ravintolapäällikköä

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat Vivamon loma- ja kurssikeskuksen ravintolan toiminnasta.

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on

• soveltuva koulutus esim. ammattioppilaitos tai AMK-tasoinen
  • vankka kokemus ruokapalveluiden ja/tai ravintolatoiminnan johtamisesta ja esimiestyöstä
  • vankka kokemus ruoan tuotantoprosesseista sekä erilaisista ruoanvalmistusmenetelmistä
  • kokemus ja halua asiakaslähtöisten palveluratkaisujen ja ruokaelämysten tuottamisesta sekä vastuullisesta, kestävän kehityksen mukaisesta palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi.
  • positiivista asennetta sekä yhteistyökykyä
  • idearikkautta ja kykyä parantaa jatkuvasti ravintolan toimintaa

Tehtävänäsi on johtaa ravintolan operatiivisia toimintoja sekä osallistua suorittavaan työhön. Työpäiväsi muodostuvat mm. ruoanlaitosta, asiakaspalvelusta sekä ravintolan sujuvan toiminnan vastaamisesta. Toimit työssäsi esimiehenä ravintolan työntekijöille ja vastaat muista ravintolapäällikön tehtävistä, kuten ruokalistojen ja työvuorojen suunnittelusta, inventaarioista sekä tilausten tekemisestä. Tehtävässä vastaat myös ravintolan taloudesta. Osaat suunnitella ja kehittää ravintolakeittiön hygieniaa ja omavalvontaa lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti. Osallistut aktiivisesti Vivamon liiketoimintaryhmän työskentelyyn.

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t sähköpostilla 10.1. klo 12 mennessä hakemukset@sana.fi.

Lisätietoja saat Terhi Rajala, Karas-Sana Oy:n toimitusjohtaja, p. 0207 681 614 varmimmin 16.12. klo 15–17. Organisaatiosta: kansanraamattuseura.fi ja vivamo.fi.

KRS info

Tutustu historiaamme. Lue lisää meistä, arvoistamme ja toiminnastamme.

henkilö-
kuntamme

Katso, ketä meillä on jo töissä.