Avoimet työpaikat

Lahti Mia
Olen talous- ja hallintojohtaja, vastaan taloudesta ja henkilöstöhallinnosta.

Avoimet tehtävät

Tule meille Kokiksi!

Haemme Kairosmajan Tunturikeskukseen, Pyhätunturille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokkia. Toivomme, että voit aloittaa helmikuun alusta tai sopimuksen mukaan jo joulusta 2022.

Työtehtäviisi kuuluu mm. valmistaa ravintolan buffet tarjoilut mukaan lukien erilaiset dieetit. . Etua on, jos tietokone rullaa käsissäsi ja kassan käyttö tuntuu luontevalta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ on kausiluonteista Lapin sesonkien mukaisesti. Keittiön hygienia ja omavalvonta ovat sinulle tuttuja. Ruokalistat laaditaan yhdessä keittiötiimin kanssa ja pääset halutessasi ideoimaan niitä. Työaikasi vaihtelee klo 6–19.30 välillä.

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on

• soveltuva koulutus esim. ammattioppilaitos tai vankka työkokemus
  • positiivista asennetta ja yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja bonuksena saat erinomaiset työkaverit ja viihtyisän ilmapiirin kauniissa luonnonhelmassa Pyhätunturin maisemissa. Etuihin kuuluu myös kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV:t sähköpostilla 30.11.2022 klo 12 mennessä hakemukset@sana.fi . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kairosmajan johtaja Kaisa Mattila, puhelimitse 040 8307313. Kansan Raamattuseuran Säätiöstä kansanraamattuseura.fi ja kairosmaja.fi

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kairosmajan johtajalta Kaisa Mattilalta, p. 040 8307313.

KRS info

Tutustu historiaamme. Lue lisää meistä, arvoistamme ja toiminnastamme.

henkilö-
kuntamme

Katso, ketä meillä on jo töissä.