Isoshaku

isoseksi Kräsälle?

Miten pääsisin isoseksi Vivamoon eli Kräsän ripareille?
1) Osallistu oman seurakunnan JA/TAI Kräsän järjestämään isoskoulutukseen. Kräsän isoskoulutus on kaksivuotinen: ensimmäisen vuoden jälkeen voit päästä isoseksi lasten ja varhaisnuorten leireille, toisen vuoden jälkeen riparille.

2) Osallistu isoskoulutusviikonloppuun Vivamossa. Viikonloppu on ajoitettu isoshaun ajalle tammi-maaliskuulle. Ilmoittaudu leirille suoraan Vivamon toimintakeskukseen vivamo@sana.fi. Isoskoulutusviikonloppu on tarkoitettu KAIKILLE, JOTKA HAKEVAT ISOSEKSI KRS:n ripareille, myös sinulle, joka osallistut vain oman seurakunnan isoskoulutukseen. Mikäli olet käynyt isoskoulutusviikonlopun kaksi kertaa, suosittelemme sinulle samaan aikaan järjestettävää nuorten raamattukurssia.

3) Mahdollisuuksiesi mukainen aktiivisuus oman seurakunnan ja/tai KRS:n nuorisotoiminnassa tukee isosuuttasi.

4) Tarkkaile nettisivujamme sekä muita tiedotuskanaviamme (facebook, instagram yms). Isoshakumme on helmi-maaliskuussa.

.

Isoshaku alkaa aina riparikesää edeltävänä maaliskuuna.

Hakuohjeet päivittyvät näille sivuile

kysyttävää?

Kansan Raamattuseuran koulutuspalveluiden työnäky on liikkeellä oleva, tavoittava ja avoin seurakunta.
Tarjoamme seurakunnille pitkäjänteistä ja monipuolista koulutusta, jonka kautta seurakuntalaiset voivat löytää oman paikkansa seurakunnan toiminnassa ja Jumalan työtovereina.